Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@lenka112 no,myslim si ze ak sa nezmenil doteraz tak uz nikdy,ved mu aj dlho trvalo kym ma zdolal 🙂 takze to stalo za to. 🙂 😉
@jitkatatarova Tak my sme uplne iny pripad. Náš spoločný život začal až náš syn. On nás spojil, až potom prišla láska.
@jitkatatarova ti icnania su asi vsade aj u nas na trznici hlavne ale tej sa snazim vyhybat 🙂 a tak smer nitra aby som tu mala nejaku kamku 🙂
@lenka112 jaj a oc si sla do ceska to by som ja nemohla ☹ maleho by som nedokazala nechat na dlho nikomu 😒 ja hladam nieoc tu v nr 🙂
@lenka112 drzim palce aby vam to stastie vydrzalo 🙂 Ale je to super .
@jajuska1411 ved hej ale mi tu mame len 2 obchody s detskymi vecami a tam maju fakt nehorazne ceny,to radsej chodievame do tesca.A ostatne je cinske.Dokonca v tom jednom drahom obchode predavacka nakupila u cinana veci za par eur a predavala ich potom 4xdrahsie.A potom doveruj ze je u nej za tu cenu ☹ kvalita!
@jitkatatarova to tak orbia ti co chccu zarobit ☹ a ja mam tesco rada su tam pekne vecicky dobra kvalita a dobra cena...potom este objednavam z netu alebo tu v nr u jednej susedy od nas z dediny ta da lacnejsie a tiez pekne lebo ona to chodi kupovat do polska...
@jajuska1411 na tesco sa stazovat nemozem tam babam kupujeme od malicka a tiez som bola velmi spokojna.Vacsina veci ani po neviem kolkom prani vyzera ako nove,bezzmolkove.A niektore aj z tych drahych odchodov len raz operies a sama zmolka. ☹ Tak si vyber.Priznam sa ze v cinanovi obcas nakupujem,ved na ihrisko je to dobre 🙂 🙂 🙂
@jitkatatarova jasne ja mam tak veci po segranicinom malom a na doma su teraz dobre kedze sa uz po zemi valame musime casto prezliekat tak to vynosi aj po malom ved na doma dobre
@jajuska1411 no nebudeme predsa kupovat do piesku nejake nobl drahe veci 🙂 🙂 🙂 A inak cim su starsie,tym rychlejsie veci nicia,vsade vlezu,no vsetko musia vyskusat a niekedy ideme domov akoby sme isli z baziny. 😀
@jajuska1411 no veď jasné 🙂 a tvoj malý ako? poslúcha?
Uff, nemám šanci vás dočíst, dostala jsem se tady až teď a jsem paf, vy teda jedete.
U nás bylo celý den krásně a teplo, tak jsme byli venku. 🙂
ha a teď už tu nikdo ani není, tak dobrou 😀
@lucisa tak dobru noc ti prajem. 🙂
@jitkatatarova ty si tuuuuu???
@katuska01 no este ano 🙂 len pozeram ze dnes uz vsetci zmizli 😀
@jitkatatarova nooo ja som este len teraz prisla ale pojdem dneska aj ja asi zalahnut volaka som unavena🙂
@katuska01 ved aj ja sa za chvilu chystam,dnes nebudem tak ponocovat 🙂
@jitkatatarova no veru sak snad zajtra trosku pokecame dneska bolo toho na mna dost tak idem veru do perín....dobru noc 🙂 🙂 🙂
@katuska01 no zajtra tu budem pravdepodobne len rano,lebo pride domkou mm na 3dni,tak nebudem mat cas 😀 To vies laska 🙂 Ale urcite niekedy pokecame. 😉
@jitkatatarova jeeeeeeej tak to hej uzite si tatina🙂vsetky 3🙂papa dobruuuu noc uz prcham aj jaaaaaa 😀 😀 😀
@katuska01 tak prchaj 😀 pekne snicky prajem 🙂
@jitkatatarova jasne a na doma sa nove veci ani neoplatia vidim to na sebe len co zacnem nieco varit alebo piect hned som chrontava ale ako vravi moja mamina aspon je na tebe vidiet ze si neico robila 😀
@graceful9 no ved musi ale nie 🙂 dnes mal nejaku cudnu noc asi zuby ebo plackal az 3 krat bol hore a inokedy raz alebo vobec davam to tym zubkom lebo on je velmi zlatunke dieta aj ked niekedy umrncane 😒
@jajuska1411 Ja tiez maleho nenechám nikomu, až priveľmi sa o neho bojím.
@jitkatatarova Ďakujeme, aj my držíme palce. 🙂
@jajuska1411 tak to máš fajn, keď spáva v noci 🙂 nechá ťa vyspať ,,,a o koľkej sa budieva?
@lenka112 ja nieze bojim akoze mamine a priatelovi v pohode ale nie na dlho len ked tak na par hodin ale nie na viac lebo mne potom chyba stale rozmyslam co robi a tak 😒
@graceful9 vies co tak vascinou o 4 alebo o druhej to je take nepravidelne dost 😒
@jajuska1411 To poznám, ja som doobeda v práci a niekedy mi aj slzičky vyjdu ako mi ten môj drobec chýba. ☹ ☹ Ale už som si ako tak zvykla.

@jitkatatarova To veru áno, nemyslím že by sme to zahovorili 🙂 Charakter človeka, sa totiž zahovoriť nedáa 🙂