Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
dakujem 🙂 som lenka a mam 20 mesačneho synčeka martinka a čo ty
@cestovatelkaandrea
@cilicka22 vo Francúzsku. Alebo ako si to myslela? 😅 😀
AJ moja je teraz v tomto lepšia, ale má chvíľky, keď proste potrebuje byť pritisnutá ku mne a mojkať sa 🙂
@cestovatelkaandrea v jasličkách už lepšie, len ráno tých prvých pár minút je stále s krikom. Niekedy už cestou pomrnkáva, ale keď ju niečím zabavím tak na to zabudne.
Dnes mám strašne rozlietaný deň, ešte nám dali poobede v škole povinnú akciu, tak musela Mia zostať dlhšie v jasličkách 😒 Svokra ju nemohla vybrať skôr a mm je v práci. A nechcela tam zaspať, tak až do druhej bola bez obedného spánku a zaspala pred hodinkou 😖 Dúfam, že si neposunie večer režim kvôli tomu...
A vy ako? Čo plánujete cez víkend? 🙂
aha tak si sa vydala do cudziny 😀 no tak to urobiš fakt najlepšie ak si zbailiš teplučké oblečenie, lebo tu sa behom 2 dni schladilo na 5 az 10 stupnov, tak sa nam tu bliži poriadna kosa 🙂 😀
no ani nieje načo je tu fakt prišerná zima, riadne sa nababušte =) 🙂 🙂 JA Už NIEKEDY NEVIEM čO MáM MALéMU VONKU OBLLIECť 😀
tak si chodieš nakupovať domov horalky 😀 , moj človek ja ich tiež zbožnujem a tiež mily 😀 a čo dobré variš 😉
@cilicka22 robila som chilli con carne a zo včera ešte cuketová krémová polievka. A teraz mi malá spí, tak som urobila muffinky, akurát sa mi pečú v trúbe 🙂
Už sa na to teším! 😵 Kúpim si kartón horaliek, mily, miňonky, slovakia chips,... A litre kofoly 😅 Tieto Vianoce priberiem asi 10kíl, už to vidím 😀
jeeeeeeeeeeeej pošli jednu mafinku, 😀 u nas to nikto nemá rad a pre mna sa mi to fakt neopalati robiť ☹ , malý niak sladkému neholduje tak som rada jediné čo mu chutí je kinder čokoládky 😀 a u vás takéto veci nemajú, ty si ako švagriná z rakúska tá si len nadiktuje čo jej poslať zbožnuje margotky 🙂 😀
@mia258 jeeeeeeeeeeeej pošli jednu mafinku 😀 , u nas to nikto nemá rad a pre mna sa mi to fakt neopalati robiť ☹ , malý niak sladkému neholduje tak som rada jediné čo mu chutí je kinder čokoládky 😀 😀 a u vás takéto veci nemajú, ty si ako švagriná z rakúska tá si len nadiktuje čo jej poslať zbožnuje margotky 😀
@cilicka22 niekedy si urob radosť sama pre seba 😉 U nás do 5 minút zmizne celý plech 😀 mm to hádže do seba akoby mesiace nejedol, stále sa sťažuje, že ich robím príliš malé 😀
My sme boli poobede v meste, na preliezkach a kolotočoch, potom sme šli do jedného centra a tam sa Mia vyhrala s deťmi, skákala na trampolínach, tak sme došli domov úplne unavení. Už som myslela, že mi zaspí pri kúpaní ale nakoniec len-len že vydržala a v postieľke do 15minút zaspala 🙂
Inak už si vážne idem robiť zoznam slovenských vecí, čo musím nakúpiť 😀 😀
@mia258 no len aby toho nebolo priliš veľa aby sa ti to všetko aj zmestilo 😀 no mi sme tiež boli dnes vonku, ale to len tak na hodinku lebo je fakt dosť zima aby mi zase malý neochorel, ten ked vidi hojdačky tak ich nesmieme obísť 😀aj ked ideme ráno do obchodu kríčí hajda, lebo máme detské ihrisko hned za domom 🙂 😀 aspon nemusíme chodiť daleko 😀
😉 @mia258 no ved to, ja sa snažím s malých chodiť vonka čo najviac za každého počasia, nech si trošku zvykne aj na zimu 😉 pozreme vláčky, 😀 pohojdíme sa daáme kolečko okolo kočíkom a ide sa domov a ked je fakt že zima tak aspon zbehneme na nákup tesca, máme to celkom blízko a spojime prijemne z užitočným 😀 dnes raáno sme fakt že skoro stávali ☹ malý bol hore už okolo piatej no super 🙂 🙂 ale už teraz buva tak vyhlasujem oddych 🙂
@cilicka22 pridávam sa k tebe, už ja ja v pohodlí a hlavne tichu kávičkujem 😀
My sme presne ráno šli do obchodu, lebo Mia mala nekonečne veľa energie a lietala po dome, tak som ju obliekla a išlo sa. Tiež sa snažím chodiť s ňou aspoň na krátke prechádzky do každého počasia, aby som jej posilňovala imunitu 🙂
@mia258 no ved to, 🙂 ako vidim máme toho veľa spoločného 😀 , to je super 😀 ozaj a chodiš aj niekde popri dcérke do práce, aj ja by som išla len malý je na mna dosť naviazaný, a muž stále vraví že zarába zatiaľ dosť ked bude treba pojdem či už neviem vydržať 3 roky 😉 😀 nech si to skúsi stale ten isty stereotyp občas niaka ta zmena 😀 😀 😉 ale som šťastná že som s malých, ved už nikdy toto nezažijem, vyrastie mi ani nebudem vedieť ako ? 🙂 😀
@cilicka22 nechodím do práce, lebo som teraz začala chodiť prvý rok na výšku 😅 Je to o držku väčšinu času, rozlietaná som cez týždeň riadne, malú mám práve preto v jasličkách. Ale od letného semestra mám individuálny plán, tak dúfam, že s ňou budem viac.
Preto ma to mrzí, že teraz je v najkrajšom období a chcela som si ju užiť čo najviac...
A neskúšala si nejakú prácu na doma alebo len brigádu?

@jitkatatarova dakujem, dufam, ze to spravim bez nejakych problemov 🙂
zaujimave, ze sa babky boja ked pride pre nich do skolky. nas drobec s tym nikdy nemal problem, ked mamina prisla pre neho, ked bola u nas na mesiac. mozno by si sa ich mohla opytat preco tak reaguju, preco sa vlastne boja.