Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea ozaj a čo ako ide jazdenie, kedy bude vodičák vo vrecku 😀 😀
@cilicka22 presne tak, tolko rozpravok ako teraz som este nevidela. 😀 Bez servitky som este nevidela. Na akom je to programe. Ja mozem cez net pozerat len JOJku alebo Markizu.
No s tymi kriminalkami je to fakt chore. Vecer si chces oddychnut a namiesto toho davaju take hlusiny, kde si stale vo vypati 😝 😝 😝 aj tu v NL to davaju ale nie v takom mnozstve ako na SR. tu skor letia relacie o byvani, spoznavani sa, tanecne a vselijake kucharske show, teraz aj nejake krajcirske a same relacie....
Aj ja sa tesim na vianoce. Sice v NL telke nic nebude, ale ja mam zasobu rozpravok zo SR 😀
Vodicak ide dobre. Dnes mam vecer opat jazdu o 19 hod. Zaciatkom januara mam simulacny test a hadam niekedy okolo 20 januara sa budem moct zapisat na skusku.
@cestovatelkaandrea tak držím palce, určite to zvládneš 🙂 😉 Bez servítky býva tiež na reklame o 18.00 celkom fajn tam niekedy varia, občas si niaky námet aj ukradnem.. 😀 😀 Tu na ST, bežia väčšinou len tie kriminálky, potom veľká euforia pre maniakov telenoviel seherezáda, hrozne toto nemusím a teraz ešte dávajú tú show ak vieš farmár hľadá ženu..ale čo tam robia tie ženské aby si získali chlapa 😅 😅 mi s mužom ked to pozeráme musíme sa len smiať.. 😀 😀
@saemi a čo vám povedali, niečo sa im nezdalo..ja som balila tiež zo začiatku, no občas som zabudla a nič sa nedialo..manžel to nevedel vobec zaviazať a ked ho prebaľovať, tak zakaždým akože zabudol.. 😀 😀 balila som zhruba do 3 mesiacov.. no vyskúšaj možno jej ta indulona pomože 😉 😉
@saemi no mi sme tiež tak do 3 mesiaca balili, občas sa aj zabudlo a tak..hlavne ked prebaľoval manžel 😀 😀 Mi sme dnes prežili smutný večer, malý sa mi porezal na stránke s rozprávkovej knižky, len som sa otočila odložiť veci po kpaní..olejček a tak..a on si stihol ako obracal stránku prejsť po brušku..moj zlatý ani si to nevšimol ale ja som zbadala krvičku, tak som sa naľakala a aj on potom začal vzlikať..hned som mu to umyla, ošetrila a spolu sme to zalepili detským leukoplastom..chúdatko moje tak mi ho je ľúto stále sa na ten prštek pozeral..som to asi neschopná mama ked som to neustriehla ☹ ☹ 😔
@saemi to ti verím..a cez leto je to ešte horšie baliť naširoko, mi sme balili ked už bývalo celkom pekne a to aj odiera o nožky a je v tom teplúčko, dosť čo sa parí v plienke a nieto ešte v poštolkách 😀 😀 No on si to najprv chúdatko ani nevšimol, až kým som nezhíkla od strachu čo sa mu to stalo ☹ ☹ strašne si to vyčíťam a je mi to hrozne ľúto ☹ ☹ 😢 😔 a to som mu tú knižočku kúpila dnes úplne novú..maco pu že si večer spolu prečítame..asi ju už čítať nebude chcieť 😔 ☹ ono vieš dospelý človek by sa natom možno neporezal ale detská prštek ešte krehúčky..jaj jaj 😔
@cilicka22 no ved cez leto si to ani predstaviť neviem...
ti verím, ale ty si to nevyčítaj... takých úrazov ešte len bude... to sú deti... nedá sa to ustriehnuť... vidíš a že detská knižka mohli by to z iného materiálu robiť... ja som sa vždy porezala na kanc. papieri...
malá zaspala... zasa bola mrzutá... a teraz sa 3x pokakala, úplne riedke, všetko špinavé a už spinká...
@saemi no to áno, máme doma aj tie drevené leporelá a také pohyblivé a zvukové knížočky ale občas mu kúpim aj také klasické detské rozprávkové aby sme si prečítali aj niaku dlhšiu rozprávku na dobrú noc, lebo čo v tých leporelkách človek načíta..len obrázky 😀 😀
No ale aspon vieš že ju nezapeká, a dokáže sa aj sama vykakať, nám sa to tiež občas stávalo..až bodíko mal špinkavé 😅 rovno celého poumývať, prezliecť, napapať a spať...aj teraz máva občas riedku stolicu ale to zo zúbkov ho prehána..
sa mi tak zdá že už sa aj trošku vyspíš, ešte by to chcelo trošku aby v noci lepšie spinkala ale inak sa to dá celkom či..ozaj a čo drahý aj on sa postará o malinkú..okúpkať a prebaliť a tak..lebo moj mm prebalil a kúpať sa doteraz bál..mal s toho strach..aby mu niak neublížil alebo sa mu nedajbože nevyšmikol..jeeeeejko mrnká mi drobček musí ísť, dnes bude asi ťažká noc...dobrú noc prajem 🙂 🙂
@cilicka22 zasa reve ako besná... sto krát bola na prse, nutrilon som jej robila a nič ... a teraz ho vypila 90ml... nechápem to... hej nezapeká... no nespala dlho a potom bola ako čert. uvidíme po nutrilone, hádam bude spať... okupať nie a prebalí, popestuje to áno...
ideme aj my spať... dobrú noc, pa
@saemi dobre ránko, tak aj vy ste mali rušnú noc..mne mali v noci pomrnkával..asi sa mu čosi snívalo..tak som si ho zobrala k sebe 🙂 🙂 ..jaaj tie naše detičky..ozaj je pravda deti sú radosť ale aj starosť 😉
Malý sa ráno zobudil a vravi boka tz. boľká ho prštek, a furt si obzerá obrázky na leokoplaste, ale už ako keby sa nič nestalo..ani dole si ho už nedáva..celkom pekne sa mu to hoji, som si myslela že to bude mať hlbšie, ale chvalabohu nie..to som šťastná 🙂 🙂
@saemi ved aj mi máme taký denný stereotyp, ráno vstav prezliecť malého ranajky, doobeda íst vonku ak sa stihne, potom navariť, malého dať spinkať, poobede vonku na chvíľku, potom zahrať sa s malým, nachystať večeru, malého mliečko, okúpať a dať spinkať..ked zaspi pozbierať všetky hrať a konečne oddych..neboj ked bude o čosi väčšia tak sa ti skor bude dať..to mi ver..mi ked sme boli malý tiež len na prechádzky kočíkom a tak.. 😀 😀
a dnes si potrebujem nakúpiť ešte čo mi treba, lebo manžel ide 13. decembra na fušku až do štedrého dna ale to som ti už asi spominala..tak nech pomože kým može no nie 😀 😀
Už si ako ja rýchlo všetko stihnúť, kým malý búva alebo su s mm na prechádzke.. 😅
@saemi no ved nechaj si niečo aj na zajtra..mi sme akurát dorazili, v obchodoch ľudí ako naozaj, všetci sa tlačia len aby boli všade prvý div ťa nejdu prevrátiť, hrúza.. 😒 a malý čo vidím to chcem a tak..a teraz najnovšie chce všade vykladať nákup na pult, a samozrejme vždy si vyberie to najťahšie alebo sklenené...takže super len som trpla kde čosi rozbije...
No ostávam sama s drobčekom..lebo drahý ide na tú fušku, tak to musíme niako zvládnuť sami..no čo už 😀 😀 budem mať maličkého pomocníčka..vianočného škriatka 😀 😀
Dnes ma chytila taká fáma že si chcem zaobstarať psíka maltezáčika..no neviem či to budem zvládať..popri našom hyperaktívnom drobcovi a ešte psík..poradte..mama ma odhovará že pri malom žiadneho psíka by nechcela..tak neviem.. 😉
@saemi netušim, dúfam že nie..no pozerala som aj yorksira..ale momentalne niesu v MT a okoli inzeráty..tak neviem..😒
No nakupovali sme čosi..na varenie, pečenie, niake darčeky čo mohol aj drobčúrik vidieť, a tak čo mi bolo treba ešte podokupovať na vianoce a domov..som povedala drahému že to nebude nákup na dlho..až sa nestačil diviť ked sme prišli k pokladni s takmer plným košíkom 😀 😀 ..
Sme dnes tými nákupmi asi malého trošku unavili..lebo dnes záhadne rýchlo zaspal 😀 😀 a vy už spinkáte...
@cilicka22 hej, spinká... ale tak mi sme hore každé 2h na papanie...
a ešte ju medzi tým budia prdíky... tak sa "teším" ked budeme baliť na široko... obj. som ortop. nohavičky... nech nemusím dávať plienku a poštolky... takto to bude jednoduchšie...
havino sa volá Dany. má 3r... je zlatučký a neplzne...
maltezak je veľmi uštekané plemeno...
a malý už bude spať do rána?
@cestovatelkaandrea ja sa skôr bojím, že sa budem chcieť vrátiť už po týždni 😵
@cilicka22 zatiaľ je Mia jej jediná vnučka 😉
No v mm rodine je to také napäté, hovorila som mm, že možno keď sa vráti po novom roku, tak budú radi lebo si nebudú vedieť dať rady v práci.. budú ho potrebovať a pomeria sa. Ale povedal, že on aj tak chcem odísť a skúsiť niečo nové.
Inak ja som sa pred tehu aktívne venovala psom, tak ak by si niečo potrebovala, len napíš IP 🙂 Ale ja by som šteniatko k bábu určite neodporúčala 😒
KONEČNE sme docestovali, dnes sme celý deň len vybaľovali a potom oddychovali a rozprávali sa 😵
Cestovanie bola totálne katastrofa, potom to popíšem trošku viac, teraz som ešte stále unavená, tak si pôjdem skôr ľahnúť.
Mia je trošku rozrušená "cudzími" ľudmi a novým prostredím, je nervóznejšia a nakoniec to rieši krikom a plačom. Ale chápem ju, aj pre mňa to je dosť veľká zmena, pre mm taktiež. Musíme sa trošku zorientovať prvé dni a potom to bude lepšie 😉
Nestíham dočítavať, popísali ste toho veľa, len som chcela oznámiť, že sme už tu na Slovensku.
@saemi no mi sme tiež dávali ortopedické nohavičky zo začiatku, ale viac sa mi zdali len tie klasické poštolky,neviem...asi už sila zvyku..Ano ja ked ho dam večer spinkať, tak už spinká až do ráno do 6-7.00 ako kedy.. 🙂 🙂
neviem sa rozhodnúť, čo s tým havinkom či zobrať alebo nezobrať, tu u nás v okolí je trošku ťahšie zohnať yorkshira..niesu žiadne inzeráti aspon čo sme pozerali..a mne sa niekam dalej fakt nedá ist ked drahý ide preč a berie si auto..tak tak..ani niesom naplno rozhodnutá akú rasu fakt neviem...a hlavne či by som to zvládla aj popri mojom drobčeku.. 😀 😀 😵
@mia258 Tak to som rada že ste v poriadku docestovali..neboj malá si určite rýchlo zvykne a adaptuje sa na nové prostredie, uvidiš a čo ty? Teším sa že si konečne na Slovensku či......už by si išla aj naspäť..u mna to tak niekedy je ked ideme niekam na dlhšie.. 🙂 🙂 😀 a čo malá ako zvládla cestovanie..

@cestovatelkaandrea no aj ja sa k telke dostanem len večer aj to občas malý väčšinou pozerá rozprávky.. 😀 😀 , rada pozerám relácie o varení aj to Bez servítky je celkom fajn...niekedy sú tam celkom dobré recepty 🙂
Nové bývanie niekedy ani nestihnem ale občas ked kuknem..Najradšej mám ked večer prepne a všade samá kriminálka a cez deň taktiež, hrozne toto dávať v telke, už asi ozaj nemajú čo a nato sa majú cez den pozerať deti..no strašné čosi..už sa teším na vianočný program..dúfam že pojdu aspon dáke tie klasické pekné rozprávky...a hned je vianočná nálada..na ne sa teším asi najviac 😀 😀