Maminky spisovateľky, kde beriete inšpiráciu?

barbora1992
15. mar 2015

Ahojte, veľmi rada píšem a všimla som si, že je nás tu takých viac. Chcela by som sa spýtať, kde beriete inšpiráciu na nové príbehy? Inšpirujete sa príbehmi iných ľudí,alebo iba vlastnou fantáziou?

salome_01
8. apr 2016

@barbora1992 ahoj ja som začala písať nedávno a ja sa zatiaľ inšpirujem vlastnou fantáziou a snažím sa vymyslieť také čo ešte nieje. A ja by som mala otázku myslíš že je dobré dávať svoje vymyslene príbehy na stránku mamtalent.sk ? Lebo ja o tom uvažujem ale váham či by mi nahodov moje príbehy niekto neokopíroval.

barbora1992
autor
9. apr 2016

@salome_01 Ahoj, konkrétne s touto stránkou nemám vôbec žiadne skúsenosti ale ak Ti môžem poradiť, vytvor si vlastný blog alebo web stránku a tak je menšie riziko, že by niekto kopíroval tvoje príbehy, aj keď to riziko tam vždy je a bude, ale s tým musí počítať každý, kto niečo zverejní na internete. Či už autor, alebo ktokoľvek. Každopádne držím palce a ak budeš ešte niečo potrebovať, kludne napíš. Rada poradím ak budem vedieť ako.

salome_01
9. apr 2016

@barbora1992 Ďakujem, no som tam skúsila dať jednu rozprávku na tú stránku ale budem asi si ich dávať na svoj blog radšej. No som to len vyskúšala tam dať či sa im to bude páčiť. Ale nieje to až taká rozprávka že by zaujala ale čo budú lepšie sa mi zdať tak tie by som na net asi nedala ale uvidím aké práce sa mi podaria lebo som ešte len na začiatku písania. No ja som skúšala už písať keď som mala asi 11 rokov od vtedy sem tam som písala niekedy nie a niekedy som sa k tomu vrátila a potom zas prestala a tak. Ďakujem aj ja keď niečo budem vedieť tak ti poradím. Ale ty si isto skúsenejšia ako ja keďže naplno som sa tomu ešte nevenovala ale tak skúsim a možno to bude moje hoby aspoň. Aspoň pre seba a pre moje deti budem si vymýšlať rozprávky. 🙂

barbora1992
autor
10. apr 2016

@salome_01 Potom mi môžeš dať nejakú inšpiráciu lebo dcérke rozprávam rozprávky každý deň a už ma veľakrát nič nenapadá. 🙂

jankavt1
7. mar 2017

Darujem nepoužitý šlahač 3v1 - nástavce na miešanie, miesenie, tyčový mixér (v poškodenej krabici) za báseň, rozprávku, bájku, fejtón, vtipný článok..... Musí to byť vlastná tvorba. Napíšte mi IP, ak máte záujem, poviem vám viac.