Manžel robí scenáre, že ide tretia svetová vojna
Ženy, mm ma strašne scenáre že ide 3. svetová vojna, úplne je o tom presvedčený. Ja rozumiem že väčšine z vás to príde smiesne (keby sa to netýkalo mna aj ja sa smejem) no dotýka sa to nášho spolužitia a manželstva. Manzel je ulplne zmagoreny z toho. Nemá chuť viesť normálny život lebo však na čo, nakupuje zásoby potravín a paliva. proste nočná mora sa u nás deje. Vykrikuje mi že ho neberiem vážne a že veď uvidím, ešte sa mu budem ospravedlňovať. Proste je presvedčený, je to na dlho, ale na každú otazku ohľadom toho ma odpoved a ja netuším ako reagovať. Dostať ho na psychiatriu asi nebude ľahke, keďže podľa neho by sa mali liečiť všetci naokolo. Nikdy taký nebol, toto všetko prišlo s dobou koronovou a konšpiračnými teóriami ktorými sa unáša.
Ja viem že poviete odíď od neho, je to vsak môj manžel a otec mojich deti, chcem to vyriešiť k spokojnosti všetkých. Chcem mu pomôcť, brala som si ho v dobrom aj v zlom. No už začínam byt v koncoch, nie som ockovana pretože by sa somnou rozviedol, neusmievam sa už rok a som psychicky vyčerpaná. Pred tým sme mali normálny vzťah, nič nám nechýbalo, ľúbili sme sa, fungovali sme bez problémov ako noemalna rodina. Posledné mesiace sú u nás hrôza, už to cítia aj deti.
@tncka pravda. Vsak rusi brania len svoje územie. Ked je tam nejaké cvičenie na ich území, tak hneď proti rusky naladené krajiny kričia ako rusi provokujú a chcú zaútočiť na Ukrajinu. Alebo rozpútať 3 svetovú. Ale to co robia Američania, tak to uz nikto nevidí. Ze su pri ruských hraniciach to je nic. Rozsievaju "mier" po takmer celom svete. Len Rusko je zle. 🤦♀️
@palisko prosím ta a čo týmto všetkým dokážem, že nebudem priečiť a hrať tuto hru, že som s ním a že si tiež myslím ze bude vojna, alebo sa tváriť že som pripravená a že mu všetko zeriem… akurát ho budem v tom všetkom podporovať a on si pôjde naďalej to svoje..
No ja ho potrebujem z toho kolotoča dostať a prinútiť žiť.
Myslim, ze bez odbornej pomoci sa nezmeni ... Takze mas na vyber bud ostat s nim a nejak tie jeho stavy prezivat alebo nejak ho presvedcit aby isiel aspon za psychologickou... Alebo teda este je moznost, ze pojdete od seba... Kazdopadne ten jeho stav sa podla mna bude len zhorsovat ked sa nespamata
@annm81 ty si mysli co chces a ako keby ty vies extra vela o sireni vsetkych obsahov vo svetovych labakoch ....a uz len zrovna zmutovana verzia sarsu zhodou nahod len tak sa objavena niekde na cinskom trhovisku kde cinske trhoviska su same o sebe o spine abakteriach tak je zaujimave ze tam ani mor.....a u nas aj u madarov vacne ospevovana lazdy rok kazdy druhy rok vtacia chripka
@judar Viem o tom neporovnateľne viac ako ty. Áno, možno to bol únik z laboratória. Ale taký typický čínsky - Číňania sú povestní svojou kvalitnou prácou. Takže maximálne tak zas niečo posrali. Nikto príčetný, kto skončil aspoň strednú školu, by takýto vírus nevypustil cielene, lebo to nedáva žiadnu logiku. Na takéto pripadné vojny sú v laboratóriách iné lahôdky. A reálne neexistuje vôbec žiadna prekážka, prečo by súčasná pandémia nemohla byť výsledkom čisto prirodzených procesov bez zásahu človeka.
A predstava, že to ešte aj teraz niekto riadi je úplne smiešna, lebo dynamika epidémie je úplne mimo našu kontrolu. Chaotické deje nedokážeme ani dostatočne dobre predpovedať, nie to ešte ich ovládať. V Ázii sa trápia mnohými vírusmi, o ktoré sa u nás laici vôbec nezaujímajú - presne kvôli ich úrovni hygieny a veľmi rizikovým trhoviskám so živými zvieratami. Už len taká besnota - napadlo ťa, koľko má každoročne ľudských obetí? Máš pocit, že vtáčia chrípka sa rieši len na Slovensku a v Maďarsku a v Ázii nie? Nemáš ani tušenia koľko finančných strát im pravidelne vzniká prevenciou pred vznikom mutácie medzi ľudskou a vtáčou chrípkou.
@namornicka jeho mamka, otec a brat sú na tom rovnako ako on, práve tam vidím časť problému. No odstrihovat
od jeho blízkych ho nechcem.
položiť pred neho rozvodové papiere a dať mu na výber, alebo navštívi odborníka, alebo ich vyplníš a podáš. Uvedom si, že u tvojho muža sa môže rozvíjať psychická porucha, ak ho v tom necháš, bude len horšie. Možno by bolo fajn zájsť za jeho obvodným lekárom
@elizabet173 asi je to jediná cesta a reálne uvažujem ako ho dostať k odborníkovi, alebo aspoň skúsim odborníka navštíviť pre začiatok ja, nech mi povie ako naňho.
@judar presne tak.aj ja to vravim ze toto je vojna,ale taku este nikto nezazil..vojna ineho charakteru ktoru nazvali pandemiou.kto by sa chcel spinit ked to ide pekne takto pomaly ale isto ubudaju ludia,nic nie je znicene,dochodky netreba vyplacat..Ked ss nepodari zomriet na kovid,zomrie ss na ocko(a teraz ma zabite)ale zial tolko infarktov co je na okoli😢😢😢
Bez ohľadu na covid a konšpiračné teórie.....
Oboznam sa so situáciou vo svete, Rusko, Bielorusko, USA, Blízky východ, Afrika, Čína......
Ekonomika, prírodné zdroje, ludnatost.....
K 3tej svetovej sme krôčik. Otázka len znie ci to spadne ci nie a akym spôsobom sa v tejto on line dobe budú deliť mocenské štruktúry.
skús, možno sa cez jeho obvodného lekára dostaneš k psychiatrovi ty a ten ti poradí.
@elizabet173 Možno nie priamo rozvodové papiere... Možno vyhľadať mediátora. Porozprávať sa medzi šiestimi očami. Že zvažuje rozvod, ale stále ho má rada, takže ak vyhľadá odbornú pomoc, tak je ochotná za vzťah zabojovať. (možno trošku zaobalenejšie, ale na to sú tu mediátori)
@1ivanka1 Každému, kto príde s takýmito tvrdeniami kladiem tie isté otázky. Zamysli sa vo svojej teórii nad dvoma vecami.
1. Ušetrí sa na dôchodkoch? Vážne? Je to stále také ušetrenie, keď si pripočítaš všetky ekonomické straty v dôsledku pandémie a opatrení proti jej šíreniu? Ak si naozaj úprimne odpovieš, zistíš, že sa neušetrí absolútne nič. Naopak, budeme na konci rátať obrovské finančné straty.
2. Ubúda ľudí? Vážne? Najväčšie straty sú vo vyspelých krajinách, ktoré reálne vymierajú. Najmenšie straty sú (vďaka objektívnym faktorom) v krajinách, kde populácia rastie vďaka prirodzenému prírastku obyvateľstva. Načo je potom celý ten cirkus? Veď vo vyspelom svete stačí počkať 20 rokov a pôrodnosť bude možno pol dieťaťa na ženu. Naopak, vo väčšine afrických krajín stačí pár drobných na spustenie občianskej vojny. Vo Rwande bolo zabitých milión ľudí za tri mesiace a roky kvôli tomu panovala nestabilita aj v okolitých štátoch. Kam sa nákladmi a účinnosťou na toto hrabe pandémia? Kto sa rozhodol znižovať ľudskú populáciu touto pandémiou je po prvé nepredstaviteľne bohatý a po druhé mentálne ťažko zaostalý.
Zijem v rakusku…a tu je situacia normalna…vela ludi je zmagorenych krz coronu tu uz to ludia nejako neriesia iba somru ked zatvoria daco …aj to su len ludia ktori sa chodia opijat na pumpu a cudzinci…neviem aka je situacia na sr ale tu sa k nicomu neschiluje :D … zober ho do prirody na prechadzky atd nech sa nezblazni 🙂
@annm81 nebudem si ja ziadne otazky klast.je to bilogicka zbran.ziadny potkan.tomu uz snad neveri nikto.pozri jar -leto vsetko super,cisla super.jesen-zima cele zle.mne uz nikto nepovie ze nieco mevypustaju..btw znamy sanitkar..od ockovania denne je privolany k 7 infarktom..ze ano byvali aj predtym ale denne max 2!teraz 7!!ved tp je troknasobok
@1ivanka1 Áno, to je pre konšpirátorov typické, hlavne žiadne logické otázky. A prečo si vlastne tí vrahovia ľudstva dali na jar a v lete prestávku? Či moment... Nie, aj to je logická otázka, tak teda nič.
Na svoj druhý príspevok o cykle a potratoch a preľudnenosti máš odpoveď v mojej druhej otázke vyššie... Ale to ti samozrejme do tvojho imagiinárneho nelogického sprisahania nesedí, tak to ignoruješ.
za taketo schaosene mozgy a stresy v rodinach by mali pykat vsetci hoaxeri, ktorym tusim aj robi potechu za vsetkym vidiet a sirit domnienky o nejakych sprisahaniach, snahu o ovladnutie ludstva a velke restarty 😖
@bmuller niektorí to berú ako jedinú šancu zviditeľniť sa, lebo nič zaujímavé v živote nedosiahli, iní sú žiaľ platení
Ja by som sa do konfrontacie s nim nepustala, ale povedala by som razne, ze vojna nebude a hotovo. Ak by mal byt vojnovy konflikt Rusko - NATO a.ka. WWIII, tak velmi rychlo ta vojna aj skonci, pretoze v tejto budu pouzite jadrove zbrane a to fakt ani so svojou megazasobou zavaranin nerozchodi. Povedz mu, nech ta tym nezatazuje, ze mas dost svojich veci, ktore ta trapia a necitis od neho pochopenie.
Verim ti, ze mas toho plne zuby, moj ex-manzel mal stavy ked sa lamalo tisicrocie 1999-2000, predstavoval si blackout systemov, co je dobra prilezitost na vpad cudzich vojsk (vtedy tiez salel hrozou z Ruska, Ciny) atd., socialne siete a dezinfoscena este nechrlila teorie vsetkeho druhu a predsa sa medzi ludmi sirili taketo vizie.
Ja som bola tehotna s terminom porodu v januari 2000, bola som z neho vystrasena a zaroven som pochopila, ze toto nie je perspektivny clovek do zivota a bude sa musiet zariadit do buducna inak, lebo ja potrebujem riesit realne problemy a povinnosti okolo bezneho zivota. Po polroku ked sa nic nedialo nejako vychladol, snazila som sa ho zapojit do realneho zivota, ale stale niekam ulietal, raz ho fascinovali jehovisti, potom bezdomovci, potom halucinogenne drogy pri korych sa zjavuju nejake vyssie bytosti, alebo sa liecil mocom a ine hluposti. Dala som to cca 4-5 rokov, po 7 rokoch sme sa rozviedli.
@alienkami mediátor pomôže v prípade, ak človek rozmýšľa reálne, ale v tomto prípade ide myslím o psychické ochorenie, pochybujem, že by sa s týmto človekom dalo dohodnúť, za pokus to ale stojí
@mamula20 Tak uvidíme, či sa konečne raz dočkáme konca sveta, alebo len pribudnú ďalšie riadky v tomto pôsobivo dlhom zozname predpovedí konca. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_dates_p...
@annm81 tak ja nemam ani tusenia? Podla teba som asi tak sprosta ze neviem ani to ze azia je preludnena a som tak sprosta ze neviem ani o ich diktaturach a krutostiach😂😂😂.. .a ze straty 😂😂😂😂 to su mizerne straty lebo vacsina ludi nez tam stihne na nieco umret je vladou zlikvidovana, tam sa o tom verejne nerozprava lebo zlikviduju aj tych co sa opovazia o nieco ...

odpojiť od internetu a tv..vyhnať na ryby, alebo do lesa...nech sa hrá s deťmi, športuje.. povedz, že kľudne v rámci prípravy na tú jeho vojnu... možno sa spamätá...