Manžel robí scenáre, že ide tretia svetová vojna
Ženy, mm ma strašne scenáre že ide 3. svetová vojna, úplne je o tom presvedčený. Ja rozumiem že väčšine z vás to príde smiesne (keby sa to netýkalo mna aj ja sa smejem) no dotýka sa to nášho spolužitia a manželstva. Manzel je ulplne zmagoreny z toho. Nemá chuť viesť normálny život lebo však na čo, nakupuje zásoby potravín a paliva. proste nočná mora sa u nás deje. Vykrikuje mi že ho neberiem vážne a že veď uvidím, ešte sa mu budem ospravedlňovať. Proste je presvedčený, je to na dlho, ale na každú otazku ohľadom toho ma odpoved a ja netuším ako reagovať. Dostať ho na psychiatriu asi nebude ľahke, keďže podľa neho by sa mali liečiť všetci naokolo. Nikdy taký nebol, toto všetko prišlo s dobou koronovou a konšpiračnými teóriami ktorými sa unáša.
Ja viem že poviete odíď od neho, je to vsak môj manžel a otec mojich deti, chcem to vyriešiť k spokojnosti všetkých. Chcem mu pomôcť, brala som si ho v dobrom aj v zlom. No už začínam byt v koncoch, nie som ockovana pretože by sa somnou rozviedol, neusmievam sa už rok a som psychicky vyčerpaná. Pred tým sme mali normálny vzťah, nič nám nechýbalo, ľúbili sme sa, fungovali sme bez problémov ako noemalna rodina. Posledné mesiace sú u nás hrôza, už to cítia aj deti.
Svetová vojna nie je o tom že Rusko napadne Európu, ale o tom že vytvorí precedens a spustí udalosti: Dnes Rusko Ukrajina zajtra Čína Tchajwan pozajtra India Kašmír na to Turecko zaútočí na Cyprus atď
jeeej vcera som si spomenula na tuto diskusiu a myslela som na to, ako sa mas 🙂 No, ta vojna na Ukrajine asi nikomu nepridala. Citala som o stranku dozadu, ze manzel je uz lepsi. Tak to je super 👍🏻👍🏻
Mňa by teraz veľmi zaujímal názor vášho manžela.
On uz v decembri pochopil o co ide.
Ako to vníma on celé teraz co sa deje.
@sarahh09 autorka pisala par stran dalej ze sa porozpravali a ze sa ukludnil 🙂
@sarahh09 nikto nevieme čo naozaj bude.
Manzel tvrdí že zatiaľ sa nič nedeje, vraj až o 2-3 roky to príde k nám.
Takze momentálne je kľudnejší než ja. Fakt je to o tom kým sa nechávame ovládať.
Tentokrát ja chytám paniku.
On to uz vedel a vnímal v decembri.
Má oči otvorené.
Ďakujem za odpoveď, želám všetko dobré.
A nemôžeš zmeniť názov témy na: Manžel sa už ukľudnil. 🙂 Znelo by to tak upokojujúco. Teraz takto to šíri dosť paniku, nemyslíš? Alebo ti to vyhovuje?
Ja keď som to písala už minulý rok, tak som bola kon spi ra tor ka...... Ako vo všetkom.....
@vanda323 kľudne môže. Vojensky to budú mat Rusi pri ukrajinskom odhodlaní veľmi ťažké. Ale aj nemusí. Neviem. Nejdem to už viac komentovať. Na to sú iné fóra. Nebojte sa vojny, myslite na dnešný deň a tešte sa, že môžeme pomôcť Ukrajincom. Teraz je príležitosť vidieť iné hodnoty v živote a ukázať svoje práve ja. Podobne ako to bolo pri korone.
@slovakboy Keď ja som veľmi odhodlaná pomáhať, no mrzí ma postoj môjho manžela.
On nechce vôbec pomôcť, ževraj čo má ťažko zarobil a nebude to nikomu rozdávať, som mu povedala že keby sa nám niečo také stalo, či by nebol rád žeby nám niekto pomohol, a on mi len povie nejakú blbosť už ani neviem čo ako keby on bol Superman...na nervy som z neho že je taký namyslený....
@bennn čítam tvoj príspevok kde píšeš že “prosimta žiadna vojna nebude”, dúfam že už si sa dostal do reality
Mňa by ešte zaujímalo prečo sa vracajú domov na Ukrajinu.
Veď vojna je tam stale.
Že Rusko je skutočne retardovaná komunistická diera, kde vládnu skorumpovaní ideologickí idioti, ktorých metóda je klamať a klamať. Nedá sa brať vážne žiadnu ruskú tlač ani officiálne úrady a vyjadrenia. Ani prezidenta. Všetci tam idú svoju bizarnú, absurdnú a trápnu hru so snom ovládnutia sveta. To ich nikdy neopoustilo. Na to musí ešte niekoľko generácií vymrieť čo sa dostali do kontaktu so Sovietskym zväzom aby sa to tam trochu zlepšilo.
Inak, to čo som popísal v tom komentári sa aj reálne stalo. Vrátili sa späť a ustúpili. A potom sa ten dement rozhodol pre vojenskú inváziu. ....
Aby ste tomu rozumeli. To sú takí ľudia ako Danko, Fico, Kotleba, Orbán, Slota. Takéto charaktery sú Lukašenko a Putin. Tie ich komické nácviky, pripravenosť armády a všetko okolo toho, je ako zlý žart.

@bmuller ešte aby sme tie bunkre za chvíľku nestavali aj mi … 🙄