Manžel s nami nechce chodiť medzi ľudí
Ahojte, som mladá mamička (21) mám takmer dvojročné dieťa. S manželom žijeme spolu už 5 rokov. Všetko je v poriadku až na to, že odkedy máme dieťa manžel sa s nami doslova hanbí chodiť na verejnosť. Vadí mu, že sa po nás ľudia pozerajú (áno pozerajú sa ako teľce na nové vráta, lebo ja vyzerám ako synova mladšia sestra, mám celkový výzor na 13 rokov). Muž má 23, kým som nebola tehotná nemal problém sa somnou kdekoľvek ukázať. Vadia mu tie pohľady ľudí a hlúpe komentáre ( áno, ľudia naozaj dokážu prísť a opýtať sa napr. Komu sme to dieťa vzali a podobné hlody, najlepšia bola raz jedna pani ktorá nám vykricila, že by ma dala do ústavu keby jej prídem domov tehotná na základnej škole 🤦♀️). Ja sa nad tým dokážem povzniesť, veď je to občas aj vtipné, ale mužovi to veľmi prekáža. Nechce sa s nami ukázať už ani v blbom Tescu. Keď náhodou niekde ideme tak za dedinu kde nás nikto nevidí, alebo ak ideme do mesta tak sa drží vždy dva kroky za nami ako keby s nami ani nebol. Štve ma to a neviem ako sa zachovať. Na jednej strane ho chápem tiež mi trvalo kým som si na tie komentáre zvykla ale nepáči sa mi keď to až tak prežíva.
@liana111 Ja práveže som za...aby mladé ženy rodili.A čo, že v 19.Veď 20 ročná žena už nie je dieťa.To len dnes z 20 ročných robia deti...a tak to aj vyzerá :D.
A na fotke si krásna mladá žena 🙂
Koľké ti musia závidieť :D
@modrykoniicek ty si zlata 😍❤️
Suhlas s
@stanulienkat
A jedna vec mi nesedí-ako mozes vyzerať "ako synova mladšia sestra"🤔
Ty s výzorom neurobíš nič, proste vyzeráš mlado. Skôr je problém, že muž je asi až vztshovacny, a pohľady ľudí, čo ani nič nemusia znamenať, veď človek sa pozrie, ale jemu prehnane vadia. Pri poznámkach by som sa, usmiala a povedala, áno, to maličké je naše,sme už vyše 20.a za hanbil by sa ten dotyčný. Sociálna fóbia to asi nebude, podľa mňa taka nevyzreetost.ved ti, co vás poznajú, vedia koľko máte rokov, a tí cudzí môžu byť ukradnuti, čo si hovoria. Bud psychológ, alebo proste sa s tým musí zmieriť, opakovať si, že je to len v hlave.
A co tak povedat, ako vam tetuska pomozem? Mate problem ale vsetko sa da vyriesit.
Neviem akovy som to riesila ja len ze mam podobmy "problem" ale tiez ma to uz vobec netrapi 😂 a to budem mat 29 a ak idem s malou nahodou nenalicena este aj do mesta a nahodou s nou caka estebaj muz vonku tak vsetci mi tykaju doslova niekedy akoby som bola 15 rocne dieta na nakupe na obed, alebo stalo sa mi ze ma v rade u masiara jednoducho preskocila lebo si myslela ze som.dcera pani co stoji predo mnou 😂 tiez som zacula poznamky za sebou taka nala chcanda a ma decko 😂 ( od dedka co v tej dobe rodili v 16 ich zeny) ...v robote som byvala aj vzdy namalovana aj vsetko (oblecena v.bielom lebo rovnosata) a aj tak si vecne polka lhdi myslela ze som na brigade alebo na praxi... uz sa tim nejak netrapim... ale co sa tyka postoja muza tak to neviem pochopit skor by mal byt rad nie ? Neni to lepsie ako vyzerst v 20 na 40 ?
@1mina V pohode...Môj muž má 36 všetci mu tykajú a teraz nedávno na neho vybehla predavačka, že mu neverí a musí si overiť jeho vek či už mal naozaj 18 😂🤦
@modrykoniicek aj od mojho si pytala minuly tyzden obciansky v lidli 😂😂😂 ale dajme tomu ze ruska mu zakryla bradu no 😂
@1mina Ja keď som môjho spoznala som si myslela, že ma takých ...hmm niečo po 20tke.Maximálne 26 😂🤦 už mal kus po 30.
Ešte aj hlas má taký...mladistvý.
Ja som mladšia takže nikto nevidí rozdiel.
Ale udivuje ma, že mu tipli až 18 😂
Jooj žienky , tiež mam podobný problém že vyzerám moc mlado .. niekedy je to dosť nepríjemné keď idem s deťmi , myslím že by sa celkovo ľudia mohli starať viac o svoj vzhľad než obzerať iných ..

No tak ja mam 30 a tipuju mi 16. Muž má 40 a mame 2 ročnú dcerku.kazdy si myslí že sme obe jeho dcéry🤣my to vôbec neriešime, ani ja a ani muž. On je rád že vyzerám mladšie a o 10 rokov ró bude len výhoda. Ja v tomto nevidím vôbec žiadny problém. To tvoj muž by si to mal dat v hlave do poriadku.