Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mne sa dnes vobec, ale ze vobec nedari............dufam, ze ta torta bude dobra...najskor mi vytieklo cesto z rafika 😠 ale hadam aspon na dva platy to rozrezem.tak som dala piect nove cesto... a to mi zasa nevybehlo.no mna dnes asi urve 😝 😝 😝 akeby tu bol este iny smajl, ktory dupe nohou, tak by som si aj dupla
ja by som tiez rada prisla, ale otec ma toto leto 2 vazne operacie, tak vam teraz neviem presne povedat, ci pridem, ale ak to bude vyzerat dobre, urcite rada pridem 😉
@janulkamartinko okuliarky sú robené ručne, mám také okrúhle klieštiky, ktoré som ukradla manželovi a s nimi som drôtik stočila, je to veľmi ľahučké
@vlada111 krásna tortička 😵
@dm1 náááááááádherá je svadobná 😵 😵 😵 aj tie srdcia 😉 ten podnos je krásny pod tortou .... môžem sa opýtať aká veľká bola tá svadobná? myslím priemer a celková váha.... díky 😉
... a s tými fotkami to je veru katastrofa .... ja som teraz odfotila moju svadobnú, no jednu poriadnu fotku nemám .. neviem čo som s tým foťakom robila 🙄 musím pýtať nevestu nech mi pošle nejakú krajšiu foto 😀
žienky - práve mi doviezli PDT - p. Budzák - a už je aj čokoplastelína z tej firmy Irca a 5kg bude u neho stáť cca 29€.
joooooj a ja začínam mať výčitky svedomia ... dnes druhá odmietnutá objednávka .... na tento víkend.... ale keĎže som si v piatok večer respr v sobotu ráno o 2,00 povedala že do konca leta žiadna nová objednávka, tak sa snažíííím odmietať.... ale už fakt mám dosť... veĎ ani fotky sem hádzať nestíham 😅
@mizulienka @anibas, @janulkamartinko,@florentina, @mizulienka,@mrka2,@jakelina,@zuziq, @dajna11 dakujem 🙂 a tiez vsetkym ostatnym za lajky🙂
@vlada111 je krasna farebna!!!🙂 Deti take miluju!
@maca77 dakujem 😵 . veru vyslednu vahu neviem som ju nevazila bola darovana 😵. Ale spodok mal 28cm, stred asi 22cm a vrch 14. spodok a vrch bol plneny 3x a 4 platy a stred az 4x plneny a 5 platov. takze cez 10 kilov mala isto. som sa veru bala ze ten podnos to nezvladne ale nastastie vydrzal 😝
@aduskatt ja uz si rafiky obalujem aj alobalom, podla rad tuto pritomnych zienok 😉 lebo ked som kupovala rafiky, tak mi zena v obchode povedala, ze staci polozit na plech an papier na pecenie a ked trosku vytecie, ze to nevadi... lenze mne ked ta troska vytiekla, co by nemala vadit, teplom ako cesto zacalo rast nadvihlo aj rafik a zacalo mi vytekat v rure...a bola som rada ze som si to vtedy vsimla a nejak zachranila do druhej formy, aj ked to nebol rovnaky tvar ako som chcela...

dievcence, netusite ako dlho mi vydrzi v chladnicke otvorene skaramelizovane salko? dikyyyyyy