Máte doma vysávač Ritello?
maminy, mate niektorá doma tento vysávač ? ste spokojne ?
Ďakujem za názory.Nám to predal za 1300 s 50eur akontaciou.Tak obetujem tých 50eur,poriadne ho vyskúšame a potom sa rozhodneme.Iba dúfam,že ak bude treba,so 14 dňovou dobou na vrátenie nebude problém.
@satiba smrad (guma) cítiť z vysávača aj keď sa s ním nevysáva a nie je to separátom - predstav si, že ani vrámci reklamačného konania to neodstránili - nevedeli si s tým rady, výsledok bol, aby som do vysávača pre ALERGIKOV nedávala "tie ich vône" ale aviváž. SOI im za to naparila pokutu. Je to vysávač, alebo práčka ? Už im tak kšefty nejdú, tak zdvihli cenu filtra z 20€ na 42€, určite sa zlomí na hadici tá časť ktorou sa pripája k vysávaču (také ako šípky po bokoch) - stojí to 18€ (len aby ste si nemysleli že to príde komplet celé, za tie € je len vnútro) Doživotný servis , za ktorý si parádne priplatíte! NETREP o vysávači a nezavádzaj
no uz ho mame dlksie ako som bola zo zaciatku s nim spokojna tak teraz po rokoch uz niesom, huci jak slak, nevysava tak ako uz vysaval a tepovac je stale pokazeny uz nemam ani chut ho treti krat reklamovat nakolko reklamacia uz na to nespada lebo je to o dvoch rokoch.
Mámdoma vysávač a neviem sa skontaktovať s predajcom praskla mi nádržka a pokazil sa mi tepovač alebo ako to nazvať viete mi niekto poradiť
zuzka_peter3122 zavolajte na firmu ak je ešte v záruke
používam ho roky aký dôkaz by ste chceli?
@rubis nech sa páči....ak Vám vyhovuje, používajte. V tom Vám nik nebráni. Ale z Vašich komentárov je hneď jasné, kto ste - predajca! A preto nie ste dôveryhodný. A ak je ten "zázrak" v upratovaní taký skvelý, možno máte k dispozícií nejaký test, ktorý to dokazuje a ktorý bol vykonaný nejakou nezávislou organizáciou. A určite by sme si to všetci radi prečítali. A možno by sme sa aj dali presvedčiť.
...to je pre mňa pochvala, predajom sa zaoberám už roky, nehnuteľnosti a vecné hodnoty. Dôveryhodného predajcu spoznáte podľa toho, že má málo neúspechov podľa ktorých ho môžete posúdiť. Takže som veľmi rada že vás spoznávam. Taktiež mám rada kvalitu a keď niekto hádže blato na Bentley lebo si ho nevie alebo nechce dovoliť a tobôž nie doceniť tak zakročím. Vy mislane máte aký čistiaci systém? Apropo ako Bentley tak aj Ritello má certifikát, ktorý ho s hrdosťou nesie na piedestál TOP Quality.
@evulka36 nemá niekto na predaj nádobu do vysávača Rittelo?
Nema niekto na predaj nádobu do vysávača Rittelo? Ďakujem
klaudia1982 napíšte mi sms 0903852184
Ritello? Veď to je čistý podvod...si uvedomte, že čo ukazuje dotyčný na čiernej handricke akože obyčajný vysávač nedokáže? Tak ju dajte takým istým spôsobom na obyčajný vysávač. Budete mať ten istý výsledok. To čo ukazujú na handricke, to nemôže byť na filtry...má to ísť u Ritella do zbernej nádoby do vody alebo do vrecka u klasického vysávača. Rozmyslajte trošku. To čo vidíte vo vode, to isté je aj v sáčku v klasickom vysavaci,len to nevidíte. Vizuálny podvod.Radšej si kupte niečo ako Nilfisk up-right vysávač. Cena je od 300€, profesionálne vysávače na akýkoľvek povrch.
@rubis ešte raz si prečítaj, čo som napísala...ak si nepochopila,niet sa viac o čom baviť... Nilfisk, Taski, Numatic sú značky, o ktorých zrejme nemáš ani potuchy.To sú značky, ktoré bežne v domácnosti vôbec nevidíš...Keď je málo Nilfisk a nevieš ho používať, ani Taski up-right nepomôže. Pri takej dennodennej zatazi ako zvladne Taski perfektne vysavat roky, Ritello nemá vôbec šancu. Ritello je ďalší pyramídovy podvodný predaj...

@stvrto Halooo, keby bolo Ritello take super, nebolo by tolko inzeratov ludi, co sa ho chcu zbavit za omnoho nizsiu cenu, nez do neho investovali.
Ked ho silou mocou chcete mat, tak vyskusajte kupit uz pouzity. Ved ak su take kvalitne, nekazive a servis taky super, ako tu niektori - najma asi prezleceni predajci uvadzaju, neni problem kupit ho z druhej ruky. Ci? ☺
Fakt len cumim, ake nehorazne peniaze su ludia ochotni vyhodit za vysavac. Kokos ved za to moze byt uplne v pohode pojazdne auto alebo dovolenka v Karibiku. Zobudte sa! Alebo ze zafungovali oblbovacie veticky predajcu, ze ved len 2 eura denne ... ? V tomto bordely Vy a Vasa rodina zijete?! A panko sa bude este vychvalovat, ake ma auto, dom a neviem ake majetky - a to len a len z Vasich penazi ...