icon

Máte dostatok záujemcov o prenájom bytov?

21. jan 2024

majitelia bytov, tí ktorí prenajímate, máte dostatok záujemcov o byty? Stáva sa že hľadáte aj dlhšie nájomcov a máte prázdne byty? Alebo máte “poradovník” a byt je hneď obsadený?

slniecko5
•
21. jan 2024

KE - obrovský. Kamoska kúpila byt v decembri, urobila základne úpravy a už ma najimnicku a mohla si vyberať z veľa. Ukrajinci extrémne zvyšujú dopyt.

3009
•
21. jan 2024

Ono to samozrejme závisí či mesto alebo nejaký zapadákov, ale v mestách je dopyt pobytoch hlavne 1-2izbových.

sasa1310
•
21. jan 2024

áno hneď a viacerí záujemci. Vybrali sme prvého, nech je to korektné

mistymay33
•
21. jan 2024

Momentalne v Ba obrovsky zaujem.

messalina
•
21. jan 2024

BA obrovsky zaujem, v priebehu par hodin asi 30 zaujemcov, na mieste mi viaceri nukali ze zaplatia viac len nech im ho prenajmem. Tak nakoniec som prenajala o 110 eur drahsie ako som dala inzerat.

gemerka17
•
21. jan 2024

V BA fakt nie je o záujemcov núdza. Byty idú ako teplé rožky, ak to ze úplne neprestrelis cenou.

lelelienka
•
21. jan 2024

BA obrovsky zaujem, ale myslim ze aj inde, nielen tu. S drahymi hypotekami, ktore ani nedostane kazdy kto by chcel a so zavratnym tempom vystavby najomnych bytov bude situacia pre prenajimatelov podla mna este dlho velmi priazniva.

valeria_h
•
21. jan 2024

O prenájom je veľká bitka, hlavne kvôli nedostupnosti hypoték a cudzincom z východu.

iv007
•
21. jan 2024

V NR je tiez zaujem, ale to robia univerzity a velke firmy v okoli. Mohla som si vyberat podla sympatii, ale ja prenajimam novostavbu peknu cistu so zakladnym vybavenim, takze ziaden stary zatuchnuty panelak.

kristiii
•
21. jan 2024

Malé mesto, záujemcov nehľadám, zatiaľ vždy mi odchádzajúci dohodil ďalšieho.

katkaseiner
•
21. jan 2024

nz - celkom dost zaujem, odkedy prenajimame (3 roky a mesiac) sme mali prazdny byt len mesiac ci 2

greacee
•
25. nov 2024

@katkaseiner dobry den,mohla by som otazku prosim o prenajimani?

katkaseiner
•
26. nov 2024

@greacee jasne, kludne sa pytaj - mozno radsej posli ip a vratim sa k tomu