Máte kontakt na vešticu v Prešove?
Dobrý deň.
Potrebujem pomoc. V Prešove je pani ktorá sa volá myslím pani Baranová. Je to pani ktorá pomáha ľuďom.
Prosím pomôžte mi a napíšte mi do správy alebo kdekoľvek kontakt. Lebo už vážne neviem ako ďalej :( Vopred Vám všetkým ďakujem.
vidim, ze sa debata rozprudila a rozdelilo sa to tu na dva tabory 😲
@sisaka asi v tom nemáš prehľad.... 😀 Karma nie je len o dávať a prijať v tomto živote... to neznamená, že keď dostanem od teba facku, že ti ju vrátim. Niekedy tú karmu nedostaneš od toho človeka, voči ktomu si ju vyslal. Ja som sa jasne vyjadrila, že nie je správne brať za výklady peniaze vopred... ak ti niekto niečo dá, je to iné. Ja pre nikoho výklady nerobím, nevidím dôvod a ani to robiť nechcem. To, že to viem neznamená, že to robím... hlavne preto, že viem o fungovaní karmy viac, ako tie "kartárky", ktoré kdekade inzerujú a ešte za to aj berú vopred peniaze. Preto pravú kartárku len tak ľahko nenájdeš, nepotrebuje sa ponúkať... vždy sa ti objaví vtedy, keď ju skutočne potrebuješ. Nešpecializujem sa na karty, ale mám oblasť spirituality v malíčku za 20 rokov. Venujem sa podprahovým informáciám, momotelovým zážitkom, regresii a pod... a tam rovnako tak nikomu nepomáham. Venujem sa tomu sama pre seba, nie pre iných, nevidím dôvod, si nechať odsávať vlastnú energiu inými.
A to, že je niekto odborník na danú tému ešte neznamená, že sa mu môže niekto posmievať, kto o tom trt vie, že? Maj svoj názor, ľudia majú rôzne úrovne vedomostí... a podľa tojich vyjadrení si ďaleko podomnou. Hold, ale zas môžeš byť odborníčka na niečo iné a tam ti zas ja nesiaham ani po päty. Tak nezúfaj...
@marusia12 ja som si ta všimla už vo viacerych diskusiách, všade vystupuješ arogantne a ako osoba čo všade bola, všetko vie. Chvalabohu, že nie som na tvojej urovni. Možno máš viac vedomosti (neviem posúdiť) ale tvoja duchovna úroveň sa prejavuje naplno v tvojich príspevkoch, na takej 100% nie som. Poznám pár ludi, ktorí sú na vyššej spirituálnej úrovni ako ja, na tom nevidím nič zahanbujúce ale "trošku" inak komunikujú a "trošku" iná energia z nich prúdi ako z teba.
Prajem veľa príležitosti na rast v tomto živote , hlavne ten duchovný a pamätaj si - kto sa povyšuje, nestojí vysoko 🙏🏻
@sisaka to, že niekto vystupuje voči iným arogantne ešte neznamená, že nie je duchovný človek alebo nič nevie. Neviem odkiaľ sa stále berie predstava, že duchovný človek má vysielať pozitívne energie a jesť seno. To máte možno popletené z kázní v kostole. A čo sa týka vystupovania, ono to na MK častokrát ani inak nejde, lebo toľko debility sa vidí málokedy. Zaujímavé, že v X skupinách sa dá diskutovať kým sa tam nezamieša niekto, kto je mimo a už sa to vezie. Povesť MK vytvárajú práve tie ženy, ktoré to tu debilizujú a nie je ich málo. Stačí si čítať tie problémy, ktoré sem vešajú. A čo sa týka toho, aké energie zo mňa idú, rovnako tak nie je nikde napísané, že musím vysielať len pozitívne energie a tváriť sa, aká som happy, príjať všetko od iných... tak to v realite nefunguje, potláčaš tým vlastné skutočné cítenie na úkor iného, aby ten mal dobrý pocit. Ja si žijem svoj život pre seba a pohľad iných ma zaujíma len do tej miery, do akej zaujíma ich môj.
@marusia12 aká energia z teba ide, aké vybracie vysielaš do okolia nie je niečo, čo ovládaš silou mysle, vysielaš to, čo si. rečami človeka možno oklameš, ale svojou energiou nie. Ale to ty určite dobre vieš, aké sú rozdiely v energiách ľudí, tak nechápem, o čom píšeš, ľudia, ktorí sú na vyššej spirituálnej úrovni tuto energiu vysielajú bez akejkoľvek námahy a určite nie len vtedy, keď sa im chce, jednoducho oni tak vybruju, arogancia k spirituálnej osobe nepatrí. A ja píšem o spiritualnych osobách, nie o osobách, ktoré sa dôkazu napájať na energetické toky, toky informácií a "čítať" Akashic records ...
Kostolom ma neurazíš, nikdy som do žiadneho nechodila ani k ziadnej cirkvi nepatrila, nemyslím si že tam kážu o energiách, ale naozaj netuším, keďže nemám osobnú skúsenosť .
„Nikdy si nedaj veštiť z dlani. Radšej si do nich napľuj a pusti sa do roboty.“
(Tomáš Baťa)
Nestacili by obycajne horoskopy ? http://horoskopy.pozri.sk mozno je to viac menej to iste....
@martinfrk autor aky mas problem?

@sisaka nie som marusia tak neviem ci ta zaujima aj iny nazor..
ak za tebou niekto pride s prosbou a nieco u teba hlada, ty mu pomozes s hladanim odpovedi, vacsinou nasleduje podakovanie. aj obycajna vdaka ma energiu. je to nieco za nieco.
za nehmotnu pomoc nehmotna odmena.
pre mna je to logicke...