icon

Máte názor, ktorý sa nezhoduje s názorom väčšiny?

mimkax
11. apr 2022

Baby, len tak pre zábavu... máte nejaký "unpopular opinion," teda nejaký názor, postoj čo sa nezhoduje s názorom väčšiny? Ja napríklad nemám rada psov :D nie že by som ich nenávidela a kopla si do nich, to vôbec, len nemám potrebu achkať a ochkať keď vidím nejaké "rozkošné" šteniatko a niektorí ľudia sú z toho až zhrození :D čo máte vy?

annamalaga
11. apr 2022

@acrobaleno veď to, niektorí ľudia nevedia pochopiť, že sa majú dobre. Že sme v rebríčku top 30 krajín sveta. Že to je proste super. Že inde horšie žijú. Že aj na Slovensku sa da zarobiť 1500€ a vyššie. Že nieje chyba vlády , že si niekto narobí 4 deti a nemá nato. Je to na dlhu diskusiu.

tosomja
11. apr 2022

Že nemám potrebu oddýchnuť od deti a radšej ich všade beriem so sebou, ako keby som ich dala niekomu postrážiť na tú polhodinku kým by som si pobehala úrady, alebo čo treba.
A že "krútim očami" keď niekto rozpráva o peniazoch, ako keby som ja mala milióny a nezaujímalo má vyplákavanie, že aká ťažká je doba.
Nemám rada ohováranie, radšej sa zastanem toho slabšieho v tej chvíli a raz mi jedna povedala že som iná, nudná, že sa so mnou nemá o čom bavit, keď mňa nič nezaujíma. 🤔😀

katulkagajdos
11. apr 2022

@mimkax že sme s mužom pred manželstvom nežili v spoločnej domácnosti a mám veľmi dobrý vzťah so svokrou a naozaj ju mám rada ☺️ 😁

acrobaleno
11. apr 2022

@annamalaga tak Slovač, u nás je národný šport sa sťažovať. Je to ešte pozostatok komunistického myslenia asi. Kde sa o ľudí staral štát a preto teraz natŕčajú ruky všetci. Mne napríklad vadí, keď sa o starých ľudí nemá kto postarať alebo živoria. To mi je ľúto. Ale slobodné mamičky alebo rodiny s 2-3 deťmi, na ktoré reálne nemajú....well duh.

bestmate
11. apr 2022

no toto je také pichnutie do mega sršňového hniezda ... ale teraz vážne, začala som si na sebe všímať veci, ktoré mi predtým vôbec nevadili, ale teraz sú mi proti srsti,
tehotenské bruchá,
"rodiace jablone",
prehnaná starostlivosť o odrastené resp. už dospelé deti, ja som toho názoru, aby sa moje deti osamostatnili, išli do sveta, čo vždy vyvolá moju hádku so svokrou, ktorá tvrdí, že o deti sa treba starať a sú na celý život, lebo ona starostlivá o syna, ktorý už vyše 10 rokov nadsluhoval plnoletosť, a jej sa ešte nepáčilo, že tak skoro odchádza so mnou na spoločné bývanie,
názory niektorých chlapov, že žena má byť v kuchyni, v 5* reštauráciách a hoteloch by som ženu šéfkuchárku márne hľadala, a takéto názory zadubencov, ma vedia do vývrtky vytočiť,
eutanácia, uvítala by som ju aj na SK, rovnako ako trest smrti, lebo ak niekomu naparia doživotie, tak to považujem za THE END.
téma PENIAZE, špeciálne názor, že peniaze nie sú všetko, môj argument je, že nech to dotyčný povie Vodárňam alebo ZSE, doba je taká, že bez nich si človek ani nepdrdne,
a neznášam ľudí, ktorí keď vidia nápis zadarmo tak si idú nohy dolámať alebo keď sú ochutnávky.
A aby som to vyvážila milujem les, šoférovanie = autá a knihy.

acrobaleno
11. apr 2022

V poslednej dobe neznášam blahosklonnosť a drzosť niektorých mužov. Akým právom mi cudzí chlap povie, že je mojou povinnosťou rodiť? Ale viem o ňom, že je dezolé, takže to je aspoň aká taká úľava.

lavinis
11. apr 2022

Ano, napr ze boh neexistuje, horoskopy su kravina, paranormalne veci sa daju racionalne vysvetlit, homeopatia je placebo, nic take ako urieknutie nie je a pod.

bloger
11. apr 2022

Ja napríklad nepovažujem USA za priateľov. Teda v zmysle, že Slovensko ochránia. Neviem jednoducho im moc neverím. Treba ale podotknúť, že vojnu na Ukrajine neschvaľujem. Väčšina ľudí ale USA vníma ako záchrancov. Podľa mňa treba byť v tomto opatrní. Je to tiež veľmoc.

mirkasmile
11. apr 2022

@acrobaleno čo tam po Kolenikovi....ale taký Maštalír ❤️😂😂😂

redana
11. apr 2022

Ja nesuhlasim napr. ze rodicak je almuzna alebo ze stat nepomaha financne rodicom..podla mna pomaha az az..

redana
11. apr 2022

A tiez nechapem co maju s tym Kolenikom..akoze nic extra a navyse gay..

acrobaleno
11. apr 2022

@mirkasmile toho si ani nepamätám ako vyzerá. 😂 Ďalší môj unpopular opinion: neznášam slovensku filmovú/seriálovú produkciu. Nepozerám to.

pauli_s
11. apr 2022

Úplne súhlasím. Psy sú overrated zvieratá. Sú otravné, musíš im prispôsobovať celý svoj program, nikde nemôžeš odísť na 2 dni aby si nemusel riešiť čo so psom a navyše často krát aj smrdia. Mačky sú tisíc krát lepšie.

ndrag
11. apr 2022

Neznasam skupinove akcie a sporty.
Nenavidim (slabe slovo) pracovat z domu.
A najlepsie na koniec, neznasam, ked na mna niekto cudzi pozera a je jedno preco. Brrr.

h2
11. apr 2022

@pauli_s Navyše aj v každom americkom animovanom filme pre deti, kde sú mačky aj psi, sú psi tí dobrí a mačky tie zlé. 😠

kristiii
11. apr 2022

Presne ako už niekto spomínal, kaderníčka, kozmetička, nebodaj masáž sú pre mňa nočná mora. Keď som ešte kedysi chodila na zoznamku a každý druhý čávo uviedol ako svoje hobby wellnes, pre mňa to bola okamžitá stopka 😆. Taktiež dovolenka pri mori ma nikdy nelákala, ale kvôli synovi sa snáď raz obetujem. A neznášam, keď sa ľudia furt sťažujú, lebo väčšinou sa sťažujú tí, čo sa vôbec nemajú zle

lenkakravcova
11. apr 2022

@mimkax
Neznášam typické východniarské zvítavanie sa: podanie rúk, bozk na líce a objímanie sa potlapkanim po pleci 🙈 ak je to čo i len trochu možné, tak sa tomu zďaleka vyhýbam.

angel993
11. apr 2022

@mimkax neznášam zvyky veľkonočneho pondelka a nevediem k tomu ani deti. Svokra a švagriná to nemôžu prekusnut a všelijakými spôsobmi sa snažia deti k tomu priviesť. Asi raz vybuchnem.

ikka204
11. apr 2022

Ja nemam rada deti. Okrem svojej dcery, ktoru milujem a jedno dieta mi uplne staci. Babatka su pre mna postrach a stres. Neznasala som byt na materskej. Mala som pocit, ze mi odumrie mozog. Milujem svoju pracu a sebarealizaciu. Vyzivam sa v technologiach a IT. Milujem maso, aj tucne, vnutornosti. Nemam rada hudbu. Neznasam oficialne rodinne oslavy a darceky. Aj svoju svadbu som doslova pretrpela, len aby som si vzala cloveka, ktoreho milujem. A dosledne sa vyhybam ludom, ktori su falosni a zakerni a je mi jedno, ci su alebo nie su pribuzni.

zuzitko74
11. apr 2022

Nepoužívam make up a ani sa mi na nikom nepáči.

h2
11. apr 2022

@ikka204 Vidíš, na svadbu som úplne zabudla. Nie som vydatá, lebo nechcem. A nikto mi to neverí. Lebo veď KAŽDÁ žena sa chce vydať. 🙄

lady_hurts
11. apr 2022

@mimkax nemám problém si priznať, že nie som dokonalá matka a puťka v domácnosti. To mamičky v mojom okolí vždy rozhodí, pretože oni sú dokonale matky bez chýb a vždy s nabliskanou podlahou 🙂

vroni
11. apr 2022

@annamalaga, veru, my by sme sa v mnohých veciach úplne zhodli 😍
@acrobaleno, áno treba vyvážiť. Netreba byť arogantným chamtivcom, ale vedieť si určiť priority. A to je celkom iná šálka kávy ako pokora a skromnosť. 😇

nerya
11. apr 2022

Ja podobne ako viaceré nemám rada.moc.psov, mala som spolužiačky, ktoré museli pohladkať pomaly každého 🤦🏻 z koni mám panicky strach, nemám rada deti, ešte viac keď mi ich pchaju na ruky a sledujú čo urobím...🤦🏻 Nemám rada gratulovanie a svoje narodeniny, nerada nakupujem oblečenie 😖 a nemám rada značku Apple 😂

janulik2008
11. apr 2022

@nerya okrem tých psov si môj človek 😀 teda no ja deti zbožňujem a oblečenie nakupujem asi tak že prídem do obchodu kuknem aha toto mi bude ok, zaplatím a zbohom 😀 najradšej nosím tepláky a tričká a ešte nohavice no aj to musia byť z jedného obchodu inak sú mi veľké/malé; široké/úzke 😀 😒 a tiež si všímam že sa furt každý na všetko sťažuje hlavne v robote 😒 a samozrejme ak niekto rieši inej ženy maternicu v zmysle či má/ nemá ísť žena na potrat 😒

Naopak rada chodím do kina, zbožňujem mačky a hlavne mačiatka 😀😀😀 (stále hovorím že s Mercurym by sme si rozumeli 😀), nemalujem sa lebo veď radšej si dlhšie pospim 🤭

autumm
11. apr 2022

Neznášam keď niekto povie ze je toto chorá/zla doba. Vždy by som najradšej tomu dotyčnému dala facku a poslala ho 500 rokov, alebo kľudne aj 10 000 rokov dozadu. Potom sa môžme baviť ktorá doba je zla.

sparrows
11. apr 2022

Nemám rada deti
Nechápem ženy, ktoré zo seba dobrovoľne robia otrokyne domácnosti. Je 2022
Alkohol je rovnaká droga ako kokaín, pervitín, takže nechápem, prečo Slováci odsudzujú feťákov, keď sú každý druhý deň nasáčkovaní v krčme
Pre ľudí, ktorí si nemôžu dovoliť mať deti, ale aj tak si ich narobia aspoň 3 a potom nadávajú na vládu, nemám žiadnu sympatiu
Vzdelanie na Slovensku je dosť biedne
Na Facebooku v diskusiách pod politickými príspevkami sa stretáva najväčšia žumpa spoločnosti
Ľudia, ktorí volia vo voľbách stále tie isté strany (Fico, Pellegrini) a očakávajú iný výsledok, by sa mali nad sebou zamyslieť
Neznášam veľkonočné tradície 😂

heidy222
11. apr 2022

Ze do 2km sa Ma chodit Peso a nie autom a ze aj na nakupy sa da chodit Peso s vozikom a dalsie nepopularne nazory ohladom rozmaznanosti drvivej vacsiny spolocnostou
A vsetko co spominala @annamalaga

dudos
11. apr 2022

Myslím si, že páry rovnakého pohlavia vedia byť tiež skvelými rodičmi a že to na ich deťoch nezanechá stopu.
Myslím si, že keď žena verejne výstupy, že jej životným naplnením nie sú deti a rodičovstvo, malo by sa to akceptovať ako fakt, tak ako u mužov.
Myslím si, že ženy sú spoločensky ešte stále menej ohodnotené a docenené ako muži.
Vadia my ženy, ktoré si nevážia volebné právo.
Vždy a teraz ešte viac mi veľmi vadí, až sa mi rozum zastavuje, ako ľudia aj v dnešnej dobe dokážu popierať zločiny v spoločnosti, ktoré sa dejú, alebo sa ich boja pomenovať presne ako v HP Lorda Voldemorta.

dudos
11. apr 2022

@dudos ...vadia mi... /Prepáčte za chybu, telefón si žije svoj gramatický život/