Máte niektorú z týchto obývacích stien?
poradite ktoru
To zavisi od viacerych veci, napriklad aj to -ci je obyvacka samostatna alebo spojena s kuchynou. Ak je spojena s kuchynou, tak doladit ku kuchyni.
Prva sa mne nepaci vobec, lebo mne sa celkovo nepaci tmavy nabytok- a to aj s toho hladiska, ze vidno na nom hned prach.
Z tych ostatnych je mi najblizsie tretia.
Takisto hlasujem za tretiu
prva je velmi tmava, druha v kombinacii s bielou posobi lacno, na stvrtej mi vadi ta velka skriña
Tretia je neutralna, elegantna, a nie je velka.....vela nabytku v obyvke nie je esteticke riesenie
vec vkusu, samozrejme. mne sa tento poľský štýl nepáči.
pre mňa všetky na jedno kopyto, vyberaj teda podľa ceny.
Velka skrina, mala skrina, skrinka na tv a nad tym policka/y - jediny rozdiel je farba, takze vyberaj podla toho ako sa ti farebne hodi do obyvacky. Za mna - mne sa to nepaci diapozicne a teda toto ma teraz doma asi kazdy, ja mam z ikea kde som si vyskladala podla svojich predstav
Ja pre mna vsetko jedna kategória, nudný mainstream ako z nejakeho katalógu podľa mna
mne sa nehodí ani jedna, malé rozmery...Pripadajú mi ako do bytu, kde sú menšie izby...Ani jedna...🙄
skús pozrieť TIROL nábytok z decodomu,taká zlatá stredná cesta kvalitou aj cenou
@janinah tirol mame v jedalni.
A presne ako pisrs-velmi dobra cena uz aj s dovozom i montazou a je to velmi pekne.mame v bielom prevedeni a uchytky sme dokupili uplne ine.povodne sa mi nepacili,resp.nehodili k stylu jedalne ale dodali nam ich.
Lahka udrzba a ked sa to obucha aspon viem ze to nestalo vela a da sa vzdy dokupit novy kusok.
Vyskladali sme si sami podla nasich predstav.

Mimo prvej su pekne vsetky,odkial su z decodomu