icon

Máte niektorú z týchto obývacích stien?

dukokatka
12. nov 2017

poradite ktoru

kapurka270
12. nov 2017

Mimo prvej su pekne vsetky,odkial su z decodomu

kubik12
12. nov 2017

@dukokatka ta druhá je najkrajšia 😉

sissy27
12. nov 2017

@dukokatka čo tam chceš radiť? Vyber si tú, ktorá sa ti páči a ladí ti k interiéru. Čo sa týka materiálu a spracovania je to v podstate všetko rovnaké.

novana
12. nov 2017

Nie je pekné, čo je pekné, ale čo sa komu páči. 😉 Mne tretia.

moonlight1210
12. nov 2017

Ani jedna.

ivkaninka
12. nov 2017

To zavisi od viacerych veci, napriklad aj to -ci je obyvacka samostatna alebo spojena s kuchynou. Ak je spojena s kuchynou, tak doladit ku kuchyni.
Prva sa mne nepaci vobec, lebo mne sa celkovo nepaci tmavy nabytok- a to aj s toho hladiska, ze vidno na nom hned prach.
Z tych ostatnych je mi najblizsie tretia.

tenerifka
12. nov 2017

Takisto hlasujem za tretiu
prva je velmi tmava, druha v kombinacii s bielou posobi lacno, na stvrtej mi vadi ta velka skriña
Tretia je neutralna, elegantna, a nie je velka.....vela nabytku v obyvke nie je esteticke riesenie

bale1rinka
12. nov 2017

@dukokatka mne sa ani jedna nepáči

nyusika
12. nov 2017

vec vkusu, samozrejme. mne sa tento poľský štýl nepáči.

pre mňa všetky na jedno kopyto, vyberaj teda podľa ceny.

stormie
12. nov 2017

Velka skrina, mala skrina, skrinka na tv a nad tym policka/y - jediny rozdiel je farba, takze vyberaj podla toho ako sa ti farebne hodi do obyvacky. Za mna - mne sa to nepaci diapozicne a teda toto ma teraz doma asi kazdy, ja mam z ikea kde som si vyskladala podla svojich predstav

jessinataly
12. nov 2017

Mne sa pači ta druha.

bluka2
12. nov 2017

Ja pre mna vsetko jedna kategória, nudný mainstream ako z nejakeho katalógu podľa mna

deti95060810
12. nov 2017

mne sa nehodí ani jedna, malé rozmery...Pripadajú mi ako do bytu, kde sú menšie izby...Ani jedna...🙄

janinah
12. nov 2017

skús pozrieť TIROL nábytok z decodomu,taká zlatá stredná cesta kvalitou aj cenou

osky
13. nov 2017

@janinah tirol mame v jedalni.
A presne ako pisrs-velmi dobra cena uz aj s dovozom i montazou a je to velmi pekne.mame v bielom prevedeni a uchytky sme dokupili uplne ine.povodne sa mi nepacili,resp.nehodili k stylu jedalne ale dodali nam ich.
Lahka udrzba a ked sa to obucha aspon viem ze to nestalo vela a da sa vzdy dokupit novy kusok.
Vyskladali sme si sami podla nasich predstav.

janinah
13. nov 2017

@osky tiež sa mi uchytky nie až tak velmi páčia,nevieš dať foto vašich,prosím,....objednala som vanilku patinu,tak dúfam,že to ukáže pekne aj u nás nielen v obchode...ale musím stenu premalovať na odtien aranska mocca,ty máš akej farby steny?

osky
13. nov 2017

@janinah hm.neviem ako sa Sem pridavaju fotky-cez mobil?

uchytky mame take kovove tmave-skoro cierne a stred je taky biely,ako slonovina.
steny mam bielu a modru-taku vintage,bledomodru do seda...
a mame biely Tirol ale napr.skoro cierny stol-mam to v 3 farbach pokombinovane