Máte skúsenosť s obchodom Booho.sk ?
Ahojte ma niekto skúsenosť s obchodom? Mam pocit že sa jedná o nejaký podvod.Ta firma ma nejako veľa stranok obchodov s ich sídlom Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha napr. Bonky.sk , suprisimo.sk atd. Objednala som včera synovy k narodeninám mikinu za 29 eur. Chcela som zrušiť objednávku kym nieje spracovaná ale trubka som uz zaplatila a zatiaľ sa nik neozval. Az potom som pozerala ze ma viac tych stránok tak neviem. Ďakujem za vaše komentáre
@natalia711 ahoj.. aj sa ti ozvali z finančnej správy? ďakujem
Ahojte, škoda, že som túto konverzáciu nevidela skôr. Mne tovar prišiel po 53 dňoch a sa vyhovárali už na dobu 365 dní, keďže som sa ozvala po lehote 5-40dni. Nakoniec tovar prišiel ale iná farba a neuznali mi reklamáciu. Radšej si objednajte tovar z wish alebo aliexpress tam nemajú problém vrátiť peniaze aj keď nieste s tovarom spokojná 😉. A hlavne je to lacnejšie. Kúpovala som tovar označený skladom a to sú proste podvodníci. Nechcem, aby ste dopadli ako ja. 😥
Nikdy viac! Totálne fušerský obchod, ktorý zarába na ľudskej naivite. Ja som sa, bohužiaľ, tiež musela poučiť na vlastnej blbosti ... 🙂 Jednoznačne NENAKUPOVAŤ!
@talbotko Ahoj, neskoro, ale predsa. Asi som už vyššie písala, že som sa obrátila na moju banku so žiadosťou o vrátenie platby, nakoľko tovar, ktorý mi prišiel bol nekvalitný a nedal sa používať. Poslala som im všetku komunikáciu s obchodom aj finančnou správou a už som myslela, že z toho nič nebude. ALE! V auguste mi prišiel email z banky, že moju reklamáciu (muselo to ísť ako reklamácia) vybavili kladne a VRÁTILI mi peniaze, ktoré som BOOHO zaplatila kartou!! Takže babenky, NEVZDÁVAŤ SA !!! Písať a mailovať všetkým inštitúciám, na ktoré si len spomeniete! Iba takto tým šmejdom znepríjemníme život.
Pred pár dňami som si objednal zo stránky booho vestu len bohužiaľ mi tá stránka prestala dávať zmysel až po tomčo som za vestu zaplatil a neprišiel mi žiadny mail o potvrdení platby ani nič a akurát som sa tu o tej stránke dočítal že to je podvod tak som im napísal mail že chcem objednávku zrušiť a aby mi poslali peniaze naspäť aj s mojím číslom účtu tak som zvedavý či mi ich vôbec pošlú 🤷♂️
Moja skúsenosť. Objednal som si tovarZimné topánky30.11.2022 Zaplatil. Tovar mi nebol dodany po dnes 31..Január 2023. Na moju žiadosť poslali mi link, kde môžem sledovať zásielku a tá je ešte stále v Ázii. Chcel som aby mi vrátili peniaze nakoľko prešlo 60 dní. Odpísali mi že si vyhradili právo v zmluve pri kúpe že môžu byť predelžené čakacia doba až 40 pracovných dní. Pozor pri uzatváraní zmluvy. Ja ked som nakupoval tak bola dodacia doba do 10 dní. Mal to byť darček na Vianoce
Tak som zvedavý ako to dopadne.
@pali3000 Ak ešte nemáš tovar doručený, obráť sa na svoju banku s reklamáciou a žiadosťou o vrátenie platby, že ti tovar ešte neprišiel. Ja som to urobila tiež a peniaze mi vrátili. Pozri konverzáciu vyššie. Všetko som vybavila cez e-maily. Netreba to vzdať! Držím palce.
No našťastie to dopadlo dobre. Topánky mi prišli v stredu po 68 dňoch od objednania , na pošte ešte som platil clo 4€. Topánky sú dobré aj veľkosť zodpovedá takže som spokojný. Som rád že som sa ich dočkal ešte tejto Zimy 🙂
@lussy211 dakujem Vám za radu. tiež som im poslala ostré emaily aj s vyhrážkou na európske spotrebiteľské centrum plus, aj to, že sa nezákonne obohacujú. A plus nelichotivé ďalšie veci. Už sa mi neozvali. Ale je to už od apríla minulého roku, dobre, popálila som sa, teraz som aspoň opatrnejšia. Ale samozrejme, ak vidím niekde, ze booho hneď píšem o ich spoľahlivosti…
Ja som si objednavala zo stranky www.booho.sk zaciatkom decembra 2022 vianocne veci, tesila som sa, ze mi pridu na Vianoce, kedze ku kazdemu produktu, ktory som si vybrala, bolo napisane, ze je na sklade a odosielaju ho ihned. Do 2 mesiacov mi nic nebolo dorucene, pisala som niekolko krat pripomienku, kde je moja zasielka, na ich emailovu adresu a prisla mi skoro vzdy ta ista odpoved, ze mam byt trpezliva, dorucenie sa moze predlzit az na 3 mesiace, ale ze tovar urcite pride. Prva cast objednavky mi prisla po 2 mesiacoch a doplacala som postarke 2 eura. Takto mi postupne prisli 4 baliky, za ktore som vzdy doplacala po 2 eura plus za jeden aj clo v hodnote 1,50 eur. Je to tovar z Ciny, obchod funguje ako Aliexpress akurat s tym, ze toto zastresuje ceska firma z Prahy. Viac si od nich nebudem objednavat, to radsej spravim objednavku cez Aliexpress.
@skopion911 U nich nikdy viac
Pripájam sa najväčší o...i akých poznám... Vrátenie tovaru nič.... Komunikácia žiadna .....podala som to na SOI..... Hanbila by som sa sama za seba takto klamať ľudí.... Áno je to Aliexpress.... Ale keď predávam tak mám právo vrátiť vec... Nikdy viac
Ten obchod ma iba zákaznícku linku a veľa ludi tam píše ze im prišli zasielki majú aj fotky najlepšie je platiť sekmi na poste ale neviem nezodpovedajú mi už vôbec na emaili a keď im čosi nalisem tak hneď píšu vaša objednávka nebola zaplatená keď ani nič neposlali žiadni sek podľa mna to je podvod ale vedsina písala na obchode že to je real poroz na ochod lunzo.sk
@helka1_1
@annamatejcikova
@jozef2310
@mateo79
@skopion911
Baby a platili ste to kartou alebo prevodom na účet?
Ja som sa včera nachytala a platila som kartou, vôbec nechcelo žiadnu autorizáciu platby, rovno mi ju stiahli z účtu.. tak sa teraz bojím že majú moje údaje z karty, neviem či ju mám radsej zablokovať alebo čo
@54tinka54 Tiez som platila kartou a doteraz som nezaznamenala nejake zneuzitie karty.
Ahoj, ak už nechceš tovar, lebo máš obavu že bude nekvalitný alebo nepríde, tak požiadaj svoju banku o vrátenie peňazí, že si sa nechala nachytať od podvodníkov. Ja som tak urobila a peniaze mi vrátili. Mala som to trocha zložitejšie, ale peniaze mi banka nakoniec vrátila. Hore diskusii v skorších dátumoch to nájdeš.
@54tinka54 Ahoj, ak už nechceš tovar, lebo máš obavu že bude nekvalitný alebo nepríde, tak požiadaj svoju banku o vrátenie peňazí, že si sa nechala nachytať od podvodníkov. Ja som tak urobila a peniaze mi vrátili. Mala som to trocha zložitejšie, ale peniaze mi banka nakoniec vrátila. Hore diskusii v skorších dátumoch to nájdeš.
@natalia711 mňa tá objednávka vyšla niečo cez 5 EUR čiže na tie peniaze už kašlať, aj keby tovar neprišiel. Mne skôr ide o to či mi nezneužijú údaje z karty.

@natalia711 o tom viem, ale ja som to platila prevodom z účtu, nie kartou...