icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

bibula
•
23. sep 2009

myw,zasielka do mailu dorazila,diky moc,prvu cast mam pred sebou,dalsie poslem pmucovi na vytlacenie.... patri ti moja vdaka /za knizku aj ochotu/

adina22
•
23. sep 2009

myw aj ja dakujem dnes to vytlacim...ale ako som pozerala to este nie je koniec,ze?

deni - citujem: podvod (klamstvo) v sne casto znamena,ze sa tato zvratenost deje aj v zivote,kde hladame lasku,nachadzame podvod,kde dufame v cestnost je namieste opatrnost

certica
•
23. sep 2009

ranko ranicko 😀

myw, cmuk cmuk 🤐 🤐

vcera som vas nezahrnula vsetkych do svojich dojmov pojmov 😀 , lebo (zatial) neviem...

dnes mam perny den, ale je vonku kraaaaaaaaasne, takato by mohla byt cela jesen 😎 , proste parada 😀 . ozaj, ved dnes je prvy jesenny den, nie?

bibula
•
23. sep 2009

ano certi,chystame sa s malym trosku von, no teraz sa pekne hra,tak ho nechcem rusit.*699 - toto mi sem ondrik klepol,ked si bral fotak 😀

ness
•
23. sep 2009

ahojte, bib, tak to znie zaujimavo tie minule zivoty, to by som aj ja chcela skusit, o jednom viem a druhy len tusim podla pocitov z detstva ..

dajte vediet, co ste nakoniec poriesili

mywiel
•
23. sep 2009

Ahojko nemate zaco, len aby vam pomohla a ak nie aspon ste si precitali... 😉

Tak tuto noc som mala snov dost...nejdem ich analyzovat, lebo nechapem vsetky... 😅 🤐

Prvy: bola som dievca pocas vojny (klasika) hladala som chlieb pre deti aby som im mala dat co jest, ale nikde som ho nevedala zohnat... ☹

Druhy: tentokrat a prvy krat sa mi to stalo som bola vojak, mlady chalan, co dostaval posledné pomazavanie od knaza a isiel sa bit na front do prvel linie... ☹

Treti: no Body ty radsej necitaj... 😅 treti sen bol lesbicky, milovala som sa s franc. spevackou Mylen Farmer ak poznate ona je taka "libertine" 😅 a ta zena mala fobiu nemohla vidiet cislo 19, brala to ako zlé cislo.
Akoze obdivujem zeny ale az takto?! Po lesbickej skusenosti netuzim tak neviem co to malo znamenat? 😅 😀

Stvrty: dostala som novu pracu, nieco ako v skolke strazit deti a rozmyslala som kde zaparkujem rano auto na druhy den, lebo tu pracu som mala zacat v zime, v centre mesta kde je komplikované najst volné miesto na parkovanie, a neviem preco tak skoro som musela v robote zacinat, ale si pamatam, ze som musela vstavat uz rano o 5 hodine (co ja neznasam vstavat v zime tak skoro ked je este tma a zima a ist robit), vyhliadla som si parkovisko v Europe (co je zadarmo, akoze malo byt blizko tej roboty a peso by to bolo len par krokov, aby som objasnila preco sa mi snivala s nakupnym centrom Europa je ze som z BB.), takze som si povedala super zajtra rano viem kam idem parkovat mam to vyhliadnuté takze nebudem stracat vela casu rano, lenze rano neviem preco som sa zase dako zamotala a do roboty som zmeskala a na hodinkach som videla 13 hodin poobeda a to som mala o 6tej asi zacat pracovat!! 😕

Piaty: bol s mojim muzom, pytal sa na jednu babu kamarata, tu babu nemusim a mali sme kvoli nej hadku aj v skutocnom zivote, takze sa na nu pytal ako sa ma a ja som to pocula a bola som nastvana a on sa mi ospravedlnoval, ze on to tak nemyslel... (takze fasa zrejme hadka vo vzduchu uz?? neviem) ☹

No idem aspon pozriet tie cisla kedze ich tam tolko bolo 19 5 13 mozno mi to nieco povie na com mam pracovat, idem kuknut anjelov pod tymi cislami... 😉

mywiel
•
23. sep 2009

Adina nie kniha ma 11 kapitol a 212 stran ale vcera sa mi uz zatvarali oci mozno dnes to dorazim uz celé... 😉

denisocka
•
23. sep 2009

iha,musim aj ja kuknuť čísla z minula 6 50 a neviem ake ešte

mywiel
•
23. sep 2009

Sakra tak 19 je pamat minulych zivotov...to som bola akoze lesba ci ako to mam chapat?! 😠 😅

bibula
•
23. sep 2009

myw-no zhrniem to radsej zachranujes inych a zabudas na vlastne povinnosti ....
krasne 🙂 ale ci aj dobre 😕 ale ja som rovnaka....

mywiel
•
23. sep 2009

Aha uz som nasla aj to ze 19 je neschopnost vyjadrit svoje pocity tak to na mna viac sedi ako vysvetlenie... 😉

bibula
•
23. sep 2009

ved ona ho nemohla vidiet-robila si jej sluzbu 😀 /len si si zabudla vziat muzske telo,no / 😀 😀

mywiel
•
23. sep 2009

Cislo 5 je oprava chyb, studium snov, pochopenie symbolov, schopnost zit v miery....huraaaaa chapem konecne no krasne symbolicky mi to poslali v noci 🙂 😵 😵

mywiel
•
23. sep 2009

Cislo 13 je vernost, podobny priatelia, harmonia, rovnovaha.... 😵 😵 😵 niet co dodat ze? 😉

bibula
•
23. sep 2009

no to teda nie myw, vlastne u teba celkom bezne sny 😀

debra
•
23. sep 2009

myw aj ja som mala take cudne sny,najskor s vodou,resp.s plavarnou,kde bola neuveritelne cista voda,a hrozne som sa bala,ze do nej spadnem a boli v nej akvabely...a aj moja starka tam bola,to som nechapala,co tam robi...a 😲 ale nebola tam vo vode,ale sedela predo mnou na lavicke a ja starka a ty tu co robis...?a ona,aj ja som prisla pozriet na ne.... 😒 no a este sa mi snivalo s ocom,a ze som videla jahody krasne velke cervene ale popritom bola v tom sne zima,bol sneh a kvitli jahody este som si ix fotila mobilom a oco sa na mna len dival a dival,a nic nehovoril...hmmm zvlastne,ze?? ☹

a este sa mi neozvali z tej prace,co sa ma sxvalovat to miesto,som z toho smutnaa 😒 sa to hrozne vlecie dlho

mywiel
•
23. sep 2009

Ano bezné len ci si ich aj spravne vykladam, ale malo kedy nepochopim...oni tam hore ma poznaju su zlati, vedia ako mi to poslat aby nechapava pochopila konecne... 😀 😅

Ada, Deni nieco pre vas... 😀 😅 http://www.pluska.sk/aktuality/v-spisskej-novej...

bibula
•
23. sep 2009

no,neviem,ci zvlastne skor smutne ... krv ,voda

mywiel
•
23. sep 2009

Debra 😉

Voda vnutorné pocity, Matka vnutorné pocity kedze islo o starku tak asi staré vnutorné pocity, Otec spojenie aj s konkrétnym zivotom cize skutocnou realitou, Jahody priania po niecom tuzis skor materialnom alebo to potrebujes, Zima citova blokaz niekde, kvety vnutorné pocity...

debra
•
23. sep 2009

mywiel dakujem...ano mam take zmiesane vnutorne pocity a som velmi zmatena v posledne dni a smutna,niekedy ma nic nebavi 😢 dufm,ze sa to coskoro zmeni

debra
•
23. sep 2009

bibula to si myslela mna,ze ten sen ze s vodou bol smutny?preco myslis? ☹

bibula
•
23. sep 2009

pisnem ti ip

bibula
•
23. sep 2009

sa mi dopralo,asi som nieco zafarbila som dala farebne na 60... neviem preco,ked som nadstavovala pracku,bola som v tom,ze som do nej nalozila biele.... 😅

denisocka
•
23. sep 2009

myw, ano u nas je taky divoky zapad,žial

ináč,odkial čerpáš vyznam snov? hod mi link do skype

mywiel
•
23. sep 2009

Bibula ja mam taku handricku co das do pracky a nic sa nezafarbi mozes aj prat biele s cervenym, ta handricka je na 30 prani.... 😉

bibula
•
23. sep 2009

vsetko je ok,aj mucove tenisky vydrzali zmychanie na 1000 otacok 😅
teraz som nalozila aj biele,ked sa pytalo....
no taka handricka by nebola zla vec,keby som nemala v hlave kadeco ine ako to co prave robim ....

bibula
•
23. sep 2009

ozaj myw-ake to bolo so zenou? 😀
prezivala si sen dokladne? 😕 😅

mywiel
•
23. sep 2009

Sorry za preklad je to z franiny cez google tak som to len skopcila...

Vedeli ste, že Angel nie je malý muž s krídlami? V skutočnosti, anjel je stav vedomia, ktorý predstavuje vlastnosti a cnosti božské v ich pôvodnej podstate. Iniciačné vedy sa vždy používaju metaforu okrídlených bytostí ako vyjadriť, čo sa deje vo vnútri, že sú silné, ak sú tieto energie aktivácie vedomie: svetla, mieru, slobody a lásky a vymenoval dať krídla.

bibula
•
23. sep 2009

no,vedela so,ze su mostami medzi nami a vyssim bozstvom 😀 takze ano 😉

mywiel
•
23. sep 2009

Bibula bolo to super.... 😅 🤐