Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
šak aj my sme tam boli kedysi kde ona 😉 moja švagrina vyšudovala pre vlastnu zvedavosť a duchovne naplnenie,teolog.fakultu - katechetizmus a čo ona mi hovorí 😔 no nato treba mať dobry žaludok, a niekdy na spoločnom obede alebo ked sme vonku mi posmešne povie - nejdedz kukuricu,bo čo ked to tvoj inkarnovany príbuzný a take hlody 😉 ja jej zato dala jeden katechetizmus novodoby, ktovie či to aj nevyhodila 😀 musim sa jej popýtať , by som si to kukla teeraz
tak ja som si chcela nahodiť fotku, ale anpísalo mi že je väčšia ako sa môže sem vložiť ☹ a kedže neviem fotky zmenšovať, tak znova nebudem mať žiadnu 😢
a vy si stále meníte a ste tam pekné 😔 a ja to neviem 😠
mirka to ti spravi ajACD -jednoducho otvor fotku,oznac co chces kliknip ravou myskou a daj ulozit vyrez...sprav to na fotke kde si dalej,aby sa tym aj zmensila...no ako prva pomoc staci
normalne byva v AP v hornej liste Image a tam najdes resize alebo resize/resample a tam nastavis pixely take, ake su povolene
bibula no ja mám všetko písané po anglicky a jelikoš anglicky neumím, tak by som uvítala pomocou čoho sa robí ten výrez 😒
To je z imikimi.com moooc dobra zabava, vsak to mam aji v albu photomontage 😀
otvoris fotku,kliknes pravou myskou,teda drzis a spravis si tvar-stvorcek obdlznik-to ti tak ostane,potom do vyberu klikni zase pravou myskou a tam mas disketku-ulozis
bibul, sama 😅 som doma len so psíkom, tak ťukám ako ďatel 😀 😀
Som závidela, že máte stále iné fotky už som aj skúšala ale som nevedela čo stlačiť na uloženie, lebo len som obrázok vyrezala a ďalej som nevedela ako ho uložiť 😀 😀
Ja niekedy keď sa zatnem, tak aj danú vec dokončím 😀 😀 inak sa ale moc nezatínam 😀 😀
nemám veľa vytrvalosti 😔
ale musím pozrieť späť keď vám radil nobody niečo o fotkách a ich úpravách 😕 ste ich robili tak aby bolo pozadie čiernobiele,no ja som to neskúšala, lebo som vás nestíhala čítať po príchode z práce 😵
bibul tvoj príspevok pod mojím vyzerá ako keby si nazerala zospodu 😀 😀 kuk 😀 😀
janus pozerala so tvoj album 😕
malú máš krásnu 😔 úžasné modré očká má 😉 ako anjelik 😵
kto sa zapoji,poslem vysvetlenie do ip,aby sme sa nemyslili,nerozoberajte tu🙂iba napiste co
# Predstavte si sami seba v bielej miestnosti. Ste v posteli a všetko naokolo je biele. Ako sa cítite?
# Čo je vaše obľúbené zviera? Aké vlastnosti podľa vás má?
# Čo je vaša obľúbená farba? Ako sa cítite, keď na ňu myslíte?
# Predstavte si, že ste na pláži. Nikde nikoho, len oceán pred vami. Čo urobíte?
😀
ozaj a čítate teraz knihu od myw??
lebo ja som si ju požičala z knižnice ale som sa ešte na ňu nenakopla 😠 tak neviem, kedy začnem 😔
ja totiž keď čítam, tak absolútne nič nerobím 😀 😀
Keď som čítala Da Vinciho kód tak som začala v sobotu a v nedeľu som mala prečítanú čo ma tak zaujala 😅
no doma nemal ani kto riad umyť 😔 polovička penila 😨 a ja stále že už iba pár strániek mám 😅 😅
aj pred týždňom som prečítala 3 knihy - 2 od Urbaníkovej-tie boli super,jednu ok Keleovej a jednu som dočítala pred dvomi dňami od Matkina 😵
a teraz mám posťahované niečo čo ste tu spomínali ale kedy sa k tomu dostanem-to veru ozaj neviem 😨 😕 😅

ja si myslím,že treba nechať loretku robiť čo chce, je o dosť pozadu aj tak ,takže my sa musíme povzniesť 😉