Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
dali ja som si neobjednala este. ale myslim na to, ako na nej jazdim 😀 skor myslim na vyriesenie mojho problemu a to vkuse. to dufam nevadi 😒
wau to som nevedela, ze kamene az tak dobre poskytuju energiu (to co si pisala ked si mala problemi s krvou)
to az 12 hodin nabijat a umyvat dve minuty??? 😕 ja som ho umyla par sekund pod tecucou studenou vodou a nabijala asi tri hodiny - potom slnko odislo 🙄 tak neviem ci je spravne nabity..
dali skusim,ale až bude pekne,prave prší .... zajtra bude veselo .... na tej svadbe po daždi 😅
lin... no má sa nabíjať buď celý deň alebo teda celú noc... Ja ich zvyknem mávať vonku na parapete ked svieti mesiac... Kamienky majú ohromnú silu 😵 tomu ver. Raz som si kúpila náhrdelník z červených granátov, dala som si ho na krk a nejak mi nebolo dobre. Potom som ho odložila, cítila som sa lepšie, potom som ho zas jeden deň mala zas mi bolo nejako zle 😝 ... a potom som si zháňala info o granátoch a vraj sa nemajú nosiť v blízkosti srdca.Najlepšie len vo vrecku, na nohe alebo ako prsteň 😕 ... Čiže kamene možu robiť dokonca aj zle 😒 ...
Viem že také kamene na ktoré si treba dávať pozor sú tieto granáty a malachit, s tými sa musí opatrne.
ja sa stale pozerám v obchode ake by som kupila,páčim sa mi jaspis alebo tyrkys 😵 ale neviem,existuje aj nejaky kalendár nie,že aky kamen podla datumu či nejak tak
a kde máme zvyšok? trebars bibulu?
Tie granáty sú velmi dobré na prúdenie energie v tele a činnosť srdca, ale je velmi silný, preto nemá v blízkosti srdca byť. Vtedy je človek akoby predávkovaný.
deni... ano, dá sa kameň vyberať aj podla znemení či dátumu narodenia 😵
Linette,pýtala si sa na kyvadielko, či mi hovorí pravdu.Tak ja vlastne ani neviem,lebo ho používam väčšinou, keď sa neviem rozhodnúť medzi 2 možnosťami. Takže vlastne nezistím, či tá druhá možnosť bola naozaj horšia 😉
Mňa minule začal bolieť zub, tak som si dala na ruku jantárový náhrdelník, čo som kúpila pre malého kôli prerezávaniu zúbkov a za pol hodiny ma prestal bolieť 😉
Idem asi do hajan babulky... strašne ma páli... žáha... neviem ako sa to povie po slovensky 😅
Skúsim s tým niečo urobiť... cez mojich kamošov anjelikov 😉
Citam, ale nemam co napisat velmi...
Deni - ze mydielko! 🙂))
Tak zajtra dobru zabavu a nech aj nacsteva dobre dopadne.
Myw a vsetci, co bojujete s previerkami imunity... - skore uzdravenie!
Nemam akosi dobru naladu
Ja mam tyrkysovy nahrdelnik a tiez zo sladkovodnych peral, este mam rada jantar. 😉
Dobré ránko babulky 🙂
Deni, ... sa mi dnes snívalo o tebe 😕
Ináč dakujem za tip, včera mi ta orbitka celkom pomohla.
deni... velmi to bolo zvláštne, nebol to dlhý sen.Prišla som k vám aj so synom, mali ste taký starší nie velký dom, okolo neho záhradku len zo stromami, kvetmi a vysokou trávou, skor mi to pripadalo ako horská chata, a bazén,asi 1,5m hlboký.Moj malý sa rozbehol a skočil do toho bazéna a išiel ku dnu ☹. Vykríkla som, že deni prosím ta vytiahni ho, nevie plávat a ja nemožem s tým bruchom 😅 A ty si skočila.Zachránila si mi syna ! Ešte pár sekúnd bol v bezvedomí a potom sa prebral. No čo toto može znamenat 😕 Ináč voda bola čistá,úplne priezračná.
Dali poloz si otazku co pre teba predstavuje Deni preco si si to dala do suvisu s nou? Nieco to znamena... 😉
Ani mi nehovor... bolo to na jednej strane hrozné, ale potom zas taká úlava... a to že si to bola ty 😵 ... Trvalo to všetko fakt chvilku, ale úplne všetko ešte teraz vidím do detailov. Aj ja som zvedavá čo povie myw .
Dali tuzis po klude, a zrejme s dalsim babom sa trosku bojis ci to vsetko zvladnes a budes sa malému dost venovat, zrejme potrebujes aj podporu nejakej kamaratky obcas by ti dobre padlo, no a vybrala si si Deni... 😉
Jé ahoj myw 😵
To vážne ? Deni, ináč už minule sme zrejme v našich snoch boli v tých autobusoch spolu😀 len každá v inom...
Z Deni mám od začiatku pocit že ju poznám, neviem prečo ...
myw...ináč s tým kludom a s tými obavami o to aby som aj malému venovala... može byt...nad tým vela rozmýšlam,že čo všetko budem musiet robit,aby sa necítil odstrčený.
ja už som vo faze pokoja pred burkou,kadernička robi segru,muž vop vani a ja v starých teplakoch lietam za malym,.... navšteva tu bude o pol hodiny ked nie skor .... ach 😀
dobre ranko ludkovia 🙂
markiza auru ma kazdi 🙂 ale ten liecitel je teda divny 😒 za 150 euro by auru vedel vytiahnut kazdi
dali som sa ta chcela spytat, ci si mam dat kristal nabyt na celu noc/den aby bolo tych 12 hodin. hoci u nas strasne prsi 😒 a ako casto ho mam umyvat a nabijat?
lubii takze ho nepouzivas na otazky co sa stane, skoda. a virgulu poznas?
denisocka pripravy v plnom prude? 🙂 😀
dneska a vcera sa mi snivalo so spoluziakmi so strednej skoly.
dneska vo sne som bola na vylete uz neviem kde, take hostoricke to bolo, pripominalo mi to trocha egypt a bol somnou aj priatel a este jedna vestica. sme sa fotili na kopcoch a potom som spadla. bolo s nami este macka a stale som mala respekt prednou a pohryzla ma ☹ videla som aj ranu na mojej ruke. a ta vestica byvala v takom starom dome (taky primorsky dom to bol). zaujimave je, ze ta vestica je zo zamkov a v mojom sne byvala tam, kde sme isli na vylet. viem, ze som fotila kazdeho a aj ju.
dnes rano si citam sms a napisala mi spoluziacka so strednej 😉 🙂 🙂

Skúsiš ho nabiť? Som zvedavá čo to spraví...