icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

terez34
20. feb 2010

ahojte kocki viem ze sa ozvem len ked nieco potrebujem ale ja uz som taka vela krat si vas precitam o com debatujete a ked odchadzam od pocitaca normalne som pozitivne naladena asi mate neake vyzarovanie aj cez net. 😉 🙂 Mam za sebou strasne tazky tyzden uz od ninuleho piatku ma moja mala marianka teploty v pondelok som snou bola u lekarky dala jej antibiotika v stredu jej teplota odisla a v cera zase nanovo uz som z toho nanervy 😢 a aby toho nebolo malo mojej dobrej kamoske zomrela svokra tak som sa tam chodila modlit za jej dusicku bola som aj na pohrebe a neako mi to nespravilo dobre stale nad tym rozmyslam pred 9-timi rokmi som totisto pochovala svoju maminku a o rok na to aj ocka poradte mi neakeho anjela ktoreho by som mohla poprosit aby pomohol mojej malej no a aj mne trochu odburat vo mne tu negativnu energiu ktora sa vo mne nazbierala diky

marianka79
20. feb 2010

ahoj terez dali prosila rafaela ked jej Miselka ochorela 😉

marianka79
20. feb 2010

babenky idem ja robit palacinky a venovat sa navsteve 😉 tak pa pa zatim

linette
20. feb 2010

mirka musis dat save a save to my computer.. a to je super, ze sa ti to podarilo 😉 😵 dufam, ze sa ti to podari ulozit, pretoze som velmi zvedavy tvor 🙂

linette
20. feb 2010

dievcata prisla som na dve znamenia 😉 😵
prve je, ze vo vcerajsom filme sa narodilo dievcatko menom alexandra (ja chcem dat dievcatku ak budem mat meno alexandra)
druhe znamenie je to, ze pozeram postu pre teba a tam spominali, ze kristina ma syna rudolfa a minule som tu spominala, ze mam taky pocit, ze moje dieta bude moj dedko a on sa naozaj tak volal 😵 😵 😵

linette
20. feb 2010

marianka tak dobru chut 🙂 ja som vcera robila mliecnu ryzu s cokoladou a som sa z nej az prejedla 😅

linette
20. feb 2010

terez dobre ju zababus aby sa poriadne vypotila, vela cajikov s medom jej daj pit aby vela pisala a este popros rafeala, najlepsie ked malinka potom zaspi 😉 vsetko bude dobre uvidis 😉 😵 horucku ma preto, lebo jej telicko bojuje s niecim a je to len reakcia.. a kedze tvoja malinka je silna tak sa uzdravi rychlo 😉
k tej negarivnej energie, v prvom rade by si sa mala koncentrovat na nieco prijemne a nie na to zle.. mysliet pozitivne a vzit sa do pozitivnych veci a potom ich budes aj pritahovat 😵 mozes poprosit anjelickov aby ti v tom pomohli 😵 😵

linette
20. feb 2010

marianka v poste ukazuju takeho psika ako mas aj ty 😉

marianka79
20. feb 2010

ano pozerám ale to je vačší ja mám mini yorka 😉

marianka79
20. feb 2010

lin pre deti nie je dobré potenie 😉 práve naopak nalahko obliect mohla by jej stúpnut ešte viac teplota 😔

marianka79
20. feb 2010

mirka myslíš to tazz či ako sa to volá tam kde sa maluje to mi šlo ale imikimi nieeee 😠

marianka79
20. feb 2010

😉 lin takže budeš mat dvojky alexa a rudka

marianka79
20. feb 2010

alexandru som myslela samozrejme 🙂

mirka1308
20. feb 2010

marianka, áno tazz len som nevedela uložiť tú upravenú fotku,ale je to super,som sa nepoznala 😀

marianka79
20. feb 2010

a to imikimi vieš? ja teda nie ☹

marianka79
20. feb 2010

jaj asi hej ved más fotto 😕

marianka79
20. feb 2010

lin v albume mam yorka v tej papuči 😉 dnes som ho zobrala v nej do maxu stale spinkal 😵

linette
20. feb 2010

marianka chlapcek sa nebude volat rudko.. to moj dedko sa tak volal - on uz zomrel 😔 😢 neviem preco ale citim to, ze sa mi moj dedko narodi a to bolo znamenie v poste, ze kristina mala syna rudka.. moj syn sa bude volat po svojom otcovi 😉

linette
20. feb 2010

ten yorksik je na zjedenie 😉 🙂

marianka79
20. feb 2010

no taká jednohubka 😀 😝

linette
20. feb 2010

to som nevedela, ze deti sa nemozu potit.. vsak potenie pri horucke je zdrave.. mali by vsetky bacili vypotit..

dali4
autor
20. feb 2010

Ahojteee 😵
marianka ten tvoj havo je svetový 😅
lin takže dedko... ale narodí sa ako dievčatko Alexandra 😉

dali4
autor
20. feb 2010

lin, dieta ak zabalíš aby sa potilo tak sa prehreje, stúpne horúčka... myslím 😕

dali4
autor
20. feb 2010

jaj... marianka to písala tak sory

dali4
autor
20. feb 2010

malá mi teraz hodinu aj pol vkuse revala, som hotová 😝

linette
20. feb 2010

alebo ako chlapcek menom po otcovi.. ja mam pocit, ze prvy bude chlapec, s dusou mojho dedka.. ale moze sa stat, ze bude ako alexandra.. dievcatko chcem druhe aby malo silneho bratceka, ktory ju bude ochranovat 😉

marianka79
20. feb 2010

dakujem babeny v maxe sa pri nom každý zastavoval a bolo pekné ako sa každému vyčaril úsmev na tvári 🙂

kessina
20. feb 2010

marianka, palacinkyyyy, mnaam 😀 😵 tie uz som dlho nerobila 🙂 aky stary je tvoj havko??
lin, ja mam civku a priatel staronemeckeho ovciaka, chcela by som este dalsiu civku, aby mal maly "rovnocenneho" kamarata 😵

linette
20. feb 2010

inak dneska som nejako pomimo.. 🙄 krsna mi hovori do telefonu, ze mam zapnut fokusz ukazuju tam ako treba zariadit podla feng suej a je som to prepocula na postu tak cumim postu a tam nic.. 😀 😝 😔 v hlave mam taky tlak.. bolo na mna za posledne dni privela snov..

marianka79
20. feb 2010

lin tak hor sa na to som zvedavá či sa to splní 😉