Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
ja som si ho robila ešte dávnejšie ked som nannáhodou narazila no ja sa nejak nehodím na nič 😀 😝 😕
ale podla toho testu som zistila že poznám osobne pozemného anjela tada anjelinku a fakt sa to všetko na nu hodí blondínka s tváričkou v tvare srdca........atd atd
Ahoj marianka 😵 ... waaaau super 😅 , čo chceš... A akože sa nehodíš na nič, všetko si mala pod 4 body ?
pozerala som si tie videá o tých sloníkoch čo si sem dala wooooow to je pekné ako malovali
dobry vecer 😉 🙂
pozeram lets dance ale nejako ma nebavi.. pockam si este vasuta 😀
dali tebe aspon vysla jasna odpoved 🙂 mne vyslo vo viacerych bodoch 4 odpovede ... asi si ho spravim esteraz a ked mi vyjde zasa to iste tak som hladajuca dusa..
ja si vobec necitim nohy .. som bola na ture .. az za mestom, skoro do andoviec sme sa dostali peso 😀 😀 😝
skoda, ze ten konik neukazuje aj pre cesku verziu fotoalbumi registrovanych na koniku sk ... ja som sa registrovala na cz a v sk verzii mi neukazuje album .. (to zo strechy, tak je to aj na koniku) 😒
ako je možné že mi vyšlo že som nová duša a aj vtelený zasvetenec ved je to úplne odlišné
y každého mám po 4áno
idem ja hajat 4 20 sa približuje rýchlo tak aby som aspon niečo pospala tak dobrú noc 😔
Ahojte dievcata, chcela by som sa podelit o svoju skusenost a chcela by som vediet vas nazor...
Dnes sa mi stala zvlastna vec...uspavala som malu, lezala som s nou v posteli a ked som sa postavila, ze odidem z izby, nad jej postielkou svietil ziariaci pasik, dlhy asi 15-20cm, presnejsie na stene... viem, ze to urcite nebol nejaky odraz svetla ani tien, lebo ma to velmi zaujalo a skumala som ci sa to neodraza od dveri, ci od okna, ktore je otocene do zahrady... a ked som to zatienila, tak to svietilo stale este jasnejsie.Vyzeralo to, akoby to svetlo vychdzalo spod omietky a ked som sa toho dotkla tak svetlo zmizlo... bolo to velmi zvlaste a mam z toho zimomriavky. mne sa este nikdy nic take nestalo, ani som nikdy nevidela aniela ani nic podobne... napadlo ma ci to nebolo nejake znamenie a ci dokonca aniel strazny mojej dcerky... ja teraz prezivam dost tazke obdobie, hoci to znasam hrdinsky a som si vedoma toho, ze moja dcerka tiez citi, ze nie je vsetko v poriadku....prosim napiste mi co si o tom myslite. dakujem
lili no neviem čo to mohlo byt ale ak si mala pri tom príjemný pocit a nebála si sa tak to nič zlé nebolo hmmm zvláštne možno to bolo znamenie
nestalo sa ti niečo odvtedy zvláštne?treba mat oči otvorené 😵

Víly 😵