Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
ja by som velmi chcela navstivit indiu.. este viacej ako hawaii.. napisem vilkovi nech ma tam zobere a nech mi jedno indicke baby vybavi 😅 😵
tie malinke su velmi zlate.. 😵
inak sa nam pred cinziakom narodili male cicusky.. 4 kusy.. su velmi zlate 😵 😵 by som si ich najradsej hore doniesla ale nemozem..
ja by som zase radšej rodila pokial by som mohla 😀 aj pre niekoho by som odrodila kto by nemohol mat deti 🙂
marianka to ty si odvazna 😵 😵 ja sice chcem styri deti ale neviem si predstavit ako ich porodim.. mam panicky strach z ihly.. aj z lekarov ..
ahojte☼.Tak detičky vas chytili.Tak to musite spravit ako ja.Ja som si Ivanku spravila sama to tvrdi moj manž.Proste som ho nepustila a hotovo.No a prvy a posledny prišli sami .
bv cjmrb ktfhm j zj hu j iu i tábáíbťíubťi tug g hu ut r n n n fu iiiiiiiiitrčt j mrfn hjg
kamoška nemože mat? a nechce od teba? ja by som si dala vynosit od kamošky ak by som nemohla
jééééj ahoj miška ako sa máš a čo si nám napísala??? dakujem aj ty sa maj pekne 😵 😵 😵 😀 😀 🙂
marianka to sa nedá. Jedna známa tiež takto chcela ale naše úžasné zákony to nedovolia 😠
No nechce ona ma jedno a druhe sa nedari.Povedala že keby nemala ani jedno žeby o tom uvažovala.A ešte mi povedala že nechce deco čo nepapa.sprosta 😀 😀 😀
Kebyste malú videli ako doležito sa tvárila pri tom písaní 😀 ... keby že je muž doma odfotí nás a hodím sem foto. Išiel sa s Marečkom byciklovat. Potom sa odfotíme 🙂
miruska ano 😕 ? Tak to jej musím povedat. Lebo zatial sa rozhodli pre adopciu ale ešte myslím nemajú dietatko vybrané.
Ja si kupujem tie babetkovske časopisy a tam o tom pisali.V čechach to už robia a myslim že aj tu.Ja mam taku potrebu spravit niaky dobry skutok a toto mi prišlo take ok.Ale nechcu.
c sdjkhj ask y rcv awy < m h jkj ghgftriu sgr tv
to moj Danielko pozdravuje Mišelku

ja by som si velmi rada adoptovala indicke dietatko.. ale moja polovicka to odmieta... on len vlastne chce..