icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

denisocka
•
19. sep 2009

14:44
Ve vztahu došlo k problému, který vás trápí.

Nechtějte řešit, co řešit nejde.

Časem bude lépe.

mywiel
•
19. sep 2009

Ahojko tak sme doma, boli sme na prechadzke. Ja ma najradsej fotky farby sépie. 😉

Zas som sa nasmiala som pozerala znamy film, zboznujem ho ... 😉 😀 😀

-"Vy ste doktorka?"
- Ano jsem.
- A verite v Boha?
- Ne neverim, nechapu jak nekdo muze vubec verit, vzdyt ho nikdo nikdy nevidel, nejsou dukazy...
- No ja jsem vasu p..u taky nevidel a verim, ze ji mate.

😀 😀 😀

mywiel
•
19. sep 2009

Deni to motta patri manzelovi? 😕

mywiel
•
19. sep 2009

Boze motto zas pisem ako hotentot... 😅

mywiel
•
19. sep 2009

Tie fotky cierno bielo farebné su parada, aj chceeeeem... 🙂 😀 😵

mywiel
•
19. sep 2009

No tak ako sa vam pozdava kniha, musim ju lepsie zoskenovat tie dalsie kapitoly...
Asi ste vsetci vonku, lebo tu trpim samomluvou, tak zatim... 😀 😉

denisocka
•
19. sep 2009

motta patria mne a venujem ich vsetkym,ktorym ublizujem.inac,nad tou pasazou z filmu ku¤vahosidobryden som akurat vcera uvazovala v spojeni s vyvracaciami mojej viery

ivka144
•
19. sep 2009

Myw, dakujem za mail.
Inak myslim, ze Ty si bola nedavno prekonany 2222.prispevok v tejto teme...
🙂
Nobody - dobreeeee, az prilis niektore;)

mywiel
•
19. sep 2009

Ano 2222 som bola ja, zas tie dvojky... 😀 😅

mywiel
•
19. sep 2009

Tak hlasim, ze sme zdravi a homeo robi zazraky boli sme choré len tri dni. 😉

dali4
autor
•
19. sep 2009

myw... v tom filme Dědictví hral aj moj brat 😉

mywiel
•
19. sep 2009

Héééj a ktory, kde??? 😅 😕

dali4
autor
•
19. sep 2009

Ten barman v erotickom salone 🙂 ... V podstate nehral, len tam bol 😀 . On tam v tom čase naozaj pracoval a pani Chytilovej sa páčil, tak si ho tam nechali.

mywiel
•
19. sep 2009

Fiha tak super. Dnes je tu nejako mrtvo, vsetci veceriate, ci ste uz zasadli pred telku? 😅

ness
•
19. sep 2009

v telke nic nie je, tak citame 😉

inak, asi dva tyzdne mam pocit, ze ma niekto sleduje z poza rohu alebo dveri a ked sa otocim, tak ako keby sa schoval, je to take divne, stava sa vam to tiez ??

mywiel
•
19. sep 2009

Jaaaaj tak vas nejdem rusit, len si kuknite moj album, lebo ho mazem potom. Trosku sme sa hrali s maslou, aj ked na Anne Geddes nemame, ona je profesionalka. 😉 😵

http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&...

adina22
•
19. sep 2009

mywiel - pozerala som...zlatuckaaa je a tie kukadla no krasna je 😉

dali4
autor
•
19. sep 2009

mywiel... tak som kukala tie stránky z knihy na pc, ale zatial som nečítala... no podla mna sa stalo niečo zvláčtne, padli mi oči akurát na tretiu kapitolu, 34 strana... píše sa tam zrovna niečo o tom čo sme preberali v IP... to bude nejaké znamenie 😉

dali4
autor
•
19. sep 2009

myw...nádherné sú tie fotky 😵

mywiel
•
19. sep 2009

Dali tak to je sila, mozno vam ta kniha pomoze vidiet veci inac, mne velmi pomohla. Musim si ju precitat znovu, lebo zatial som len na tretej kapitole a uz si ju dobre nepamatam, citala som ju naposledy ked som mala 17 rokov, uz vtedy ma také veci zaujimali a nik mi nevedel dat odpoved, ani veriaci ludia ani biblia ale tu som nasla co som hladala a v hlbke citim, ze to tak je ako tam pisu. 😉

dali4
autor
•
19. sep 2009

Ja tomu verím že nám pomože... To je určite taká kniha ktorá sa dá čítat znova a znova a vždy tam človek nájde niečo iné. Možno práve podla toho, v čom zrovna potrebuje pomoc 🙂 Som vdačná za MK, za to že som na neho na nete narazila a za to že si tu aj ty a že si taká zlatá a dopriala mi takú Knihu s velkým K 😵

mywiel
•
19. sep 2009

Toto je Anne...a takto krasne foti. 😵

http://frenchgirlinfinland.files.wordpress.com/...

dali4
autor
•
19. sep 2009

Samozrejme že to nieje náhoda 😉

mywiel
•
19. sep 2009

Dali dakujem, ste tu vsetci zlati, ako rodina... 😉 🙂 😵 citim s vami velké spojenie, ani to neviem opisat, proste sa mi tu s vami dobre keca. 😉

dali4
autor
•
19. sep 2009

Myw... Ja cítim to isté. Je to zvláštne, akoby sme sa tu naozaj všeci poznali . 🙂
Asi pojdem do hajan, mala som zlú noc aj den tak to pojdem napravit. Ináč je mi už fajn,určite budem spat ako bábatko 😉 .Prajem aj tebe mywiel aj všetkým ak čítajú... Dobrú noc 🙂

denisocka
•
19. sep 2009

ness ja som to už niekolko krát zažila,aj pred otehotnenín,aj ked som aktivne prispievala do temy o duchoch 😝

my sme boli poobede u svokry,tak som bola mimo a nenašlo sa už žial času ani papiera na vytlačenie knihy od myw u svokra v robote 😔

mywiel
•
19. sep 2009

Tak dobru nicim nerusenu noc. 🙂 😵

slavik
•
19. sep 2009

denisočka ak chceš tak vytlačím 🙂

denisocka
•
19. sep 2009

a ja tu stale čakam na " Godota" 😀

adina22
•
19. sep 2009

myw - to co si pisala 21:01 ....ja som presne to iste dnes vravela kamoske,ktora tu bola na navsteve 😉 😵 myslela som na vas aj ked som tu nebola 😀