icon

Máte skúsenosti s Carneo GuardKid hodinkami?

3. sep 2024

Ahojte, mate niekto pre dieťa tieto hodinky? Ste spokojne? Potrebujem to, aby sme sa vedeli so synom spojiť keď nebude doma, no musí mať celý čas zapnuté dáta? Akého operátora ste zvolili?

Strana
z2
nuci616
11. jún 2025
@hrehusa

@nuci616 Tri dni je vlastne dost ano? A to ti aj pipne v telefone nejako ze to treba nabit ci musis proste sledovat tie hodinky?

@hrehusa Vzhľadom na to, že niektoré vydržia ledva deň, tak by som povedala, že tri dni je asi tak akurát. Akože isto vydržia niektoré aj dlhšie, ale tak to sú potom iné hodinky, za iné ceny... Hej hej, príde mi normálne upozornenie, že baterka klesla a treba hodinky nabiť.

nuci616
11. jún 2025
@fabrika

@nuci616 ani den? No tak to nie je bohvieco 😀 Ale tak to tipujem na taky Aliexpress alebo Temu a tam asi netreba cakat zazraky 😀 I ked si clovek povie ze ako pociatocna kupa na skusku mozno staci 😀

@fabrika No to je tak na skúšku, aby si vedela, či to dieťa bude vôbec na ruke nosiť si myslím 😀 Veď tam nemôžeš mať ani istotu, že to bude v našom jazyku. Neviem si predstaviť, čo by sme my s takými hodinkami robili, keby ani aplikácia nebola po našom. Nehovorím, že nevieme inak, ale lepšie, keď tomu rozumiem na 100%, čo sa tam píše.

hrehusa
12. jún 2025
@nuci616

@hrehusa Vzhľadom na to, že niektoré vydržia ledva deň, tak by som povedala, že tri dni je asi tak akurát. Akože isto vydržia niektoré aj dlhšie, ale tak to sú potom iné hodinky, za iné ceny... Hej hej, príde mi normálne upozornenie, že baterka klesla a treba hodinky nabiť.

@nuci616 a aka je taka normalna adekvatna cena za taketo hodinky? Ako viem ze niekedy smejd moze byt aj to co stoji stovky eur, no predsa len je dobre vediet okolo akej sumy je vhodne sa pohybovat.

fabrika
18. jún 2025
@nuci616

@fabrika No to je tak na skúšku, aby si vedela, či to dieťa bude vôbec na ruke nosiť si myslím 😀 Veď tam nemôžeš mať ani istotu, že to bude v našom jazyku. Neviem si predstaviť, čo by sme my s takými hodinkami robili, keby ani aplikácia nebola po našom. Nehovorím, že nevieme inak, ale lepšie, keď tomu rozumiem na 100%, čo sa tam píše.

@nuci616 Akoze podla mna ked je pekny dizajn tych hodiniek tak ich bude nosit v pohode. Mozno jedine keby mu prekazali nejako pri noseni, ze by boli velke alebo tazke.

nuci616
19. jún 2025
@hrehusa

@nuci616 a aka je taka normalna adekvatna cena za taketo hodinky? Ako viem ze niekedy smejd moze byt aj to co stoji stovky eur, no predsa len je dobre vediet okolo akej sumy je vhodne sa pohybovat.

@hrehusa Neviem, záleží od funkcií a koľko si ochotná dať za ne 😀 My sme mali tak stanovené, že do tých sto eur. To nám prišla takú v pohode suma. Už drahšie pre dieťa by som asi neriešila.
@fabrika Čo som si všimla, tak v dizajne nie sú veľké rozdiely. Skôr v tvare alebo vo veľkosti. A to, že aký je pomer veľkosti tých hodiniek celkovo a aký veľký displej majú.

tapala
20. jún 2025
@nuci616

@hrehusa Neviem, záleží od funkcií a koľko si ochotná dať za ne 😀 My sme mali tak stanovené, že do tých sto eur. To nám prišla takú v pohode suma. Už drahšie pre dieťa by som asi neriešila.
@fabrika Čo som si všimla, tak v dizajne nie sú veľké rozdiely. Skôr v tvare alebo vo veľkosti. A to, že aký je pomer veľkosti tých hodiniek celkovo a aký veľký displej majú.

@nuci616 a tak to je este taka v pohode cena si myslim. Asi by som viac ani za takuto srandu nedala. Hlavne ked to clovek nema odskusane a napr. po par dnoch zisti ze cele hodinky hapruju.

hrehusa
24. jún 2025
@nuci616

@nuci616 a co vsetko je zahrnute v tejto sume?

nuci616
7. júl 2025
@tapala

@nuci616 a tak to je este taka v pohode cena si myslim. Asi by som viac ani za takuto srandu nedala. Hlavne ked to clovek nema odskusane a napr. po par dnoch zisti ze cele hodinky hapruju.

@tapala Tiež si myslím, drahšie sme nechceli, proste to bola hranica, tak sme podľa toho aj pozerali. Ale nestáli ani toľko vtedy. Joooj to by som sa veľmi hnevala (jemne povedané), keby kúpime a niečo nie je ok. Ale to platí pri všetkom.
@hrehusa Neviem, ako to presne myslíš. Akože čo obsahuje to balenie?

hrehusa
10. júl 2025
@nuci616

@tapala Tiež si myslím, drahšie sme nechceli, proste to bola hranica, tak sme podľa toho aj pozerali. Ale nestáli ani toľko vtedy. Joooj to by som sa veľmi hnevala (jemne povedané), keby kúpime a niečo nie je ok. Ale to platí pri všetkom.

@nuci616 tak neviem co moze obsahovat balenie ine okrem samotnych hodiniek a papierov 😀 skor som to myslela ze ake funkcie su zahrnute v hodinkach za takuto sumu. ci sa to oplati.

tapala
17. júl 2025
@nuci616

@nuci616 no a kolko ich vlastne mate? Co mozes posudit za ten cas? Nejake plusy minusy?

nuci616
2. dec 2025

@tapala My sme kupovali hodinky Adelke takto vlani na Vianoce. Takže to už je pekne dlho, čo ich máme... Som si to doteraz ani neuvedomila, že to už toľko času prešlo 😀 Akože ja sa nemám na čo sťažovať, nesklamali ani raz.

Strana
z2