icon

Máte skúsenosti s kupujúcim s menom Derrick Thomas?

jelsulka
2. sep 2015

Dobry den, chcem sa opytat, mate niektora skusenosti s kupujucim Derrick Thomas? Chce silou mocou odo mna kupit topanky a poslat ich cez svojho agenta dcere do USA a pyta si vsetky moje bankove udaje aby mi mohol poslat peniaze. A neviem ci ide o seriozny zaujem alebo o podvodnika.

sissy27
•
2. sep 2015

@jelsulka prosím ťa, chcem vidieť tie zázračné topánky, ktoré potrebujú až v usa, lebo také tam nemajú... zrovna tam, kde je neporovnateľne väčší výber topánok a o cenách nehovorím, tak presne tam potrebujú topánky od teba... aj nosené dúfam... porozmýšľaj trochu 🙂

kengurica
•
2. sep 2015

.....ignoruj ho. ...nastuduj si "nigerijske podvody".....uz tu toho boloooo

jelsulka
autor
•
2. sep 2015

@sissy27 No ide o nove boty zn. Gucci, samozrejme nie origos, a mne sa to nezda od sameho zaciatku, ale reku skusim tu napisat, ci naaaaahodou niekto nema skusenost.. 🙂

prasiatko30
•
2. sep 2015

Hej je tu uz niekolko takych tem staci hodit do vyhladavaca ale v podstate staci pouzit zdravy sedlacky rozuma a ziarovka v hlave by sa mala hned rozsvietit - tak ako hovori @sissy27.

Zeny aj napriek materskej demencii sa treba nad urcitymi vecami pozastavit a zhodnotit ich ako blbost

zuzanna24
•
2. sep 2015

scammers... okradli uz miliony ludi, ktori naleteli na ich recicky,,, (poznam jedneho podvedeneho).. Ci ti vobec tie topanky za tie nervy stoja...

jelsulka
autor
•
2. sep 2015

@zuzanna24 Napisala som mu ze do USA neposielam..max po SR 😉

adussa87
•
20. jan 2016

@beccca baby mate s nou nejaku skusenost? U mna ma objednany tovar. A cakam na platbu od 7.1.16