icon

Máte skúsenosti s liečbou/priebehom rakoviny pankreasu?

amalka147
10. jún 2019

Ahojte. Svokre zistili rakovinu pankreasu s metastazami na pečeni a pravdepodobne aj na pľúcach. Veľmi ťažko to nesieme..mal niekto podobnú skúsenosť? Skúšame prevoz do Bratislavy aby sa na ňu pozrel onkológ. Dá sa niečo zachrániť? Alebo aspoň spomaliť priebeh choroby? Strašne bolesti v bruchu má :( snažíme sa chovať normálne lebo na psychike jej to nepomoze.

Strana
z5
aristka
8. feb 2023

@michalszabo behom troch mesiacov aj 15 a viac kg dolu.

michalszabo
8. feb 2023

@aristka no ja som od vianoc 9 kg do teraz ale obmedzil som uplne cukor pečivo aj mastne jedla v pondelok mam magneticku dufam ze sa nepotvrdi nic a ze to je fakt len od stresu ako hovorili vsetci doktori kde som do teraz bol..

sovva
10. dec 2023

@katka6161 môžem sa spýtať bola vaša mama aj operovana na pankreas, alebo už nebola možná operácia?

elizabetkamelissa
20. mar 2024

@katka6161 Ahoj neviem ci mi budes odpovedať ale akurat to riešim ,bola som stale unavená a bolesti chrbta a brucha ,pýtala som si odber krvi a výsledky niesu dobre , mam len 33 rokov a strašne sa bojím, vyskočil mi cukor tiez tak neviem napis mi ked mozes tie prve príznaky ake boli

sovva
20. mar 2024

@elizabetkamelissa neviem či vám odpísala pani ktorej ste sa pýtali...ale príznaky zvýšený cukor, strata hmotnosti, a mastná zelenkavozlta stolica

elizabetkamelissa
20. mar 2024

@sovva nie neodpísala mi vy viete co to znamena tieto príznaky ?

11spido11
6. sep 2024

@elizabetkamelissa ahoj. Ako ste sa posunuli ďalej?

Strana
z5