Máte skúsenosti so zľavovými portálmi?
čaute baby chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so zľavovými portálmi ako napr. zlavomat.sk, zlavodom.sk, zlavadna.sk ... kde sa ponúkajú výlety, dovolenky velness alebo večere za akciové ceny ... máte s tým niekto skúsenosť??? 🙂
Ahojte je tu toho vela ale chcela by som sa spytat ci mate skusenosti so stornom voucheru?? Kupili sme si voucher na 4dnovy pobyt a nemozeme ho vyuzit leob nemaju volny termin v obdobi nasej dovolenky mate skusenosti?? alebo poradte co robit
pokial viem stornovať voucher sa nedá, mala by si sa dohodnúť z hotelom na iné dni kedy to vyhovuje, alebo voucher darovať, vzhľadom na to že tieto portály majú v podmienkach uvedené, že sa v hoteli máš vopred informovať o voľnom termíne. či je to v súlade zo zákonom to neviem, ale na 99% je to takto. skús im napísať a uvidíš.
pozor na pani Miroslava Kocmalová zo stranky zlavomat strasne klamu ak pride na lamanie chleba zapru aj nos medi ocami mne sa snazili popriet to co uverejnili na svojej stranke este ze som si tu stranku ulozila ked som nakupovala teraz to dam presetrit SOI
ked predavaju tak je vsetko v pohode horsie ak dojde k dakemu zadrhelu tu sa potom ukaze seriozna firma ktora je ochotna pre dobre meno radsej ponuknut co najviac ale zlodej sa prejavuje okamzite
no baby..zlava dna - super portal, este som nezazila ani nepocula o probleme s nimi. ale co sa mi stalo naposledy? MORE ZLIAV sk - zaplatila som za kupon..odisli mi peniaze z uctu, otvorim mail, mala som tam kupon par sekund.. normalne sa mi vymazal pred ocami! to akoze sa mi naburali do mailu??? do svojho konta sa prihlasit neviem. teda nejde to. na maily zatial neodpovedaju.. poslala som info priamo predajcovi, som zvedava.. zlava bezi este 9 dni, odpisali mi ze do 7 dni zareaguju.. tak takto je to s Morom Zliav...
@liz_lemon To nemyslis vazne. Uveris vsetkemu co citas? Zlava dna v ziadnom pripade nevybera len to najlepsie, aby si nepokazili dobre meno. Mam s nimi uz vela skusenosti, ked som im ponukla ako firma kvalitnu vec, ale nevybrali ju, pretoze by na nej nezarobili. A ked som im napisala, ze ponukaju zakazane a nekvalitne cinske produkty vysoko nad cenu, tak nereagovali vobec...
Napriklad:
- momentalne na zlave dna Malinovy keton na chudnutie - cena po "zlave" je 15 eur. Tento keton sa da objednat z USA za 3,50 eur po preclení za balenie....co je to za zlavu prosim vas??? ma to hodnotu 3 eur a oni to ponukaju po 50% zlave za 15 eur!!! vysvetlenie som nasla aj v diskusii tu: http://www.zdravie.sk/forum/1759468/pomaha-mali...
- dalej napriklad nejake trapne cinske svetielko White Light so zakazanym peroxidovym gelom na zuby, ktore ma akoze bielit zuby....ponukali ho tam za 6,50 eur vraj po 50% zlave, ale hodnota tejto debiliny je 50 centov!!! Navyse nema samozrejme ZIADNY bieliaci ucinok a je to zakazany produkt, ktory sa nesmie distribuovat na europsky trh. Zlava dna na moj email neregaovala a ponukala ho nadalej za 6,50 eur...(lebo na tom zarobili...ziadna spokojnost ludi, na tom im vobec nezalezi...ide im o provizie). Dokaz, ze to svetielko stoji 50 centov tu: http://www.alibaba.com/product-gs/720379926/201...
Takze taku kvalitu vam ta vasa zlava dna ponuka. Podradné produkty, ktore maju minimalnu obstaravaciu cenu,. Hlupi ludia na to naletia, kupia a zlava dna, rovnako ako predajca toho produktu, sa na tej zlavovej ponuke poriadne nabalia za tych par dni kym ponuka platí... 😒
@liz_lemon Ano, ciastocne v tom mas pravdu, lenze za kvalitu hovoria aj vyrobne naklady, obstaravacie naklady, zloženie produktu, pripadne miesto vyroby a rychlost vyroby, a podobne, takze viem o com hovorim, neboj...Produkty, ktore som hore menovala, su podradné. A takych najdes na zlavovych portaloch kopu. Zlavu dna z tej skupiny podradnych portalov netreba vylucovat, pretoze uz tam patria bohuzial aj oni a mozu si za to sami.
@ivanatim ja osobne viem posudit, co je podradny tovar, taky nekupujem, vyberam si len veci, ktore vyuzijem a poznam, tebou menovane, napr. ja vobec nevyhladavam, teda ani nekupujem, ale viem presne co myslis, tiez som si vsimla zaplavu takychto "kvalitnych veci", a vacsinou je to tak, ze putuju po roznych portaloch, ale v tych lepsich sa neopakuju, ak sa ludia stazuju
@maruska24 No neviem, ja mam so Zabagatelom len dobre skusenosti. No jasne, ze a kchces nieco reklamovat, treba spolupracovat. Ak im posles variabilny symbol platby, tak by nemal byt problem, teda aspon ja a moje kamosky s tym problem nikdy nemali. Je sice pravda, ze uznanie reklamacky mi trvalo trochu dlhsie, ale slecna z infolinky(inak velmi zlata) mi vysvetlila, ze to ide vzdy na centralu do Prahy a kedze to riesia z tade, preto je to mozno o trochu dlhsie.. No ale kazdy mame svoje skusenosti 🙂
@janina3333 už nenakupujem, prezriem si ponukane zlavy, ale nastal čas kedy velmi zvažujem či to potrebné je, či to nie je somarina a čo všetko je len marketingový ťah. Tých zlavových portálov je už velmi vela, a vyskytli sa aj podvody, takže, nalákať sa ozaj dám iba na službu, jedlo, alebo podnik, ktorý poznám, alebo mám referenciu od známych. Niečo také, ako malinové tabletky, svietiace sprchy, či bielenie zubov, to by som nekupovala ani za 50 centov, ani za 300 EUR, lebo je to zbytočnosť a nepotrebnosť. Taký shopoholik zrovna nie som 😀 A samozrejme, viem porovnať ak gramáž jedla, alebo to, koľko stojí ozajstná sviečková napr. a tak. Zlava dňa mi reklamaciu vybavila vždy do 2 dní, aj keď ponukana služba ktorú som reklamovala sa do týždňa v ponuke objavila znova, no ale čo už.
využívam len 2 zľavové portály, ktoré mám overené...využívam zľavy len na napr.vstup do wellness, masáže či ubytovanie...
jedlo v žiadnom prípade (i ked ja klasicky aj tak nejem, ale ani ako darček pre niekoho iného) - viem,ako sa to potom pripravuje, suroviny nekvalitné, poľské alebo LIDL a podobne...
@nanyka btw: LIDL sa v ramci kvality vo viacerych prieskumoch umiestnil na vrchnych prieckach a predbehol napr. v kozmetike take znacky ako loreal. Sama nedam dopustit na dzemiky a rybky a kamoska strasne chvalila sunku, ze jedina sunka, kde videla ze 97 % masa a bolo to aj citit 🙂 ja len ako tip🙂
@maruska24 ano to mas pravdu, ze treba odfiltrovat ponuky, z torych krici, ze dodavatel plne zle pochopil podstatu zlavovych portalov a chce sa len rychlo nabalit, ale vo vacsine je to poznat uz na prvy pohlad.. hlavne ked najdes sidlo firmy na seycheloch :D
@rybka009 vacsinou ti storno vezmu, ak to stihnes cca do 2 tyzdnov od zaplatenia
@janina3333 existujú platené výskumy priamo od firiem, takže takýmto moc neverím, pokiaľ nevidím na vlastné oči..
ale nehádam sa, niektoré výrobky môžu mať dobré...
ja som si objednala pred Vianocami nieco zo zlavomatu, aj som zaplatila...ale na druhy den so stornovala objednavku a poslala som im e-mail, ze som si to rozmyslela..... do troch dni som mala 78 eur spat na ucte, uz som sa v duchu s nimi aj rozlucila....a este mi poslali spatny e-mail v ktorom sa mi ospravedlnili ze mi nevysli v ustrety.....takze zlavomat.sk ODPORUCAM....
objednala som si videokameru cez zlavomat za polovicnu cenu a pisali tam ze by mi to malo prist do 3 dni . uz presiel tyzden a nic 😠 volala som tam ,nezdvihaju. pisala som e-mail neodpisali... co si mam o tom mysliet???? 😕
ahojte ja som sa uz tiez oklamala na uzi si to a raz som si kupovala cez zlavudna a to bolo v pohode, ale uz je to tolko vela, ze sa mi to uz zda dost nedoveryhodne, davali o tom uz aj v spravach
ja skusenost mam, ale zial len negativnu...a to hned niekolko. myslim, ze ti, co ponukaju take zlavy si neuvedomuju, ze je to skvela moznost chytit zakaznika, ktory pride aj nabuduce a bez zlavy. je skor tak, ze ten, kto ma zlavu, ma aj zlavnene sluzby, rozumej mizerne...zatial som kupila kupon na hotel ostredok v jasnej - otras, uz nikdy v zivote. tiez kupon na kozmetiku - detto velke sklamanie, rovnako kupon na kadernicku - ostrihala ma za 20 minut aj s umytim a vsetkym a nakoniec si vypytala 10 Eur lebo ze to bola zmena strihu!! odporucam si vopred prezistit na nejakych forach referencie na obchody alebo sluzby, ktore ponukaju zlavu.
jedlo zo zliav, no ako kde a hlavne ako čo. napr. v podniku beabout tie ich skvelé hamburgery, to nebol blaf, ale riadna porcia fakt čerstvého, plus milá obsluha, no reklamu už nepotrebujú, preto to už v ponuke nie je. alebo horúce čokolády, či kebab z kebabie, to sme vždy vystihli chutné. Ale na taký tatarák či pravú sviečkovicu za 9 EUR 😀 😀 😀 to by som nešla ani keby ma pozvali 😀 😀
@tana85 to ze firma moze tymto sposobom ziskat zakaznika je velmi diskutabilne, napr. ja som vyuzila tieto zlavy skoro 50x , a za nic z toho by som by som nebola ochotna dat plnu sumu, a to som bola asi v 90% velmi spokojna, ale jednoducho su to sluzby/tovar, bez ktoreho sa zaobidem, napr. naposledy som bola na kozmetike, bola som velmi spokojna, stalo ma to 16 E, ale plna suma je 65 E, a to nie som ochotna dat, takze ja hladam len zlavy, a tych je stale dost

@sisaha , dakujeme za pekne slova 😉 Fungujeme len mesiac, takze sme o nas od zakaznikov este vela nepoculi. Ale verim, ze keby bolo nieco negativne, tak sa to dozvieme rychlo. A ze nas vnimaju aj takto pozitivne, tak to nas velmi tesi a dodava energiu do dalsieho "boja" 🙂