icon

Máte skúsenosti so zľavovými portálmi?

adrianiiita
9. okt 2011

čaute baby chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so zľavovými portálmi ako napr. zlavomat.sk, zlavodom.sk, zlavadna.sk ... kde sa ponúkajú výlety, dovolenky velness alebo večere za akciové ceny ... máte s tým niekto skúsenosť??? 🙂

peterkovacss
14. jún 2013

Shopcity.sk ma financne problemy podla etrend.sk, dajte si pozor:
http://medialne.etrend.sk/internet-spravy/shopc...

janaciamporova
3. júl 2013

Ahojte ludkovia,nemate náhodou niekto skusenosti z portálom SKVELA ZLAVA ja som si u nich objednala a zaplatila 2 kabelky po 7,90 ,a to už 10.5. a dodnes mi neprišli písala som maily volala som tam aj mi odpísali že čakaju na nejakého investora ale neviem či ešte tie kabelky alebo vratene peniaze uvidím dakujem za odpoved

lulupaja
10. júl 2013

@janaciamporova ahoj ja som objednala parfem 10.06 doteraz mi nic neprislo na mail neodpovedaju,tel vypnute ako to riesis?dakujem

janaciamporova
11. júl 2013

@lulupaja no neviem dufala som že nas bude viac asi oslovím SOI ku ako postupovat dalej nieje to velka suma na trestne oznamenie iba ak by sa prihlasili další ludia,kolko stal tvoj parfem mne napísala majitelka aspon mail že čakaju na investora načo som jej odpísala že mna to nezaujíma ja som si kabelky zaplatila tak chcem aj tovar alebo vrátenie penazí a od vtedy sa už neozvala.

lulupaja
11. júl 2013

@janaciamporova tu na konci je viac prispevkov ohladne skvelazlava http://www.zive.sk/kolektivne-nakupovanie-je-v-...
no parfem stal 25. eur☹

maruska24
12. júl 2013

@peterkovacss a my máme cez nich na september dovolenku, ma asi porazí hneď takto z rána.

tatko_bebe
12. júl 2013

osobne som na zlava.sk po bratovom odporuceni kupil kupon na sezonne prezutie a usetril tak cca 50eur, a som spokojny vobec som predtym netusil ze tu taka moznost je

dovera
21. júl 2013

Ja som si zakupila tovar u shopcity a po troch mesiacoch tovar stale nemam. Pri reklamacii u firmy hportz.cz mi odpisali, že shopcity im nevyplatil fakturu, takže tovar mi samozrejme poslať nemožu. Od inej firmy som si cez portal Jozko.sk zakupila iny tovar, a taktiez prešli už 2 mesiace a tovar nikde. Po urgencii mi odpisali, že tovar mi bol poslany pred mesiacom , ale ja som nic neobdržala. Aka ochrana spotrebitela je tu? Co v takomto prípade môžeme robiť? Vie mi niekto poradiť? Vopred dakujem za radu

harfistka
26. júl 2013

@janaciamporova Zdravim Ja mám presne tie isté skúsenosti so SKVELA ZLAVA. SK . Kúpila som si kupón na Swarowski prívesok, napísala som im dokopy asi 4 maile, každý deň tam volám a nič. Na emaily neodpovedajú a telefóny sú vypnuté. Čo ma štve, že na stránke nemajú ani fórum, schuti by som im tam napísala pár "vrelých slov vďaky ".

rubi777
27. júl 2013

skvelazlava.sk su podvodnici !!!!!!!!!!!!! je o tom vela diskusii tiez som sama na nich doplatila, tu sa riesi hromadna zaloba http://www.zive.sk/kolektivne-nakupovanie-je-v-...

cucinka28
31. júl 2013

@lulupaja Ahoj..ja mam presne rovnake skusenosti..najskor, ze mi vratia peniaze a ja ze ok a do dnesneho dna nereaguje na maily, nemam ani peniaze, ani parfem a je mi z toho celeho okradania zle..radsej je asi lepsie kupovat od toho, kto realne existuje a tovar si mozem hned odobrat a zaplatit zan jeho trhovu cenu..kazdy sa uci na chybach..

ajtaksada
6. aug 2013

Ja nakupujem dosť často, ale problémy sa vyskytnú. Sú aj takí, od ktorých sa peňazí za vrátený nevyhovujúci tovar len tak ľahko nedočkáte - osobná skúsenosť / firma DANEA - topánky, e-padia - košele/ portál ZlavaDna. Peniaze mi proste nevrátili !!!!!!!!!! NENAKUPOVAŤ !!!!!!!!

italy2
29. aug 2013

aj ja mám teraz problem so zlavadna,neodpisujú....som poučená

maruska24
30. aug 2013

@italy2 zavolaj tam, asi mali dovolenky. Oni faktúry vyplácajú, tam zadrhel nie je. My ideme teraz cez nich na pobyt, potom máme nejaké reštauračné kupony, jednu kozmetiku a len čo to minieme, už cez zlavy nakupovať nebudem.

adena77
23. sep 2013

Davajte si pozor na meno Lenka Mati ,Belcrediho 22 62800 Brno.Podla dostupnych informacii je to konatelka v roznych internetovych portaloch,ako napriklad fajnovedarky.cz,kde sa nevyznacuje serioznym jednanim,pripominajucim podvodne sposoby nezakonneho obohatenia sa.Zaplatite a to je zrejme Vasa posledna komunikacia s touto osobou-vlastna skusenost.

sam33
23. sep 2013

Zdravim 🙂

Mam zaujimavu ponuku pre ludi nakupujucoich na zlavomat.sk zlavadna.sk jozko.sk (seriozne zlavove portaly) sam v nich nakupujem zatial 100% spokojnost, viem z ich zlav uplatnit este zlavu kto ma zaujem nech mi napise na email samuel.dubec@gmail.com

Dakujem 🙂

beno64
6. feb 2014

cez web www.jozko.sk sme si kúpili ubytovanie (Mlynky - Pod Guglom).
Zrušili nám rezerváciu a napriek sľubom nechcú vrátiť peniaze.
Jeden sa vyhovára na druhého.
Zvažujte svoje rezervácie a platby.
Ja už nedôverujem.

augnika
9. feb 2014

Ahoj!
Už sme 4x nakupovali wellnes pobyt cez Zľavomat a všetko bolo super! Ja sledujem iba túto stránku, ale už som 2x nakupovala aj cez Gorila Shopper a tiež som bola spokojná. 😀

nanna6
23. feb 2014

Ahojte, ja tiež nakupujem cez portale ako zlavomat a zlava dňa. S nimi bolo vždy všetko OK. 🙂 viem ich len odporučiť. Ale Zlavex neodporúčam, objednala som si u nich parfem zaplatila ho a nič, žiaden parfem som nedostala . Na stránke majú len kontakt mailom, pisala som im viackrát, ale ziadna odpoveď ☹ 😖
ZLAVEX nie

kabko
24. mar 2014

@nanna6 Parfém ste nedostala, pretože ste si u predajcu neuplatnila zľavový kupón. Pri uplatnení kupónu zadávate predajcovi aj adresu na doručenie. Žiaľ, nemáme takých predajcov, ktorý vedia adresy predvídať a poslať objednávku bez toho, aby ste im adresu poskytla!
Takže len pre upresnenie - chyba bola na VAŠEJ strane, a nie na strane zľavového portálu.
S pozdravom,
Zlavex.sk

nanna6
6. apr 2014

Áno máte pravdu, za to sa ospravedlňujem.
Napriek tomu už zlavex nepoužijem ani neodporučím, nakoĺko som toho názoru , že po viacerých mailoch ktore som Vám napísala a pokúšala sa opýtať kde je chyba ste vôbec nereagovali až na negatívne hodnotenie čo je smutnè.
A keď ste konečne odpovedali prišiel mi ako drzí mail, čo som Vám aj napísala.
Aj od objednania trvalo dlho kým parfèm došiel ale aspoň došiel.
Marianna

anjarondo
4. jún 2014

Varujem pred nákupom na zľavovom portály ZľavaDňa.sk zvlášť, ak ide o drahší tovar!

Pred 6. týždňami som odstúpila od kúpy stornovaním kupónu (pre nedodanie tovaru v dohodnutej lehote) a doposiaľ mi nevrátili peniaze. Ignorovanie písomnej komunikácie, zavádzanie, klamanie - len na to sa zmohli pracovníci ZľavyDňa.sk. A môžte mi veriť, že sú dobre trénovaní... Napr. tvrdili, že mi peniaze poslali a tie sa vrátili z mojej banky, takže problém je u mňa!
Dala som im šancu do konca mája (zo zákona sú povinní vrátiť peniaze do 15. pracovných dní) a preto som v júni dala podnet na kontrolu Slovenskej obchodnej inšpekcii. Dva dni po podaní mi volala pani z ústredia z Bratislavy ohľadom konkrétnych upresnení podnetu. Musím napísať: REŠPEKT SLOVENSKÁ OBCHODNÁ INŠPEKCIA, veľmi si to cením, že reagujete okamžite. ĎAKUJEM ZA VŠETKÝCH SPOTREBITEĽOV!

zeebka
19. nov 2014

v živote už nikdy REÁLNE ZĽAVY! 8.10. som objednávala tovar a dodnes 19.11. ani peniaze ani tovar.Firma nekomunikuje ani sa nedovoláte.

janieh1001
29. nov 2014

Zdravím priatelia. Som tu nová,chcela by som vedieť či máte niekto osobné skúsenosti s nákupom konkrétne cez Zľavy centshop.sk? Prišiel mi email na pokec,nikdy som nefandila žiadnemu nákupu cez internet ale teraz by som to chcela využiť,mám však obavy keď že pýtaju najprv peniaze vložiť na účet a potom vraj pošlú tovar.

martincanka111
12. jan 2015

Nikdy viac REALNE ZLAVY, sú to podvodníci, tovar objednaný a zaplatený pred vyše mesiacom stále nemám. Neodpisujú na maily, nedvíhajú telefóny. Nedajte sa oklamať!!!!

louvre77
22. jan 2015

Dávajte si pozor na portál Reálne Zľavy, od augusta 2014 čakám na peniaze, za vrátený tovar. Mojich 40 Eur držia len tak !!! Nereagujú, nekomunikujú. Treba ich dať na SOI a všetci so zlými skúsenosťmi !!!!!!!!!!!!! 😠 PODVODNÍCI !!!!!!!

alenka008
25. feb 2015

kocky, ak nakupujete cez zlavove portaly, oplati sa zaregistrovat na https://www.refundo.sk/?ref=23818, z nakupov na zlavovych portaloch Vam vratia urcite percento spat a teraz Vam pripisu aj 2 EUR za registraciu. Zoznam zlavovych portalobv najdete v prvej zalozke OBCHODY

nadcha
5. mar 2015

Inka chcem vam napisat,že aj jasom naletela,už pred mesiacom som zaplatila mechanicku metlu a do dnešneho dna ju nemam.Su to iba zlodeji a treba ich dat trestne stihať.Jeto nehorazne akoludia dokažu okradať inych,čestnych ludi.

elefanto
11. mar 2015

Cez portál zlavadna.sk si už neobjednám nikdy nič a rozhodne ich neodporúčam ostatným. Zakúpila som si tovar ale neskôr sme ho zo zdravtných dôvodou nemohli použiť. Následne som písala mail, opatovne niekoĺko mailov lebo mi nebolo ani po niekoľkých dňoch odpovedané. Telefonicky som sa tiež snažila dovolať, všetko bezúspešne aj keď záznamník sľuboval spatné zavolanie, nestalo sa tak. Dovolala som sa im až po niekoľko týždňov, kde samozrejme reklamáciu- storno nechceli uznať. Tvrdia že im maily neprešli ja ich mám všetky stále uložené). Komunikácia je absolutne biedna a ochota maximálne neústretová. Nikdy viac!!! Prišla som takto vďaka nim o svoje peniaze!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠

monaabir
2. máj 2015

Pozor na realnezlavy.sk . Prvý tovar za pár EUR od reálne zľavy som kúpila cez zlavomat, tovar prišiel ihneď v poriadku. Potom, čo mi začali chodiť mailové ponuky od www.realnezlavy.sk, neodolala som a dňa 25.3. 2015 som objednala a zaplatila tovar nad 50 EUR. Dňa 7. 4. som sa mailom dotazovala ohľadom dodania tovaru, dňa 8.4. mi p. Chochlík odpísal, že objednávku aj platbu eviduje a že tovar bude zaslaný v priebehu 3-4 dní. Dňa 20.4., 23.4., 30.4. som sa opäť mailom dotazovala na nedodaný tovar, odpoveď mi už neprichádza. Snažím sa telefonicky skontaktovať (číslo uvedené na stránke), nikto však „nedvíha“. Ozvite sa, ak máte s nimi takúto skúsenosť, spolu niečo vymyslíme 😉.