icon

Máte skúsenosti so zľavovými portálmi?

adrianiiita
9. okt 2011

čaute baby chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so zľavovými portálmi ako napr. zlavomat.sk, zlavodom.sk, zlavadna.sk ... kde sa ponúkajú výlety, dovolenky velness alebo večere za akciové ceny ... máte s tým niekto skúsenosť??? 🙂

nataliiiiiii
15. máj 2015

@monaabir
Ja mam ten isty problem, tiez mi pan Choclik napisal, ze tovar poslu, uz je to vyse mesiaca a neozyvaju sa.

babulka83
11. jún 2015

@monaabir ahoj, ja som sa tiež nechala oklamať na realnezlavy.sk, 11. mája som si objednala smoothie maker, zaplatila som 27 eur a do dnešného dňa nič. Párkrát som sa tam dovolala, vždy výhovorky, že sťahujú firmu a vraj toho majú veľa a bla bla. Neviem, či sa s tým dá niečo robiť, ale veľmi rada by som to riešila. >🙂

monaabir
11. jún 2015

@nataliiiiiii a @babulka83 ahojte, mne už peniaze vrátil. ale snažila som sa velmi aby som ich dostala späť. Napísala som na SOI - cez net návrh na prešetrenie, hned mi volali, že ho poznaju, ze znama firma a ze ho uz kontaktovali. To vsak nestaci. Napisala som nejake negativne recenzie a na facebooku som kazdy den zdielala aby si na neho dali pozor. Ludia zdielali dalej. Uz som bola jednou nohou na policii ked mi reagoval na posledny z mojich mailov (pisala som mu ze porusil podmienky, a preto ho ziadam vratit peniaze v plnej vyske). Napisal ze nemal tovar a bla bla,ospravedlnenie .. . A ze mi uz tovar moze poslat. vypytala som opat peniaze a o par dni boli na ucte. Moja kamoska si od neho objednala kulmu na vlasy - cez zlavomat, po dlhej dobe jej prisla, ale riadny smejd, tak mu jju poslala naspat, ze chce peniaze. Zatial nema ani jedno ani druhe. Hlavne je nenechat to tak , aj keby to bolo len 5 EUR. Drzim vam palce

1lujza1
10. júl 2015

Dávajte pozor na "jednotku na trhu" www.zlavadna.sk z dôvodu, že ako ste už písali nielen práca s klientmi a zákazníkmi im robia problém, ale rovnako spôsobujú ťažkosti aj samotným poskytovateľom služieb, teda firmám, ktorým strpčujú život svojim neprofesionálnym prístupom a chabou komunikáciou. Nasľubujú hory doly za čo si zinkasujú vopred peniaze a aj tak si nakoniec musíte upraviť všetko samy a aj keď tvrdia, že ponuku pre zákazníkov uvedú do 3 dní, tak u nás to trvalo 3 týždne. Robia školácke chyby a veľmi slabý majú manažment. Každý jeden sa vyhovára na kopec iných ponúk a veľa práce, takže poriadne nevedia skompletizovať ani jedného a potom tak aj vyzerá ich vzťah ku zákazníkom. Takže nech sa tvária ako jednotka koľko chcú, ani zďaleka však tomu skutočnosť nezodpovedá.

babulka83
15. júl 2015

No, mne prišiel tovar po dvoch mesiacoch, a to dokonca aj napriek tomu, že som mailom objednávku zrušila. Očividne maily nepozerajú. Takže som mala tovar doma 2x, lebo som si ho objednala na inej stránke. Našťastie, jeden z mixérov si zobrala švagriná. Myslím, že som doživotne poučená a zľavovým portálom už nikdy veriť nebudem.

milan19651965
21. okt 2015

Dobrý deň. Ma niekto skúsenosti s portálom zlavex.sk. Po zaplatení tovaru mi nezaslali voucher a vôbec nereagujú na poštu. Píšem v súvislosti s tým, aby sa podala hromadná žaloba - trestne stíhanie. Ďakujem.

tinika
11. nov 2015

@nanna6 kde ste zadavali negativne hodnotenie? ja im prave pisem spravu a aj ked som ten kontrolny kod dobre opisala stale hlasi ze je zly a neda mi ani novy. telefon tam nemaju, krava som ze som sa dala obabrat.

tinika
11. nov 2015

@milan19651965 mne voucher prisiel, podla instrukcii som poslala mail a nič sa nedeje uz 11 dni. Pisem mail nikto nereaguje, volam telefon vypnuty a ked pisem spravu cez ich stranku nepusti ma cez kontrolne heslo

tinika
11. nov 2015

@kabko ako Vás mám kontaktovať? Telefon tam nemáte a správu mi nechce poslat

tinika
11. nov 2015

@milan19651965 ako ste to riesili nakoniec? pridavam sa, doteraz som mala dobre skusenosti s takymi portalmi, ani ma nenapadlo si googlit či su spolahlivy

tinika
11. nov 2015

@kabko ja som aj mail poslala s mojou adresou a čislom kuponu a dodnes ani reakcia

milan19651965
11. nov 2015

@tinika Dobry den. Ja som voucher nedostal. Vec som oficialne oznamil na SOI v Banskej Bystrici a policii vo Zvolene. Skuste sa pridat. Ked nas bude via, subjekt moze byt stihany za trestny cin. Hoci neverim, ze peniaze niekedy uvidim.

milan19651965
11. nov 2015

@tinika
@tinika mozete ma kontaktovat na e-mail cf.marcin@centrum.sk

tinika
11. nov 2015

@milan19651965 pisem vam spravu

cleab
15. dec 2015

Neodporúčam portál "realnezlavy.sk". K objednanému a zaplatenému tovaru som sa dopracovala po 4 mesiacoch kedy som mu každý deň písala maily,sms (tel nedvíhal),vyhrážala som sa mu. Naprv mi odpísal že mi tovar poslal a musel sa stratiť na pošte-žiadala som číslo zásielky-to mi samozrejme neposlal. Potom sa niekolko týždňov už neozval. Ale nenechala som ho na pokoji. Jedného krásneho dňa mi zavolal a opravedlňoval sa,že ležal v nemocnici ("to hovor vieš komu") a tovar mi posiela. Moja chyba,že som si pred objednaním neprečítala recenzie.Prišla som o kopu nervov. Ľudia neriskujte, čítajte fóra a radšej si priplaťte pár € cez iný eshop.

tinika
15. dec 2015

viete v čom je vtip? ja som nakoniec zistila ze mi asi platba kartou nepresla a napriek tomu mi dosiel kupon, vy ste platili a kupon vam nedosiel, no zrejme to tam maju divne a v kazdom pripade uz nikdy cez zlavex nebudem kupovat

madafaka2
25. mar 2016

@kabko no ti musi jebat kamo!!

aurelbohus
5. apr 2016

Mám podobné skúsenostti so zlavex.sk. Tovar som objednal, zlavový kupón som si uplatnil u predajcu a odvtedy nič...ani obraz ani zvuk.. 😠

aurelbohus
3. máj 2016

Po reklamácií mi už 3x sľúbili vrátenie peňazí za nedodaný tovar, ale samozrejme stále som nič nedostal.
Takže ZLAVEX.sk - v ŽIADNOM PRÍPADE!!!!

smejko_ejko
2. júl 2016

@rybka009 Zľavomat nemá problém so stonom, keďže svojich zákazníkov neberie ako rukojemníkov. 🙂 Pokiaľ si v 14 dňovej zákonnej lehote, o storno môžeš požiadať kedykoľvek a storno vykonajú bez akéhokoľvek udania dôvodu, po 14 dňoch je taktiež možné storno, ale iba so súhlasom partnera, musela by si teda napísať e-mail priamo partnerovi a požiadala ho o súhlas, ktorý by si následne odoslala Zľavomatu na podpora@zlavomat.sk a storno by vykonali, peniaze by sa ti vrátili v plnej výške. 🙂
Určite sa vždy obráť na zákaznícku linku a radi ti pomôžu. 🙂

petronela93
Odpoveď bola odstránená
sisa2525
10. nov 2016
Používateľ sisa2525 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisa2525.

Ja zľavové poukazy používam na všetky stránky a na všety výrobky. Mám to osvedčeé a viem,že nejaké to euríčko ušetrím. Najlepšie zľavy ponúkaju na hej.sk alebo martinus alebo mnohé iné. Ja som s ponuka veľmi spokojná. Určite vyskúšajte http://www.zlavove-kody.sk/

sabinka852
12. nov 2016

Ja mám pre vás zľavové kódy do rôznych eshopov http://www.zlavove-kody.sk/ . Fakt dokážete ušetriť pár eur .

misha100
24. nov 2016

Ahojte áno ja mám skúsenosti s rôznymi zľavovými portálmi. Najčastejšie ich využívam pri cestovaní, pri kúpe oblečenia a taktiež pri kúpe jedál. Určite sú to podľa mňa veľmi užitočné veci a hlavne rýchle. V dnešnej dobe je už omnoho jednoduchšie si niečo objednať cez internet ako ísť do obchodu. Zatiaľ som našťastie nemala žiaden problém s doručením alebo s neochotným personálom. Dávam Vám tu aj niekoľko typov na webi zo zľavou, ktorej aj sama využívam http://www.zlavove-kody.sk/
Ak Vás to zaujme alebo Vám to pomôže budem len rada 🙂 😉

acikra
20. dec 2016
Používateľ acikra je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od acikra.

Samozrejme, uz som to spominala viackrat. Odobne preferujem http://www.kuponyzdarma.sk/, nemusite sa tam preklikavat, hned po zadani kodu vas presmeruje na danu stranku. Ci uz chcete elektro, oblecenie, kozmetiku, hocico. Zatial bez problemov.

jarkano
9. jan 2017

Ahojte, neodporúčam realnezlavy.sk ! Tovar zaplatený a mesiac nedodany..., nekomunikujú...Škoda, že som si nepozrela tieto príspevky skôr .. ohlásil ich niekto SOI ?
Ďakujem

ifbb2
10. máj 2017

@liz_lemon ahoj, prosim Ťa, keď nemám doma tlačiareň? Kde si to môžem potom inac vyylacit aleboneviem ako to spraviť?;)

liz_lemon
10. máj 2017

@ifbb2 niekedy sa to da ukazat v telefone, napr. tusim na Zlavomate je taka moznost, ze ti kod poslu ako sms

ifbb2
10. máj 2017

@liz_lemon a potom staci ukazat iba ten kód? Nerozumiem sa tomu tak sorry za mozno hlupe otazky . lebo este nikdy som odtial nic neobjednavala a podobne

trish85
25. okt 2017

Krasny den,uz bude mesiac,co som si objednala z www.realnezlavy.sk a nic sice 8e ,ale aj tak....co na nich hovorite?,vdaka