Máte svojho obľúbeného mužského idola?
Máte nejaký mužský idol, zo známych mužov? Ktorý sa vám páči vyzorovo? Ja som odpadla teraz z Taslera ako bol v Emme, to je úplne môj typ.
Kolenika som pocula a videla na živo a aj keď povodne ma nikdy “nebral” tak môžem povedať že je dokonalý po všetkých stránkach. Jediný problém zevraj nie je na baby 😉Ale asi by mi to nevadilo 😝
Karel Roden. U chlapa nejde o vzhľad. A ešte Vojta Dyk, Filip Blažek (v případech prvního oddělení je úplne top).
Jason Momoa, ked mal 25 rokov
Olivier Martinez, ked mal okolo 30 rokov
Tom Cruise, ked mal okolo 30 rokov
.
.
.
Nemozem si pomoct, ako chlap priberie alebo mu vekom zacnu padat kontury, u mña nic neprebudi....
Hmm neviem ci idol, ale podla mna krasny chlap urcite Michael Fassbender ( strasne sa podobaju s mojim muzom) 😂 Takze idol mam aj tak doma a Michael nech toci dobre filmy. Tiez Cillian Murphy je fakt ze kus chlapa, Tom Hiddlestone, Alexander Skarsgard, z hudobneho sveta to bolo dost dlho u mna Brian Molko, Christopher Corner. Asi cim je clovek starsi, tym menej ide po tych idoloch
Enrique Iglesias on je môj idol od detstva a jeho piesne sú top,má krásny hlas.Chcela by som ísť aspoň raz za život na jeho koncert a vidieť ho naživo.
Aj ja Tásler úplne 🫠🫠🫠 výzor a hlas, no má ma v hrsti, keby chcel. 🤭 A inak aj channing tatum a ryan gosling výzorom a martin henderson a sam rockwell vyžarovaním a aj výzorom. Ale ja som presne ten typ, čo sa furt zamiluje do nejakého muža z filmu a seriálu 🤫😄 takže zoznam dlhý ale tito su takí top 🤤 a ešte Bradley Cooper, ale to teraz ako zmužnel, ochhh milujem 🥲🫶🏽

Nicolas Cage