Máte svojho obľúbeného mužského idola?
Máte nejaký mužský idol, zo známych mužov? Ktorý sa vám páči vyzorovo? Ja som odpadla teraz z Taslera ako bol v Emme, to je úplne môj typ.
Ewan McGregor uz od zakladnej 😁
Aj Robbie Williams je stále fešák 😊
Kolenika som pocula a videla na živo a aj keď povodne ma nikdy “nebral” tak môžem povedať že je dokonalý po všetkých stránkach. Jediný problém zevraj nie je na baby 😉Ale asi by mi to nevadilo 😝
Leonardo di Caprio
Karel Roden. U chlapa nejde o vzhľad. A ešte Vojta Dyk, Filip Blažek (v případech prvního oddělení je úplne top).
Ešte Al Pacino, De Niro,
Jason Momoa , aj Tasler môže byť 🙂
Mark Webber. Ako mladý a aj dnes 🙂
a ešte Javier Peña ujde
Jason Momoa, ked mal 25 rokov
Olivier Martinez, ked mal okolo 30 rokov
Tom Cruise, ked mal okolo 30 rokov
.
.
.
Nemozem si pomoct, ako chlap priberie alebo mu vekom zacnu padat kontury, u mña nic neprebudi....
Nick Bateman
Hmm neviem ci idol, ale podla mna krasny chlap urcite Michael Fassbender ( strasne sa podobaju s mojim muzom) 😂 Takze idol mam aj tak doma a Michael nech toci dobre filmy. Tiez Cillian Murphy je fakt ze kus chlapa, Tom Hiddlestone, Alexander Skarsgard, z hudobneho sveta to bolo dost dlho u mna Brian Molko, Christopher Corner. Asi cim je clovek starsi, tym menej ide po tych idoloch
Jean Reno, Koleník a Martin Hoffman
Enrique Iglesias on je môj idol od detstva a jeho piesne sú top,má krásny hlas.Chcela by som ísť aspoň raz za život na jeho koncert a vidieť ho naživo.
Aj ja Tásler úplne 🫠🫠🫠 výzor a hlas, no má ma v hrsti, keby chcel. 🤭 A inak aj channing tatum a ryan gosling výzorom a martin henderson a sam rockwell vyžarovaním a aj výzorom. Ale ja som presne ten typ, čo sa furt zamiluje do nejakého muža z filmu a seriálu 🤫😄 takže zoznam dlhý ale tito su takí top 🤤 a ešte Bradley Cooper, ale to teraz ako zmužnel, ochhh milujem 🥲🫶🏽
Pre mňa vyzorovo Can Yaman 🫠
Aj pre mňa Can Yaman a Michele Morrone
Prečo sa tu nespomína Jason Statham?
Robert Downey Jr v o nieco mladsom vydani 🙂
Ale aj Johnny Depp nechápem prečo nebol spomenutý....veď sypatak tiež ☺️
Gerard Butler 🤤🤤🤤
Giulio Berruti 🙋🏼♀️
Barz fajny chlop 😁

Nicolas Cage