icon

Máte zvláštne zvyky?

26. jún 2025

Niekedy si hovorím, že som fakt čudná. Napríklad keď sa vraciam domov a musím skontrolovať, či som zamkla – aj keď viem, že som to urobila. A nie raz. Niekedy aj trikrát. Alebo keď neviem zaspať, kým nemám nohy prikryté, aj v lete, lebo „čo ak ma niečo chytí“. 🙈 Máte aj vy takéto svoje „úchylky“?

kavasmliekom
26. jún 2025

Daj si magnézium a vypni hlavu.

anjelicek26
26. jún 2025

Poznam len velmi malo ludi, co nejake zvyky a rutiny nemaju...okrem toho zamykania teda no... ked to ide az tam, ze sa vratis, lebo si nie si ista - sprav si zakazdym selficko z daneho dna, ze aha zamykam ... efektivne...

katkaseiner
26. jún 2025

spavam v ponozkach...celorocne.... hadam teraz par noci som nemala, ale inak fakt celorocne

domkakvet
26. jún 2025

Zamykanie, tak to uz ma asi kazdy normalny clovek, ano kontrolujem to aj ja a teda aspon dufam, ze som normalna, ale nastastie sa kvoli tomu uz nevraciam.

parvinka0001
26. jún 2025

Ja keď idem preč z bytu za tam nikto už nieje ja si fotím kľučku 😁🙄

luccija
26. jún 2025

Vždy zaspávam s nakremovanymi rukami ja ani neviem nemám zvláštne zvyky.

deti95060810
26. jún 2025

plachta na posteli musí byť poriadne vystretá... nie len tak kadejak ako to spraví mm.

januska12323
26. jún 2025

Nie vždy ale tiež sa pri zamykaní vrátim. Nejako sa mi viac zafixuje nemožnosť otvoriť dvere ako akcia zamknutia.

zuzanita1609
26. jún 2025
@katkaseiner

spavam v ponozkach...celorocne.... hadam teraz par noci som nemala, ale inak fakt celorocne

@katkaseiner Tiež mám túto "vadu". Hoc môže byť plus 40,aj tak musím mať ponožky v posteli 🤭

ariannazara
26. jún 2025

Mam madlo zabuchnem a idem 😂😂

thirstymonk
26. jún 2025

Toto "nie raz" zamykanie ukazuje na kompulzívno obsedantnú poruchu.

doublexgirl
26. jún 2025

Byvam sama v byte, vchodove dvere stale zamknute, no ja sa zamknem aj v spalni .. robila som to aj ked som byvala s nasimi v dome.. postel musela byt otocena smerom na balkon, co keby niekto vyliezol..

margotka17
27. jún 2025

S tým zamykanim dom to mala aj ja, muž sa zo.mna smial, tak sme to zmenili a zamyka on. Raz sme prišli z práce domov a dvere nezamknute, ešte aj kľúče vo dverách. Teraz to robí on, vždy sa vráti skontrolovať a ja sa tisko smejem 🫣

liusa82
27. jún 2025

tak čo ja viem,okrem stáleho napravovania všetkého a narovnánia si umývam ruky najprv tekutým mydlom a potom klasickým tuhým 😃 musím ich umyť dvakrát tým a dvakrát druhým..nechytám nič železné ani klúče to len so servítkou ale ak niekde som tak sa premôžem to je jasné ale potom utekám umyť ruky rýchlo.Ani kovovými príbormi nejem mám doma drevené😁 ale to len pre seba od velkej až po dezertnu malu lyžičku.Proste mám odpor ku kovu a železu od decka.A ostatok to si narýchlo ani nespomeniem ale toto je také najhoršie pre mňa.No a najviac ma naštve ak mi dávaju špinavé letáky na pohovku a celkovo ak si niekto položí balik na sedačku kde človek leží..to mi až mráz behá po chrbte.To hneď utekám drhnúť potom

tim23
27. jún 2025

Vyťahujem mikrovlnku z elektriky. Vždy po použití.. Nikdy nič iné, len mikrovlnku

leila82
28. jún 2025

Ja mám divný zvuk,ale nepomôžem si, čokoľvek v chladničke,na poličke,na stole v práci, musím mať otočené smerom k sebe tou prednou stranou, dám príklad jogurt tou stranou kde čítam aký je nie zadná strana výrobca atď.pasta na poličke, všetko..no čo už

kvetinka_2
8. júl 2025

@anonym_autor strácam dôležité veci🤦😔

viera012345
24. júl 2025

@anonym_autor ...napravam rohože/vsade...v úrade,v lekárskej ambulancii,susede naproti/Je to úchylka, ale asi lepšia, než keby som hovorila sama so sebou 😀

anonym_ce4bca
24. júl 2025

Ja okrem toho, ze aj 2 krat kontrolujem ci som zamkla, tak este pred zavretim vchodovych dveri kontrolujem ci je dobre zavrety balkon, voda vypnuta a chladnicka zavreta. Moja 3 rocna dcerka to uz recituje ako basnicku, a ked odchadzame z bytu recituje- balkon zavrety, voda vypnuta, chladnicka zavreta 😃. A tiez spim celorocne v ponozkach a aj manzela som to uz naucila a samozrejme aj malu.

anonym_51988a
24. júl 2025

@anonym_autor dam ti cislo na muza ten ti povie 🤣🤣🤣
Ked idem spat musia byt zatvorene dvere aj na skrini, nesmie byt odhrunty zaves aby nebolo vidno ani roh okna
Zaluzie musia byt otocene dole tak aby neprenikol ani kusok svetla a aby nikto nevidel dnu(argument mojho muza-na 5p ti nikto nebude pozerat do okna) no ale nikdy nevies 🤷🏽‍♀️
Ale nie som jediny magor v rodine takze pohodaaa 🤣

basullinka
24. júl 2025

Štipce na prádlo musím mať v určitom poradí a farbe na sušiaku. A zamykanie je klasika.

mk1111111111
24. júl 2025
@basullinka

Štipce na prádlo musím mať v určitom poradí a farbe na sušiaku. A zamykanie je klasika.

@basullinka to mam aj ja, stipce na poradecku 🙈🤣