Matky pridávajúce fotky na internet

13. dec 2022

Ja neviem či som jediná ale mne nepríde normalne keď vidím na Tom internete jak matka pridá fotku jak koji svoje dieťa a vytaseny cecok😀 prečo to pre Krista niekto robí ? Ja som tiež matka a keď to vidím že niekomu príde normálne aj video pridať jak vytasi cecok a ide kojiť no mám dosť.

viestta
13. dec 2022

Staraj sa o svoje cecky, hned ti bude lepsie

autor
13. dec 2022

@viestta trafila som asi klinček 😂

ckocka
13. dec 2022

Tak prečo na to čumíš? Určite majú publikum ktoré to ocení, im je také video určené.

autor
13. dec 2022

@ckocka ale to nieje cielene. Proste scrollujem a zrazu proste vytaseny cecok. A naozaj tam je veľa komentov že či je to normálne,lebo tiež im to nepríde normálne. Len som chcela vedieť či to beriete normálne. Ja chápem keď ktosi kdesi koji a má to tak ale dať to na internet? ...

viestta
13. dec 2022

netrafila, ale mna prsniky inych zien nezaujimaju.

autor
13. dec 2022

@viestta však ani mňa,mňa len zaujímalo že či vám to príde normálne. Nemalo to byť útočné

viestta
13. dec 2022

Kazdy nech robi ako jemu vyhovuje. Kto som ja aby som sudila?

autor
13. dec 2022

@viestta však samozrejme ale tým pádom prečo sa moralizuje only fans kde sa fotia ženy polonahé že je to hnus ked nám príde normálne video kde žena tasí prsníky

ckocka
13. dec 2022

Na internete aj inde je miliarda vecí ktoré mi nepripadajú normálne. No a?

autor
13. dec 2022

@ckocka no B

zuzinka888
13. dec 2022

Ale ked niektorej vypadne cecok iba tak, akoze nahodou to uz nevadi?? Asi nie, to je uz celebrita vsak?. Ja sa skor zamyslam nad fotkami z vytahu. To tie kocky nosia v kabelke clin a handricku a zrkadlo umyju?? Lebo v nasom vytahu su vzdy same capky.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
13. dec 2022

@zuzinka888 neviem ako sa stane že ti len tak vypadne cecok 😂😂

viestta
13. dec 2022

Medzi prsiami na provokativnych fotkach, videach a prsiami pri dojdeni je jeden zasadny rozdiel. Tie prsia su pouzite na svoj povodny ucel, teda na krmenie. To, ze sa z prs spravil sexualny symbol je jedna vec, ale ich ucel je iba a len v dojceni.
Takze akosi porovnavas neporovnatelne. Ten cecok, co ma dieta v puse je iba a len jeho stravovacia stanica.

zuzinka888
13. dec 2022

No mne sa to nestava. Ale novinari bezne taketo ulovky maju a hlavne presvitajuce stojace bradavky su skoro na kazdej spolicenskej akcii nasich hercov a celebrit.

kate_cs
13. dec 2022

Prečo pre boha jedna dospelá žena nazýva prsia slovom cecok?! To je tak neúctivé voči tvojmu vlastnému telu. A napríklad ja som videla aj veľa žien dojčiť, dokonca priamo pri mne a nikdy som nevidela viac ako pri veľa žien s výstrihmi. Takze mne to vôbec nevadí, veď to dieťa nakŕmiť musí.
A každý nech si fotí čo chce, mňa zas nebaví sledovať to, čo kto uvaril, či napiekol, alebo selfie. Preskočím a idem ďalej.

autor
13. dec 2022

@viestta to je to isté akoby som povedala že je provokatívne keď žena chodí na plaváreň v plavkách lebo však aj tam je vidno prsia. A je iné fotka kde má žena výstrih ale nevidno jej bradavky a fotky kde má hole cecky a ptm video kde koji dieťa a mačka si tam prsia. V každom prípade mi to nepríde ok. Len som momentálne poznamenala že mi nepríde normálne že mamičky nemajú problém toto zverejniť (nieje to kvôli Tomu že je to "matka") ale že mi príde choré v akejkoľvek podobe vytasit cecok a tváriť sa že je to ok

autor
13. dec 2022

@kate_cs ale ja nehovorím o kojeni ja hovorím že poslednú dobu vidim videá kde matka si vytaci cecok a napíšem cecok pretože pod fotkou majú písané že "na ceciku najlepšie" takže vytasi cecok natočí si to. Proste mi to príde chytene za hlavu.

autor
13. dec 2022

@kate_cs a vy bežné krmite dieťa na internete? Že sa pritom musíte natočiť aj keď dieťa vyberie niekoľko krát z úst prso? A vidno vám ho celé? Ja teda nie. Tu sa nikto nebaví o verejnosti.

kate_cs
13. dec 2022

Akože normálne vidno bradavky a celé prsia? No ja som takúto fotku nevidela na žiadnej sociálnej sieti ani jednu jedinú. Vždy sú to fotky, kde fakt nie je vidieť nič, len matku a dieťa. A na tom nevidím nič zlé.

autor
13. dec 2022

@zuzinka888 to je kapitola sama o sebe a tiež mi to nepríde ok.

viestta
13. dec 2022

to je tvoj nazor. Pre mna su prsia predovsetkym "benzinka pre deti". A v mojom vnimani dieta na prsniku je to iste ako dieta na flasi. Aj na fotkach, aj na videach aj na verejnosti. Vsetko ostatne je len v tom ako ich kto vnima. A nikto nemoze o sebe prehlasit, ze ich vnima spravne a ak ich iny vnima inac tak je to jeho vec.

autor
13. dec 2022

@kate_cs ja tiež nie. Ale teda ja som za posledný týždeň videla minimálne 3 také videá a Orave tie mi neprídu ok

elalala
13. dec 2022

Mňa udivuje, ako niektorí ľudia sa dokážu riešiť úplne nepodstatné veci... teraz čo, na základe tohto statusu to všetky matky sveta prestanú robiť? Rieš svoj život a budeš spokojnejšia

ckocka
13. dec 2022

Že to príde choré tebe nie je merítko vecí. Morálka sa mení, kedysi obnažený členok vyvolal pobúrenie a žena bola označená za pobehlicu. Obnažené prsia pravdepodobne o niekolko rokov nebudú nič nad čím sa ktokolvek pozastaví, teraz je skor také prechodné obdobie kedy k tomu smerujeme. No máš smolu že si sa narodila práve do tejto doby.

autor
13. dec 2022

@viestta však ja nikomu neberiem jeho názor. Ak vám to príde v poriadku tak dobre.

autor
13. dec 2022

@ckocka ja by som si svoje prsia teda nenatocila. To je pravda. Takže ak to jedného dňa príde niekomu normálne tak dobre no

autor
13. dec 2022

@elalala myslím že sme tu na to aby sme sa pýtali. A ak vás to teda obťažuje tak treba scrolovat

ckocka
13. dec 2022

Veď ťa k tomu ani nikto nenúti.

cecilia29
13. dec 2022

Mne nepríde normálna selfie o zrkadlo v spodnom prádle s naspulenou pusou napríklad. Ale nemám potrebu to rozoberať.

autor
13. dec 2022

@cecilia29 tak nerozoberajte,tu je iná téma