Mávate aj vy sny o smrti, ktoré sa plnia?
Neviem ci to sem patri.Vsimla som si na sebe, take 4 roky, ze viem kto umrie. Je to neprijemne, ale proste mam sen, akoby zivy sen. A do tyzdna je dotycny mrtvy. Nechapem preco je to tak. Preco ja??? Tak isto ked niekoho caka aj choroba,konrektne sa mi to stalo s mamkou a dost vazne nasledne ochorela.Presne pred cca tyzdnom sa mi tak snivalo s mamkinou kamoskou aj som jej to spominala,ze aby si davala na seba pozor nech za nou zajde. A dnes mi vola otec,ze umrela.Co mam robit?Je niekto na tom podobne?
nie,ale som celkom rada, že ma nepoznáš 😀
ahoj nepoznam nikoho takeho ale keby si sa pokusila niako rozvyjat tak by si si na tomto mohla pekne zarobit 😀
je to zaujímavé, vidíš alebo cítiš to, čo iní nevnímajú... mala by si sa rozvíjať po duchovnej stránke, mala by si so svojimi schopnosťami pracovať. Bola ti táto schopnosť daná, tak ju nezahadzuj, sama sa tejto schopnosti asi nezbavíš, tak skús nájsť niekoho, kto ti vie pomôcť v rozvoji takýchto schopností. Držím palce.
moja sesternica už ako 6 ročná ,oznámila našej tete,že ujo umrel,že je na chodbe a plakala
ujo sa nikomu neozýval,on žil sám,išli za ním a teda fakt umrel,bol na chodbe..
v jej prípade,to nebol žiadny dar,dosť si toho vytrpela,vedela ked umrel dedko a ták,dosť toho zažila,videla aj "bubákov" na malé dieťa toho bolo až,až ..
v dospelosti sa tomu začala venovať,rozvíjať ,,,
JA nie, ale moja babka presne vedela, kedy kto zomre. Ked ludia zomreli, este sa "prisli" aj rozlucit. KEd malac prvu porazku, lezala v nemocnici, zomrel jej sesternica. Buchali na izbe rolety, zrazu bola zima v izbe. Dobehla sestricka, ze co to babka robi. A ona sa chudiatko ani z postele nedokazala postavit, nie este s niecim buchat. Ked zomrel dedko padali obrazy... Inak, v nasej rodine, ked niekto zomrie, niekto otehotnie. Babka hovorila, ze spravili miesto novemu clenovi rodiny. Jeden ide, jeden pride.
Ona sa to vobec nesnazila tieto zalezitosti rozvijat. Nie je to bohvie co, vediet kto a kedy odite a este potom dostat navstevu. Spenazenie takychto veci mi pripada dost morbidne.
Mas dar a nic s tym nenarobis. Nie je to sice nic prijemne ale aspon sa mozes pripravit na urcite veci.
@nikolet_89 teba nejdem radšej komentovať - tvoja odpoveď hovorí za všetko 😝 😔 😔 😔
@tobko98 pre niečo sa to deje. Podľa mňa tiež by si to mala ďalej rozvíjať a možno sa dostaneš do levelu, kedy budeš môcť niektorým ľuďom pomôcť 😉 😉 😉 😉 😉 Len musíš s tým vedieť pracovať 🙂
@tobko98 ...no sny o smrti nie, skor take tusenie, neviem to popisat, uz sa mi to viackrat stalo ze ked som niekoho stretla a mal okolo seba take nieco, neurcite, akokeby taka neviditelna uzkost, oblak...fakt to neviem pomenovat, ten clovek v priebehu par mesiacov umrel..a neboli to len stary ludia..
Ale myslim ze sny ktore upozornuju na nieco co sa stane ma takmer kazdy, len ludia tomu neprikladaju vyznam, nepametaju si ich...akonahle si uvedomis tu spojitost medzi snom a tym co sa stane posunies sa a pri druhom, tretom sne uz spozornies a chapes veci jasnejsie....je to ako ked sa clovek uci chodit, rozpravat..najskor len take nesmele naznaky ale cim viac trenuje tym mu to ide lepsie
A co robit? No uz si na ceste takze v stave ze sa ti nic nebude snivat uz nikdy nebudes. Tak jedine vyuzit, pokial sa ti sniva o smrti, isto mas aj ine sny ktore na nieco upozornia, ked nad tym porozmyslal zistis ze vela veci vies dopredu...intuicia je obcas strasidelna ale inac velmi velmi uzitocna
Musí to byť pre teba ťažké, o to horšie, keď si časom pochopila, že to, čo sa ti sníva, aj to príde, vplýva to poriadne aj na tvoju psychiku. Je to dar aj nedar, s tým neurobíš nič, len potrebuješ pochopenie od blízkych a veľa síl,tak ti držím palce, aby si to zvládala a nikdy nezarábaj a neťaž s týchto vecí ako sa vyjadrila nikolet 89. Zarabala by si len na bolesti iných. 😉
urcite by som sa tie myslienky alebo pocity snazila potlacit moze sa ti stat ze taketo zazraky sati zacnu stavat viac a na to musis mat fakt dobru psychikumoze to byt moc narocne

kks tak to ej sila, skoda ze si to nedala ako diskusie, zaujíma ma či niekto prispeje, ja som do takýchto vecí fanatyk :P