•
3. máj 2009usmievali sa na seba a hovorili si I love you, I love you 😃 😃 😃
0
no tééda vy este fungujete???a &MT len na 2 strane?no ja teda pary ajlavjú nepoznam tie co boli uz nie su 😃 😃
sak neboj leish vieme aj po rusky aj po anglicky,popripade nech si donesie notebook a chatuje....no inac ja si teda donesiaem nejaku spekacku kedze nezansam baraninu 😃 😃 😃 kedy? 😃
sak neboj leish vieme aj po rusky aj po anglicky,popripade nech si donesie notebook a chatuje....no inac ja si teda donesiaem nejaku spekacku kedze nezansam baraninu 😃 😃 😃 kedy? 😃
Sak nemusi byt len baranina, mozme hocico opekat. Kazdemu, co mu je najviac po chuti. 😉
Ja po rusky neviem, ale rada budem pocuvat (kludne mozte aj ohovarat, ked nerozumiem, je mi to fuk). 😃 S tou anglinou je to lepsie, ale odkedy nechodim do skoly, tak sa citim coraz viac ako blb, prisamvacku, keby vsetky filmy a serialy nepozeram v originali, tak si ani caj nevypytam... :-x
Ja po rusky neviem, ale rada budem pocuvat (kludne mozte aj ohovarat, ked nerozumiem, je mi to fuk). 😃 S tou anglinou je to lepsie, ale odkedy nechodim do skoly, tak sa citim coraz viac ako blb, prisamvacku, keby vsetky filmy a serialy nepozeram v originali, tak si ani caj nevypytam... :-x
my uz ale mame svoj jazyk, jak dvojicky 😃 nikto by tomu nerozumel, ale na verejnosti sa ta neda rozpravat 😃
ved serialy a filmy su super, z toho sa clovek vela nauci 😉
kuka niekto serial 24?
ved serialy a filmy su super, z toho sa clovek vela nauci 😉
kuka niekto serial 24?
dva ždi dva četíte, eto vsje is vesna v celom mire
dva ždi dva četíre a ne tri a ne piať, éto nádo znáť
dva ždi dva četíre a ne šest a ne siem, eto nado vsjem.
triždi tri na vieky deviať, ničivo tut nepadelať
i ne trudno saščitať z koľka budet piatiu piať
piatiu piať dvadsaťpiať, saverčevno verno
😃 😃 😃
dva ždi dva četíre a ne tri a ne piať, éto nádo znáť
dva ždi dva četíre a ne šest a ne siem, eto nado vsjem.
triždi tri na vieky deviať, ničivo tut nepadelať
i ne trudno saščitať z koľka budet piatiu piať
piatiu piať dvadsaťpiať, saverčevno verno
😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli