icon

Mierový pochod

3. mar 2023

Ste na ňom? Boli ste alebo pôjdete?

ice8
21. mar 2023

@annm81 Kolko smrti sposobili "nacisti" v "parlamente" alebo mimo neho? U nas a kolko na UA ? Ak uz porovnavame, to bude velmi zaujimave..

annm81
21. mar 2023

@ice8 No schválne - koľko smrti spôsobili nacisti na Ukrajine?

slovakboy
21. mar 2023

@ice8 ale pokým v Nemecku sa so svojimi zverstvami (a teda že boli, a horšie ako tie ruské) vyrovnali, a už 30 rooov po vojne to bola krajina hodná obdivu, tak v Rusku akurát zrušili gulagy a dovolili cestovať. Inak sa so svojou minulostou nie len že nevyrovnali, ale sú ešte na ňu hrdi a prekrúcajú ju. A klamú rovnako ako vtedy. Mám na mysli tú zlu stranku histórie, úspechy si zaslúžia obdiv. Aj tam žili normálni ľudia ktorí sa snažili a niečo dobre dosiahli. Aj žijú. Ale to čo tam teraz predvádza nie len režim ale pokritena verejná mienka je hrozné.

slovakboy
21. mar 2023

@ice8 o akých nacistoch hovoríš? O pravom sektore? O Kotlebovcoch? Veď pravý sektor tam už dávno nemá žiadnu moc. Mal ju chvíľu. Všetko sú to ruské výmysly a hľadanie palice na psa. Aj u nás bude zámienkou na inváziu nacizmus. Veď fasistiv v parlamente mame hákové kríže čísla aj uniformy gardistov nosili a nosia. A veď aj v 68 podľa ruskej televízie a väčšiny opýtaných v Rusku nás prišli zachrániť pred fasizmom a inváziou západných armád. Ty to nevidíš ako funguje hybridná vojna a že si jej obeťou? Alebo vojakom? V minulosti sa zhadzovali letáky vydávali pamflety. Za prvej svetovej vojny si Rusi mysleli že Rakúšania majú rohy. Môj pradedo tam bol v zajatí a musel všade v Rusku ukazovať že nemá rohy. Podobne ako teraz musia Ukrajinci ukazovať tetovania. Vymývanie mozgov bolo vždy. Len som dúfal že teraz ľudia majú viac zdrojov a vedia triezvo uvažovať. Zjavne určite percento nie.

ice8
22. mar 2023

@annm81 Specifikuj otazku blizsie prosim, casove obdobie, uzemie, atd..

ice8
22. mar 2023

@slovakboy Pockaj porovnavas RU a DE, cize DE je raj na zemi kde sa nestava nic nespravodlive? Nikto tam nikdy neklamal, korupcia neexistuje? Myslim v praxi, nie v statistikach a na papieri od samotneho korupcnika..

Hovorim o tych nacistoch, o ktorych si hovoril ty alebo tvoj spolok, nikto nic blizsie nespecifikoval, takze co ja viem o ktorych nacistoch hovorite ?
Akou obetou som? Aka hybridna vojna? Kto s kym?
Kto komu vymyva mozgy?

annm81
22. mar 2023

@ice8 Nelezme do histórie kamsi k svetovej vojne - tiež by sme tam slávne neuspeli. Bavme sa o súčasnosti a nedávnej minulosti.

ice8
22. mar 2023

@annm81 a ma vobec zmysel? ja sa v tomto uz stracam, nic v zlom, ale... 😀

annm81
22. mar 2023

@ice8 Takže zasa taktika, naznačím omieľanú ruskú propagandu, ale keď mám dať konkrétne fakty, tak utečiem?

viestta
22. mar 2023

@annm81 odpoved nie je, pretoze na taku otazku nedostali osnovy na odpoved.

ice8
22. mar 2023

@annm81
@viestta
Dobre, povenujem sa tomu ked budem mat cas..

@viestta
A ty si aku osnovu dostala?
Aktualizovali osnovy?
USA ma v gatiach posielat stihacky na UA, a Slovensko do tejto vojny ZATAHUJE(!)
Cize, za mna ty si vojnovy stvac.. prepac, ale tak to je..

https://www.youtube.com/watch?v=YDjsLNSPIQ8

Od prvej minuty, velmi vazeny profesor.. Alebo si viac, nez on?

viestta
22. mar 2023

@ice8 zas mi vkladas do klavesnice veci, ku ktorym som sa nevyjadrovala. Ale je mi jasny tvoj zamer. Migom sa tu doteraz nikto nevenoval, ale ty mas potrebu to rozoberat. Tak kludne rozoberaj s kym chces, kde chces, kolko chces, ale nie so mnou. Ja o debatu s tebou nemam zaujem

ice8
22. mar 2023

@viestta odpoved nie je, pretoze na taku otazku si nedostala osnovy na odpoved?
ajeje..
ved pisem, aktualizuj si ich a budes vediet co napisat..
uvedom si, ze migy PATRIA k tejto teme, ci k comu patri? K japonsku? smiesne, velmi smiesne..
dokazom toho, ze mas len velmi uzkospektralne osnovy, velmi slabe, ako obvykle byvaju.. pan profesor sa na videu nebavi o migoch, Ak by si bola len trochu v obraze, a osnovy si aktualizovala, vedela by si, ze video je viac ako mesiac stare..

viestta
22. mar 2023

@ice8 uvedom si, ze nemienim s tebou diskutovat. Ake jednoduche., Nemienim. Bodka

ice8
22. mar 2023

@viestta ved nediskutuj, co diskutujes, ak neches diskutovat? chapem - dosli ti argumenty, tak sa stiahnes, ja som sa chcel stiahnut, vid moj prispevok vyssie " ma vobec zmysel? ja sa v tomto uz stracam, nic v zlom, ale... 😀" a ty si provokovala k diskusii "odpoved nie je, pretoze na taku otazku nedostali osnovy na odpoved." a teraz miznes ako pach.. ja ta tu nedrzim, na to nemam pravo, si predsa slobodna osoba a nie moj otrok (moj nie, to je jasne)..

viestta
22. mar 2023

@ice8 este posledne: Ja som slobodny clovek, ja nie som otrok nicoho a nikoho.

ice8
22. mar 2023

@viestta nikdy sme si nedefinovali slobodu a ty pises, ze si slobodna.. zaujimava debata, naozaj zaujimava..

annm81
22. mar 2023

@ice8 OK, takže formuláciou
"Kolko smrti sposobili "nacisti" v "parlamente" alebo mimo neho? U nas a kolko na UA ? "
si nechcel naznačiť vôbec nič a nemáš k tejto otázke žiadne podklady, áno?

slovakboy
22. mar 2023

@ice8 ty sa chceš len hádať a toto nemá vyznam. Čím viac argumentov dostaneš, tým viac budeš podporovať nepriateľa a podrývať autoritu spojencov. Toto fórum nie je hodné takých ničomu a nikomu nepomahajucich diskusii. Dohovoril som.

starhawk
22. mar 2023

@viestta @annm81

1) ukrosi sa so Zenevskymi konvenciami moc nemaznali - strielali zajatcom do noh a potom ich zastrelili
Tak to potom ukrajinsky vojaci vlastne mali stastie, ze skoncili v gulagu a nie rovno zahrabany a to asi len ty potetovani.

Podla tohto clanku dokonca Rusaci vracaju viacej Ukrajincov - asi preto ze ukrosi ich moc vela do zajatia neberu, zatial co rusom sa ich vzdalo vcelku dost
https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-russia-pr...

podla tohto linku sa ich vratilo skoro na Ukrajinu skoro 2000
https://www.aa.com.tr/en/world/over-2-000-priso...

2) Ked sa tu ohanate ze to boli ukrajinci a nemohli byt odvezeny z bojovej zony kde pre ich veznenie nemali podmienky
Co taka zakladna Guantanamo a podobne veznice a vezni v nej odvedeny z domovskych krajin a muceny, ponizovany a vypocuvany nepovolenimi metodami? Ale to sa moze, to je dobre unesenie, rusi robia zle unesenie

3) k deckam - a co s nimi maju robit na uzemi kde sa bojuje ? Ako sa tam o ne maju akoze postarat ?
Su to urcite deti co boli odobrae rodicom ? Alebo su to siroty ? Odkial mate vobec take info - poprosim nejaky link ne ch si prestudujem.

annm81
23. mar 2023

@starhawk Splietaš tu nesúvisiace prípady (až bude téma o Guantanamo, môžme sa baviť o rovine medzinárodnoprávnej, o morálnej, alebo o tej, že o väzňov nemali záujem ani ich domovské krajiny, ale taká téma tu nie je).

O deťoch si absolútne mimo - nemali ich nikam odviezť. V prvom rade sa Rusi mali asi troška inak postaviť k bombardovaniu civilných objektov a k evakuačným koridorom. A za žiadnych okolností nemali právo odvliecť deti mimo ich rodnú krajinu. V druhom rade zabúdaš na podstatnú vec - k faktom o genocíde sa priznali Rusi sami. V prvom rade Putin vyjadreniami o zničení Ukrajincov ako národa, v druhom rade ruská komisárka pre deti Lvova-Belova, svojou chválou o tom, ako integrujú ukrajinské deti tak, aby zabudli na Ukrajinu.

ice8
23. mar 2023

@slovakboy trepes hluposti, ktore som nikdy nepovedal, ja mam zaujem, aby odtial RU vypadlo co naskor, a tipnem si, ze mam daleko vacsi zaujem, ako ho mas ty.. ale dobre, mysliet si mozes SLOBODNE co len chces, v tom mam rovnaky nazor, MYSLIET mozeme kolko len chceme - za to zatial sankcie nie su..

ice8
23. mar 2023

Poslal som sem rozhovor z RTVS, ktory bol stiahnuty, a potom pre kritiku znovu spristupneny (uz ho nevedeli zmazat z internetu), chaos nad chaos, a pricom to bol NORMALNY ROZHOVOR, a toto je 100% komunisticke nalepkovanie a modus operandi. Rada pre medialne sluzby, o nich pisem.

" "Hoci hosťom programu nebol politik, jeho vyjadrenia môžeme považovať reprezentujúce istý politický prúd (proruskú stranu). Moderátorka mala v takomto prípade k odpovediam pristúpiť kriticky a konfrontovať hosťa s názormi druhej strany názorového spektra, čo sa v tomto prípade nestalo. Sme preto toho názoru, že v programe nebola zabezpečená objektívnosť a nestrannosť," hodnotí kancelária rady v odporúčaní pre členov rady, ktorý budú rozhodovať."

V Slovinsku mali identicky rozhovor..
https://365.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174942033?fb... ho odtial zatial nestiahol, len SLOVACI su EXPERTI najvacsi na svete.. najvacsie kapacity mozgove utekajuce do severskych krajin, nemecka, svajcu, a neviem co tu este ktosi menoval..

O to tu ide, a potom tu kritizujete moj vyrok, ze sloboda neexistuje. No existuje, akurat tak v hlave a sukromnej obyvacke, tam si moze kto chce co chce, pretoze ho nikto nevidi.

Okrem ineho, zabudate na dve polarity, vsetky javy ho maju, "sloboda" by neexistovala bez "otroctva", (napriklad aj laska bez nenavisti, atd).. Jednoducho povedane, udel diferencovanych javov..

viestta
23. mar 2023

@starhawk RF je priam vzorom ludskosti, laskavosti a ohladoplnosti
1. najprv vybombarduje ukrajinskym detom domovy, povrazdi ich rodicov a potom ich plna ludskosti nalozi do autobusov a odvlecie do laskavej naruce maticky Rusi aby tam zabudli na svoju vlast a rodinu (mimochodom toto robil aj Hitler s detmi z Polska a Norska)
2. najprv zhodi bomby na divadlo v Mariupole, kde sa v krytoch skryvaju stovky civilistov a potom jeho trosky laskavo ohradi optickou clonou aby sa ti, co prezili nemuseli divat na ten obraz akopalypsy

ice8
23. mar 2023

Treba povedat aj Bé, ak uz povies Á, preco zhodili bomby na objekty ktore menujes?

ice8
23. mar 2023

@starhawk Tieto odbornicky a odbornici zabudaju napriklad na waterboarding z dielne USA 🙂
A mnoho dalsich, ale to tu skoda menovat, fakt strata casu.. To je ako alkoholikovi vysvetlovat, ze zivot bez alkoholu je lepsi..

ice8
23. mar 2023

A kde je napriklad take zivotne prostredie, frakovanie plynu, tam uz ÉÚ ňevadí, ze poskodzuje spodnu vodu, nici vzduch ktory dychame.. Ved importujeme.. Tak ako sme exportovali pracu, vyrobu a mozgy prec z EU..

annm81
23. mar 2023

@ice8 Zasa sa pýtaš na to Bé a ani raz si napriek výzvam neodpovedal. Tak ti teda odpoviem, ak to nedokážeš sám - lebo Putin a ďalších X Rusov z jeho okolia aj z bežnej verejnosti si vo svojich prepitých mozgoch snivajú svoj sen o veľkom mocnom Rusku pod ktorým sa pokloní celý svet, a neváhajú na ceste za svojim snom páchať genocídu, vyhrážať sa celému svetu jadrovou vojnou a podplácať kdekoho na šiŕenie svojej propagandy, ktorej veria len slaboduchí.

ice8
23. mar 2023

@annm81 ako som uz pisal, to robi kazda mocnost sveta.. inak by neboli mocnostou..

Medvedev sa vyrhazal? Alebo Rusko, co je Rusko? 140M obyvatelov sa vyhrazalo svetu?
A co taka KLDR? Alebo Izrael? Neokupuje nahodou menovana krajina 60 rokov cudzie uzemie? Nezabija nahodou deti?

Ako pisem, vzdu len Á ale nikdy nie Bé..

annm81
23. mar 2023

@ice8 Ďalšie témy sa mi otvárať nechce. Iný dôvod tohoto konfliktu teda nevidíš a konečne sme sa zhodli!