Mierový pochod
Ste na ňom? Boli ste alebo pôjdete?
@slovakboy " Ale prečo širiš ich propagandu z ich serverov?"
Tak ako v roku 1986, sirit nieco ine, ako "massmedia" tvrdili, bola "zapadniarska propaganda" (tj, ten kto hovoril pravdu o havarii a nasledkoch bol propagandista, dokonca ludia za to dostavali trest).
Dnes povedat nieco ine, ako v mediach odznie, je "propaganda".
Nase media o vybuchu nepisali nic, az ked sa "siril hoax/propaganda" tak k tomu nieco povedali, a ze definitivne tam nebola municia, ktora by niekoho ohrozila.
Odkial ma bezny clovek vediet, kde sa skladuje Britska municia ? Mohla tam byt? Nemohla tam byt? Ak bezny obcan (rozumej napriklad ja) nic nevie, pretoze mozem sledovat len a vyhradne oficialne media, ktore nic nevedia, pretoze je to tajomstvo, tak sme pri Hlave XXII. Tym padom logicky musim drzat hubu a krok a na nic sa nepytat, lebo pytat sa je trestna propaganda..
Ale jedno je celkom iste - ako je mozne, ze tak velky sklad municie lezi vedla tak velkeho mesta?
@ice8 Nemozes porovnavat media teraz a pred 89 rokom. To si uplne mimo. Teraz su media nezavisle (s vynmkou krajin, kde vladne autiritarsky rezim ako v Rusku, Bielorusku a pod), cezhranicne a cenzuru si vdaka jednoduchenu sirenia riznych neoverenych sprav "zasluzia" anonymne zdroje neoverenych sprav. Viem o com hovorim, v mediu pracujem. Ziadne prispevky od Sorosa a podobne bludy o zapredanych mediach 😀. Zapredani su Rusku ine subjekty, co sa na media len hraju (napr. Garbar a Hlavne spravy)
Odkial cerpas zdroj ty?
Pretoze viac ako pred rokom som cital u nas na masssmediach napriklad taketo veticky "Rusom má dochádzať prakticky všetko, od rakiet po tanky. "
O pol roka neskor, cize pred pol rokom som cital
"Rusku vo vojne na Ukrajine čoraz väčšmi dochádza munícia, vyplýva z najnovších odhadov britských tajných služieb"
A dnes vidime, kam ta vojna dospela..
A zas su clanky "Dôležité je podotknúť, že Rusom dochádza munícia"
Resp nevidime.. Pretoze bezny clovek nema sancu vediet, co sa tam deje a aky je stav a tym padom pravdepodobnost dalsieho vyvoja alebo konca vojny..
Tak kto si tu z koho robi srandu? Kolko rokov este bude "dochadzat municia" ?
@ice8 Lebo rozbory vody si nezvyknem robit, pijem ju normalne z pohara. Ale verim, ze kvalita ovzdusia, vody, potravin nie je uplne idealna, ale nie je v mojich silach to zasadne zmenit. Pijem vodu z vodovodu, ktora je velmi kvalitna (ci ma hormony, netusim), balenu vodu pit odmietam. Tak vlastne na vyber ani nemam 🤷♀️
@viestta Tak to by si musela pochopit co je ironia najskor.. To na margo kto leje tu "medicinu" do vody, ak nie duch svaty..
Ak papas ATB, tak to z tej vody ti urcite neublizi, nemusis sa bat a byt paranoidna, Slovensko ma najcistejsiu vodu na svete.
A snaz sa prosim chapat veci v kontexte, nie vytrhavat jednu moju vetu, tema nebola taka, ako ju predostieras.
@ice8 o tom že Rusi nemajú dostatok konvenčnej armády na vedenie veľkej vojny som vedel už dávno pred vojnou. Pretože po 89 tom prestali aj západ aj východ zbrojiť a Rusi sa spoliehajú na jadrove zbrane ktorých majú spolu s USA asi 95% zo všetkých jadr. zbraní na svete. Takže ísť na Ukrajinu s tou úbohou armádou ktorú Rusi mali ešte z pred 89 teho bola čistá hlúposť alebo si mysleli že sa im Ukrajinci vzdajú bez boja. Moje slova sa potvrdili, zbraní je malo. Chvála Bohu. Ale teraz sa začne zbrojiť na oboch stranách a aj keď sa konflikt nejako zastaví na nejakej hranici, bude znovu pokračovať a bude hroziť ďalšia vojna. Fínsko je uz v NATO. Nie som odborník na energetiku ale mám dva semestre fyziky a čítam kvalitne dokumenty o vojne v Afganistane, v Iraku aj v Juhoslávii. A čo sa týka mainstreamu, je to jediný zdroj, ktorému sa dá veriť. Doteraz nesklamal. Je niekedy tendenčný, niekomu nadržuje ale vyslovene a vedome neklame. Naopak konšpiračné servre klamu o biologických laboratóriách ktoré vraj vyvíjali biologické zbrane - nepotvrdilo sa. Hovorili ze covid je len chrípka. U nás v susedstve zomrela na covid jedna cela rodina. Hovorili že Ukrajinci vyvíjajú špinavú jadrovú bombu. Kde je? Hovorili že na Ukrajine su fašisti. Okrem pravého sektora podobnej strany ako ma u nas Kotleba tam fašisti nemajú žiadnu moc. Určitú dobu mali ale už dávno nemajú. Ako chce niekto porovnávať pravý sektor s nacistami ktiri mali v moci celu krajinu? Hovorili že na Ukrajine Rusi nemôžu hovorit po rusky. Chod do Uzhorodu a pozri koľko ľudí tam hovorí po rusky. Sú to všetko propagandistické klamstvá. Je mi jasné, že Ukrajinci nie sú neviniatka. Ale nič z toho by nebolo ak by niekto neobsadil Krym a ak by niekto nevyprovokoval separatistické aktivity na Donbase neznámymi mužíkmi a nepozvanými ľuďmi. Prečítaj si knihu Ešte sme nezomreli aby si mal aspoň prehľad. A urob si Seduo školenie k rozpoznávaniu konšpirácii a pravdy. Nevrav že tu nemôžeš hovorit svoj názor. Môžeš a nikto vam nezrušil vaše stranky. Aj tie ktoré boli zrušené znovu pustili. V trafike je kopec časopisov Zem a vek. A ja som za. Nech je sloboda slova a nech každý vidí kto je čo a aké sprostosti rozširuje. Ale nečakaj, že zdravo uvažujúci ľudia ti nebudú oponovať. Aj ja mám právo šíriť svoje názory.
@ice8 hovoríš že neobhajuješ Rusov ani ich režim. Ja proti Rusom ako ľuďom nič nemám a myslím si že sú obeťou svojho režimu. Sú hlupí že si ho zvolili ale to sme aj my keď si volíme vlády ako sú tie naše. Určite nebudem chovať nenávisť voči Rusom. Len ti nerozumiem čo ti tak vadí na mojom názore.
@slovakboy "U nás v susedstve zomrela na covid jedna cela rodina. "
A na zakalde toho posudzujes ze je covid nebezpecny?
"Nevrav že tu nemôžeš hovorit svoj názor."
mozes, ale odtial potial..
Len cas ukaze, kto co urobil a kto mal pravdu,
Trochu si ale opoujes s tymto
"Moje slova sa potvrdili, zbraní je malo. Chvála Bohu."
Ano, ak je malo zbrani, tak je aj malo obeti, a to veru "Chvála Bohu" je u kazdeho triezveho a pricetneho cloveka. Ale mam pocit, ze "Ale teraz sa začne zbrojiť na oboch stranách a aj keď sa konflikt nejako zastaví na nejakej hranici, bude znovu pokračovať a bude hroziť ďalšia vojna. " sa tohoto chyta mnoho ludi, viessta tu minule oslavovala, ze migy (cize zbrane) idu na UA..
Ono vies, zapad by vedel rozprasit tu putinovu gardu/armadu bleskovou vojnou velmi rychlo, to by nebol problem, problem je, ze zapad ho nechce tak rychlo odstavit, z roznych dovodov..
Mne na tvojom nazore nevadi nic, neviem preco mas taky pocit..A koho sme si zle zvolili? Myslis OLANO a.k.a spidermanov proti korupcii?
@slovakboy Toto je zaujimave a velmi silne tvrdenie
" A čo sa týka mainstreamu, je to jediný zdroj, ktorému sa dá veriť. Doteraz nesklamal. Je niekedy tendenčný, niekomu nadržuje ale vyslovene a vedome neklame"
Nepisal si snad vyssie, nieco o Iraku a Afganistane? Co odporuje tomuto vyroku?
Klamstvo nie je ciernobiele, ciernobiele klamstvo je viditelne na svetelne roky - klamstvo je napriklad "urobil som" pricom som preukazatelne neurobil. Klamstvo moze byt daleko prefikanejsie a to (ciatocnym) zamlcovanim faktov a to media robia velmi casto. Povieda len ich verziu, na toto doplatilo uz vela (napriklad svedkov), pretoze media prekrutili ich svedectvo a potom vyzerali "v mediach" ako "hlupaci".. Hovori sa tomu aj "strih".. A fotky, to je šmakocinka samo o sebe.. Ved dadis tvrdi o sebe, ze pracuje pre media, nech nam povie nejake storky..
@ice8 odkiaľ vieš že Covid nie je nebezpečný? Bol som na covidovej pohotovosti a hovoril som s lekármi aj sestrami ktoré sa tam starali o celé jedno poschodie ľudí na umelej ventilacii. O tomto s tebou nebudem diskutivať. Môžeš sa hanbiť ak spochybňuješ vtedajší variant vírusu. Západ by vedel rozprášiť Rusku armádu? A to si odkiaľ vzal takýto výmysel? To by ma vážne zaujimalo prečo si to myslíš. Lebo ma kvalitnejšie zbrane? Ale nemá ich dosť. Pretože zbrane sú drahé a v čase mieru nič okrem odstrašenia protivníka neprinesú. Armáda ľudí nenakŕmi neurobí žiadnu službu, nanajvýš vie urobiť službu v čase povodní. Tak nerozumiem prečo si myslíš že západ ma veľa zbraní, veď aj USA sa rozčuľovali nad naivnou Európou, prečo nedava viac na armádu. Ak by bolo Rusko priateľsky štát, mohli sme mat pokoj a nemuseli zbrojiť.

@ice8 tak potom prepáč. Ale prečo širiš ich propagandu z ich serverov?