Mikela
Ahojte, followujete niekto Mikelu? Čo si o tom myslíte? Ja mám z nej niekedy pocit ako keby sa ho trochu bojí alebo že čaká čo on povie a potom sa prispôsobí, je taký zvláštny podľa mňa

@firma2211 nesleduje, rozoberali to na streame keď robila včera
@sasitimi17 jaaaj 🤭nevidela som
Odhliadnuc od obsahu by som toto stvorenie asi nedokazala sledovat.. strasne ma irituje, ak "infulenceri" robia pri popisoch hrubice, z ktorych idu vypadnut oci. Vid popis pri obrazku vyssie 🙄
@firma2211 Ja som mala šancu zahliadnut raz nejaký príbeh ktorý zverejnila, kde tvrdila že má utlu postavu. Bez komentára
@gabika0825 sebavedomie jej zdvihate vy tým, že ju sledujete.
@gabika0825 tu si tykame, myslela som viacere, ktore tu pisu a sleduju ju.
@oli18 tak keď si tykame, v poriadku. Tak budem týkať. Tak tá poprosim aby si tvoju odpoved na môj komentár adresovala bez zadania adresáta, ak to bolo myslene všeobecne a chcela si odpovedať všetkým 😊
@gabika0825 Oznacila som ta preto, lebo si sa pytala, kde berie dotycna prehnane sebavedomie. Mala som pouzit zameno "tie". Prepac, ak sa ta to dotklo.
@gabika0825 teraz sú v Bez servítky tento týždeň, vidíme tú útlu postavu
strašná ženská už od pohladu, aj slovami.Síce aj ja som rázna osoba,poviem si vždy svoje ale mne je nesympatická.Ale zase počítam s tým, že to tam ide podla scenáru.Takže ktovie aká je naozaj

Ale ináč baby ona to tu asi podstivo sleduje , práve pridala storku že ona vlastne neni tučná ale pevná 🤦♀️