Milan bez mapy - gay
Ahojte, ti, co sledujete blogera Milana bez mapy, myslite si, ze je to gay? 😃
Necitala som všetko,ale urcite ano,ale mne je to osobne fuk,rada ho sledujem 😊
@serialkiller To si si naschvál našla túto starú diskusiu, aby si si vulgárne kopla do viac ako miliardy ľudí? To si teda oveľa lepšia než Majerský, odhliadnuc od toho, že o "komunite" nič nehovoril...
@aurora33 ja mám proste iny nazor na ludi tejto skupiny ako ty , zmier sa s tým, a môžeš si tu kopat a riešit kolko chceš nezmeníš ani môj názor ani to že tu ludia ako oni žiju
a pevne dufam že raz sa stane zázrak a budú mať podmienky, zakony ako my
ale tebe ako fanatičke to zbytočne vysvetlovat, miluj svojho blížneho 😍
@sara07 ja nie som fanatička. To máš odkial prosim pekne? Kebyže čítaš všetko čo píšem tak vieš aky mám názor na toto všetko. Len ty si absolútne striktne úplne mimo a urážaš všetkých naokolo.
Hneď tvoja prvá veta bola proti kresťanstvu, pričom to dovtedy absolútne nikto nespomenul. Len ty.
@bykaterina v knihe hovorí o vzťahoch, nehovorí o tom, či to boli baby
@walentina7 tolko muzov okolo mna je homosexualnej orientacie. Vypada to, ze par rokov najst vhodneho heterosexualneho adepta na vztah, nebude vobec jednoduche :D
Ano je
@aurora33 a ktorá skupina politikov je proti zákonom pre týchto ludi ? číta s porozumením
kto tu na slovensku bráni cirkev , kto im tu nadáva ktorý politik ? či ako to je nejak uplne ine
vadí ti pomenovaná pravda ,ano je to tak , je tu skupina politikov čo chcú pre nich zákony aby mohli lahšie, normálnejšie žit a krestanská čast politikov na čele s cirkvou sú proti
tak v čom je teda háčik ? vystahovat na inu planetu sa nedajú
@zuat no keďže to objasnil že je gay takže je to už jedno 🙂
Ano je gay ....
Kedysi aj mna zaujimalo kto je a neni gay (ci okolie, ci šoubiznis), odhalenie bolo senzaaacia.
Teraz mozem vyhlasit, ze mi je to uprimne jedno. A to je dobre

@aurora33 moc sa neurdieraj o hlavu škodí ti to