Milan bez mapy - gay
Ahojte, ti, co sledujete blogera Milana bez mapy, myslite si, ze je to gay? 😃
@laurita285 Sorry priatelia už mi je to jasne prečo tà diskusia.
@matkahelka nie nesledujem ho a ani neviem kto to je vyjadroval som sa len všeobecne. Sorry
@matkahelka no tak to že tancovali spolu je ok , veď s kým mal tancovať? Inak bola si niekedy na svadbe? Tam aj chlap s chlapom tancuje aj žena so ženou. Takže toto ako ukazovateľ že je gay je slabota. A keby aj bol,no nech sa mu darí
Ja len dodám, že túto diskusiu Milan priebežne číta. 😉
A myslím si, že rozoberať niekoho orientáciu takto verejne je cez.
@mimka1402 aj ano, aj nie. Nemali by ho ludia "outovat" ak vedia, ze je gay (ako fakt, nie ako domnienka), to je neeticke. Ale na druhu stranu, je to cena za "slavu". Akonahle sa clovek stane verejne znamym... je jedno, ci bloger, politik, spevak, herec... musi pocitat s tym, ze ludia ho budu rozoberat a budu sa zaujimat o cokolvek. Jednoducho sa tomu neda vyhnut. Ak to nezniesies, vyber si iny sposob obzivy. Ja som presne pre to isty druh kariery odmietla, skratka mi tato predstava vadi - predstava, ze niekto rozobera moje sukromie. Chcem byt anonymna, chcem aby ked kracam na ulici nikto nemal ponatia kto som...
@pparis Lenže to ľudia nerobia iba pri známych ľuďoch, no nie? Tendenciu riešiť iných majú aj pri susede od vedľa, či u poštára.
Ale prečo daň? Robí to roky rokuce nevedel ani on, že sa takto preslávi. Ale to je jedno. Mne to hlava neberie aby som riešila kto je gay, ak to nie je niekto v mojej blízkosti o koho by som mala záujem.
@mimka1402 ale teraz sa nebavime o susedach, ci postarovi... kazda praca vam nieco dava a nieco berie, treba sa zamysliet nad dosledkami a nad tym, co som ochotna obetovat, aby som ziskala este predtym ako s nou zacnem. VZDY clovek nieco obetuje aby ziskal, bez toho to nejde. Ludia su zvedavi. Z toho isteho dovodu ako ked pozeraju detektivku tak chcu vediet kto bol vrah. A toto je asi pre niekoho tazke pochopit, ale ked mate niekoho "v obyvacke" kazdy druhy den po dobu 10 rokov, tak si akosi vytvorite k nemu vztah (napriek tomu, ze on vas nikdy nevidel a nema ponatia, ze existujete) a ste na neho zvedavi. A ked ste zvedavi - zaujima vas vsetko. Vztahy su dost vela a podstata cast zivota, nemozete sa cudovat, ze to ludi zaujima. Za tym nemusi byt ziadne zly umysel, ziadna neprajnost... skratka len obycajna zvedavost. A otazka preco je scestna, my sa nerozhodujete zvedavost citit, my ju na sebe pozorujeme. (A vsetky ostatne pocity tka isto! Preco niekto ma rad hokej a iny ho nemoze ani vystat, a ineho to absolutne nezaujima... no lebo :D
Staci, ked si vyguglujete, kto je ten chlap, co bol s nim na lodi (a nie len na lodi). Natocil zopar zaujimavych videi pre dospelych 🥕
@oklahoma_red ako sa ten chlap vola?
@oklahoma_red nenachadza mi nic, ani ked k menu doplnim "onakvejsie" hesla... nevymyslas si nahodou?
@sara07 No ja ti neviem, či to nikto nikde nerieši a je to len vec kresťanstva.. 😀
V judaizme - trest smrti. V islame (1/3 sveta) - zákaz partnerstva po sexuálnej stránke. V hinduizme - vylúčenie z komunity. V budhizme - nežiaduci prvok.
Keď hovoríš o celom svete, tak vo väčšine sveta je to prevezme brané tak ako na Slovensku. Nie príliš pozitívne. 🙂 Len toľko k štatistikám.
@pparis uz toho tolko priamo nenajdes, asi sa to niekto snazil precistit a zmazat co sa dalo. ale stale sa nieco este da najst.
https://www.instagram.com/p/BzyZcRJJsqS/
tie tvrdsie sem radsej nedam, ale stale existuju.
@lenkakravcova existovalo to celé storočia, tak ako u nás sa to nikde nerieši
ano v krajinách majú rovnaké práva ako klasika rodina a sú tam v tej krajine komplet všetky náboženstvá ktoré sú
na slovensku iné náboženstva nezasahuju ani nemajú možnost zasahovat do zákonov a politky ako krestanstké , katolicke hlavne naboženstvo
ono záleží ako čo vytiahneš z kontextu a podáš tu istu informaciu žeeee
@sara07 Nikde nepíšem, že to neexistovalo. Ale tvrdiť ze vo väčšine sveta je to brané lepšie než u nás je proste nezmysel. V Iráne máš za to napr trest smrti. Nikto sa tam s homosexuáli baviť nebude o nejakých právach. Je to tam proste trestné ako tu dajme tomu nekrofilia.
@lenkakravcova jasne vypichnut jednu krajinu to sa vie , oproti celému svetu ach jo
@sara07 Ako vypichnúť jednu krajinu?
V Saudskej Arábii, Katare, Emiátoch, Pakistane, Kazachstane, Afganistane, Indonézii, Filipínach, Vatikáne, Iráne, Iraku, Azerbajdžane, Gruzínsku - tam je to akože okej s tými homosexuálnymi manželstvami a adopciami? 🙂 Chceš, aby som vypísala ďalšie krajiny, kde je homosexuálny zväzok zakázaný a s adopciami si ani neceknú?
@lenkakravcova a to teraz ako čo , je to dané od prirody, nedá sa to vyliečit , ked ako inde to zakažu tak aj my to musíme, sa opičit, Vatikane to si robíš prdel , však tam šukaju len taky fukot medzi sebou to som sa fakt pobavila ale lepšie ako prznit deti tiež pravda,
čiže podla teba ludia nemaju na nič pravo maju sa skryt alebo ist za knaza tam sa to toleruje pred svetom zakaže pro forma
ako prosim ta, ked ti dieta povie že je lesba alebo homosexual zriekneš sa ho ??? síce tebe to radšej ani nepovie , čo je viac než smutne
No máš to v najnovšom príspevku čierne na bielom 😀
@jullyeverest ja sa teším že konečne to dal na pravú mieru. Držím mu palce ❤️
@lenkakravcova a rozmýšľala si, aké postavenie majú ženy v krajinách ktoré menuješ? Vo väčšine sveta ženy rovnoprávne postavenie nemajú. Aj na ženské práva u nás uplatníme tvoju logiku, zahodíme všetko poznanie a kultúru euroamerickej civilzácie a budeme nasledovať väčšinovú časť sveta? Alebo tam sa ti páči mať slobodu a môcť trebárs aj vypisovať kraviny po internete, keď nemáš čo robiť.
Neviem a ani sa nad tým nezamýšľam. Dobre robí, že sa k tomu ani nevyjadruje. V tejto spoločnosti je to ako chodiť po tenkom ľade.
Každopádne, páči sa mi jeho profil, to ako IG uchopil. Jeho fotky, popisy, celkovo prezentácia. Konečne nejaký známejší influencer ktorý nemá zahltený profil spolupracami a keď aj nejaké má prezentuje ich nevtieravým spôsobom.
@arlin Práva sú priamo úmerné povinnostiam. Možno aj nad tým sa niekedy oplatí zamyslieť 🙂
@hefo momentálne veľa, bud vyjadrenia Majeského na adresu lgbti komunity. Nebezpečni katolicki zmrdi

Nemyslim si, ze je gay, ale ani to nevylucujem. Uprimne mi to je ale jedno.