Mimovolné krvácanie mimo cyklu

edithp
26. mar 2019

Baby zlaté, chcem sa spýtať, či máte skúsenosť s mimovolnym krvácaním, mimo menzesu, trvá to asi mesiac, vždy keď sa námaham alebo po sexe krvacam, nie je to ako pri menštruácii, je to slabšie. Ú gynekológa som ešte nebola, ani nemám kedy :( stále som v praci.. A v sobotu nedeľu neordinuje. Viem, že by som tam mala ísť čím skôr, celkom mam aj strach.
Inak nemám žiadne bolesti ani nič, len to slabé krvácanie. Čo to môže byť? :(

janinah
26. mar 2019

Toto krvácanie treba vyšetriť a čím skôr,krvacani epo sexe nie je "dobrý príznak".prepáč,ale mne sa tlak dvíha,ked na MK čítam a dosť často,že nemám čas na lekára...no,tak nemajme čas na lekára,potom si ho budeme musieť nájsť na nemocnicu...

ankare
26. mar 2019

Určite navštív doktora. Drz sa!

edithp
autor
26. mar 2019

@janinah já viem, čas by sa mal nájsť.. Lenže v mojej práci by boli asi stratení, keby neprídem do práce.. Dnes som vybrala voľno za doktora a večer mi volala vedúca, že musím prísť do práce.. Ah, niekedy je ťažšie dostať sa k doktorovi ako čokoľvek iné.

zuzinapipina
27. mar 2019

@edithp ano býva to niekedy naozaj ťažké vybaviť voľno, poznám to, ale zdravie je len jedno ⚠ . A ak včas nezakrocime, potom môžeme prísť aj o zdravie aj o prácu 😉

simsalabim
27. mar 2019

@zuzinapipina alebo aj o zivot...

zuzinapipina
27. mar 2019

@simsalabim aj 😥

edithp
autor
27. mar 2019

@zuzinapipina no tak dúfam, že to až tak vážne nebude ☹️

zuzinapipina
27. mar 2019

@edithp dufam, ze nie a prajem všetko len to dobré. Daj vedieť potom ako to dopadlo. Len to hlavne neodkladaj

ketrin332
27. mar 2019

@edithp ahoj mozes mat problemi z krckom maternice richlo utekaj k lekarovi abi nebolo neskoro

siska53
28. mar 2019

@edithp tak ja som hned teraz sla,akonahle som hned takto zacala a veru som hned naklusala a sla..aapon ma skontrolovali a kedze bolo vsetko ok , nuz ked sa to bude opakovat,mam prist , vezmu krv, budu riesit.. urcite to netreba zanedbavat!

ivka185
28. mar 2019

Neviem to pochopit ako moze niekto povedat nemam cas na lekara, to je praca prvorada ci vase zdravie ?Potom ak by bol niejaky vaznejsi problem a musela by ste ist do nemocnice tak co skrachovali by , ci by mozno zatvorili ,len preto ze vy nieste v praci. Je to uboha a chaba ospravedlnenka a co v pripade onko ochorenie ak by ste boli odstavena na dlsie ,tak co ,prestane exiztovat slovensko. Nehnevajte sa ,ale ked pocujem taku vyhovorku ,dvihne mi to tlak.A samozrejme vam prajem aby to nebolo nic vazne ale prehodnotte svoje priority.

edithp
autor
30. mar 2019

Baby, tak včera som bola u svojho gynekológa. Poslal ma domov s tým, že on ma nevyšetrí pokiaľ krvacam. Nespravil mi ani Sono, nič.. Jednoducho mi povedal, že on ma musí vyšetriť zvnútra a Sono z vonku mu vraj nepomôže.. Ja si myslím, že aj to by pomohlo.

zuzinapipina
30. mar 2019

@edithp tak ja by som zohnala ineho doktora. Ved ked vkuse krvacas, kedy mas prísť potom. A odber z krcka maternice si mala vysetreny za posledny rok? Podla mna aj to mohol spraviť yno neviem. Snad niekto poradí lepšie, ale teda mne sa takyto prístup nepáči.

edithp
autor
30. mar 2019

Určite áno, nájdem si iného.
Teraz mám take silnejšie krvácanie, neviem ci to je menštruácia alebo nie je. Som z toho celá mimo.

ketrin332
30. mar 2019

@edithp chod k inemu gynekologovi prvom rade ti Mal zobrat ster z krcka maternice .zijem v GB v zahranici a Tu ked niekto povie lekarovi ze krvacala mimo ciklu tak robia ster z krcka maternice.ja som bola minuli rok na ster krcka maternice co som nekrvacala mimo cyklu Lene som mala vela vytokov.a zistili mi HPV virus .Bola som pozvana na kolposkopicke vysetrenie doktorka povedala ze nevidi ziadne zmenye Len pliv vyrusu a mam kontrolu v Juni .nemala som ziadni cin .povedala ze ked nekrvacam tak he to dobre.tak rychlo si najdi ineho doktora.mozes mat cin .a ked budes mat z krcka maternice dobry ster tak nieviem moze bit hocico.

ketrin332
30. mar 2019

@edithp neberies niejaku amtikopceciu?

edithp
autor
30. mar 2019

@ketrin332 nie, neberiem antikoncepciu.
Pravdu povediac, som prekvapená z prístupu lekára☹️

martinecka1
30. mar 2019

@edithp mam podobny problem a vysetril ma riadne mne to bolo teda velmi neprijemne, ale dr s tym nemal ziadny problem

babulka82
30. mar 2019

@edithp ja som tolko odkladala.az som.skoncila v nemocnici 😞a teraz som PN uz mesiac ,neodkladaj to nema to vyznam k lekarovi musis skor ci neskor,uz len kvoli tomu aby si mala klud.Drzim palce 😊

miskachrumka
13. dec 2019

Ahoj ja mam podobný problém ale bolo to len dnes a poobede teraz je to krv ružová az hnedá tiež dnes po sexe ráno som mala viac krvy... Ale ja som bola na vyšetrenie aj cytologiu a bolo všetko ok