icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

mimusa4
12. feb 2009

krasulke sa ešte nechce a ostatné majú čas 😀

cukruska1920
12. feb 2009

😀 😀 mimus aj ty zachvilu pojdes.. uvidiiiiiis 😵 😵

mimusa4
12. feb 2009

jojoooooj ja mám ešte viac času 😀

cukruska1920
12. feb 2009

tak to hej.. ale predstavit si to uz vies nie?....,,, mojej byvalej kolegyni sa narodila pred tyzdnom dcerka... mala termin az v marci..mi posielala fotky a je straaasne mrnavucka

krpcek
12. feb 2009

krasulka nic ine okrem vahy a toho, ze je otocena hlavickou dole som sa nedozvedela. ani v akom stadiu je krcok, ani nic. . . .proste moja Dr. ti nic nehovori, ked je vsetko ok. takze asi je vsetko v poriadku.

mimusa4
13. feb 2009

koneeeeec nociiiii vstáááávajteeee 😀 dobré ráno 😵

krasulka
13. feb 2009

Dobre ranko, u nas zas snezi! Mimus ako t vyzera u vas? Nas oco isiel vcera na vychod a hovoril ze otras cesty..

Baby ja mam v plane dnes porodit tak mi posielajte vsetku energiu nech sa to spusti...Ale zatiam tomu nic nenasvedcuje 😀 😀

dicinka1
13. feb 2009

krasul...posielam energiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀

krasulka
13. feb 2009

dici diky 🙂 🙂 ja uz proste chcem ist... 😀 😀

mimusa4
13. feb 2009

to fakt krasul dnes si sa rozhodla? tak len sa hladkaj a hovor, že už je čaaaaas poď voooon 😀
a tu neviem či sa to dá nazvať snežením..také šmešné počasie, ale hlavne, že už nefúka 😝

krasulka
13. feb 2009

mimus no tu je otras..sme boli v obchode s maminou len tu kusok a total vichrica a ten sneh do toho..uff...

ved jej dohovaram, aj stal enieco robim ale sa jej nejak nechce..

mimusa4
13. feb 2009

počkaj do večera a nebudeš chápať 😀 ...
čo mylsíš mohla by som brať magne b6 teraz ak sa necítim dobre?

krasulka
13. feb 2009

mimus a ako sa necitis dobre?

no viem ze magne B6 sa predpisuje tehulam, aj ja som ho mala, aj kvoli tomu predcasnemu porodu ale ci sa moze v prvom trimestri to neviem..ja byt tebou zavolam nejakemu lekarovi alebo v lekarni sa radsej spytam..

krasulka
13. feb 2009

mimu,tak som sa docitala ze sa moze aj v prvom primestri. Ale v primeranom mnozstve. Kolkatku to mas? 500 vku? Ja som brala tri za den..ale to kvoli predcasnemu hroziacemu..ty si mozno daj len jednu denne..alebo dve, rano a vecer. Lebo beries aj vitaminy pre tehule? Lebo tusim aj tam je magnezium, tak aby si nemala moc velke davky..

mimusa4
13. feb 2009

bola som pozrieť na obal čo mám a tam je 350mg, vieš ja som to brala v lete a pomáhalo..
ale sa mi rozbúchava srdce a popicháva, a doposiaľ som brala a beriem procoralan a k tomu by som mala aj lexaurin polku ráno, ale nechcem brať keď som už v tom aby bolo mimi ok

mimusa4
13. feb 2009

a z vitamínov som brala polroka vkuse kys. list. a teraz nie, ale asi začnem, inak mám len estrimax, dufík a utros

krasulka
13. feb 2009

sisina, tahaj si kupit tehu vitaminy!!!!! Calibrum baby plan,alebo to Pregnium. 😠 😠 😠 naco cakas? 7 a 10 tyzden su najvaznejsie na vrodene vyvojove vady...A to magnezium si nasad kludne. 🙂

cipsinka
13. feb 2009

ahojte kocenky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Krasul tak ty chces dnes malinku vyhnat von 😀 😀 😀 😀 ,no sranda,ale teraz je panom ona,cize ked sa jej nechce ty sa mozes aj na hlvau postavit 😀 😀 😅 😅 😅 😅 .No,mozno Ta prekvapi a bude Valentinske miminko 😵 😵 😵 😵 😵

mimusik,davaj si na seba pozor a oddychuj 😉 😉 😉 😉

krasulka
13. feb 2009

mimus mne pomahalo ked mi tak busilo aj si cupnut na chvilku a prestalo to..ked ma to chytilo v tehu..

cipsi ahooj, no ja viem ze ked sa jej nebude chciet tak nic s tym nespravim,ale ako spravne poslusne dieta by mala dat na svoju mamicku 🙂

mimusa4
13. feb 2009

aha ďakujem, tak ja niečo kúpim ale až bud. t. bo nane love

mimusa4
13. feb 2009

skúsim aj to čupnutie 😅

krasulka
13. feb 2009

mimus ja mam este jedno balenie toho pregnia, hod adresu do IP ja ti ho poslem 🙂 budes mat present odomna 🙂

mimusa4
13. feb 2009

keďže som už aj dojedla tak si idem kuščik pospať tak sa majte a krasul hlavne sa držte..
ahoj cipsi, tak ja som už na odchode

mimusa4
13. feb 2009

to sa ti chce posielať?

krasulka
13. feb 2009

mimus jasne, co s tym, ja uz to neberiem 🙂 posli tu adresu. 🙂

mimusa4
13. feb 2009

tak jooo a ako sa ti revanžnem 😅

krasulka
13. feb 2009

ze porodis zdrave deti 🙂 🙂 🙂 🙂

mimusa4
13. feb 2009

tak bude asi len jedno..idem spinkať, očká klipkajú 🙄

misha666
13. feb 2009

ahojte kocky...

krasul tha ty co tu este vypisujes??? 😀 poskac na jednej nozke na druhej nozke...a sup do porodnice 😉

ja som doma u rodicov a vkuse jem...stale nieco dopchavam... a spikam pomedzi to...juuuj doma je tak fajne... 😵

kojzarik
13. feb 2009

ahoj vsetci dlho som tu nebola ako sa mate? 😕