Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
krasulik panecku tak dufam ze uz to rpide... mimochodom 3900 g nieje az tak vela ja ked osmsa narodila sopm mala 4500 g... radost pre moju mamu:D
ahojte. krasulik uz by bolo nacase, aby s tebou nieco porobili. co su uplny chuji? moja ty mas zazmluvneneho lekara?
seraffa...avooooooooooooooooooooooooooj 😵 😵 😵 😵 tak konecne si tuuuuuuuuuuuuuuuuuu?supeeeeeer.. 😉
baby uz mam bolesti, aj klystir som dostlala ale ten svoj som mala, YAL takze pohoda 🙂
to je dobre, aj keď nazávidím, joj tak nech to ide čím skôr, možno do hodinky to aj bude, keby.. 😒
krpcek ano, pravidelne, a vrcim na krasuliaka ale to je asi normalne 😀 😀 😀 neviem co ho este nevyhodim
ahojte..krasulka konecneeee, tak drzim palceky nech uz malinka dneska vykukne...Fero mi vcera hovori ze by mohla vydrzat este do 27. on ma narodky hehe 🙂))
a potom rychlo fotecku hodit do albumiku... 🙂)
uz sa tesim, konecne sa bude nieco diat, jaaaaaj..
podme dat typi o kolkej sa malinka narodi ak to bude dneska, co dufam ze urcite bude...
ja typujem medzi 12.30-13.00h ?)))
no ja som sama zvedava kedy to bude, krasuliaka som uz vyhodila 😀 😀 ale len ostrihat nech sa ide dat ze sa nanho nemozem pozerat tak isiel 😀
ale to nie je fér lebo evitka už vie ako to prebieha a ja nemám o tom ani šajn 😠 a neviem ako ma často kontrakcie 😅
tak ja to urobím tak, že vravím-píšem do 15:00 naj je na svete 😀
krasulka len sa mi drz mojko, juuuj, konecne sa to pohlom len dufam ze to na teba nepride kym bud eprec xixi 🙂)
ako casto mas kontrakcie?
mimus ja som rodila cisarskym, takze som si kontrakcie neuzila, to ken tipujem
bvvvvvv,jnhmfgvghgnbjbhvgcffcfcg to vam odkazuje Adanko, len neviem co to znamena 😅
krpcek to je dobry typ, ked ti vyjde chod ti podat sportku 🙂))
mimi ja tiez neviem ako to prebieha a ani som sa bohuzial nedostala dalej ako ty v tt, tah si este napred predomnou 🙂)))
krpcek a ty čo porábaš doma teraz? ako tak myslím, že či si vyluhuješ alebo varíš, abo neviem 😀

Ahojte kocky...uz si smojimi prichodmi a odchodmi pripadam trapne ale teraz verim ze v tejto rubrike chvilku ostanem:D od kedy som tu bola naposledy stala sa velka kopa vecia hlavne ta ze s vtedajsim priatelom sme sa rozisli...dakovala som bohu ked osm nakoniec tehulka nebola...malo to svoje dovoody a tie neboli vobec pekne... najvecsi vtip je ze s mojim byvalim s ktorym sme spolu dlhodobo zili sme sa viac ako po pol roku dali zas dokopy a snazime sa o bejbe:D vytrvalo a plynule... taaaakze ak este mozem tak sa chcem ku vam pjednoznacne pridat again:D