Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
mimi najprv musim nejaky zarodok mat aby mi tt pribudali ale tha pri mojom chlapovi tazko 🙂)
evit veru, pockaj ked ti daco poprepina alebo poposielam kadekomu postu hehe
mimi ani nepracujem a ani chlapa nemam co by mi urobil mimi tak jedno horsie ako druhe heh 🙂)
mimi, pri mojom chlapovi asi tazko a dalsie umele podstupovat nechcem a nebudem a just ne...som sa zatala a nepovolim..
prinajhorsom sa rozvediem a najdem si ineho ktoremu to nebude robit problem a basta, ne? 🙂))
ale babyyyyyyy,ja som na tom najhorsie,nikdy som tt nemala a este k tomu ani nesnazilkujeme,takze som jasny vitaz 😀 😀 😀 😀 😀 😔 😝 😝 😝 😝 😝
tak som tu, aby mi nic neuslo, este idem rychlo daco hodit do hrnca na obed
ahoj cipsi, no tha...ja len o tie tt zaostavam 🙂) tiez nesnazilkujeme a ani nikdy nebudeme 🙂))
ja uz mam navarene odvcera gulasik, navarila som si cajik a sledujem poctivo 🙂))
mimus dnes mam praci den. uz periem druhu varku. a dala som sa vydezinfikovat kupelku, ale tak ma naplo, ze asi pockam kym niekto ku mne pride a dokonci to.
a inak len sedim a kukam - von sa mi nechce v takomto pocasi a aj tak uz moc chodit nemozem, lebo mi strasne tvrdne brusko. 😝 😝
aj ja cajikujem a beham po nete,ale som nejaka hladna ked tu o jedle rozpravate tak sa idem naranajkovat,ale zachvilku som spat 😉
krpcek ty len perieš a perieš 😀 , ale dávaj na seba pozor, ty máš ešte čas..
cipsi to si teraz vstala nedávno?
no uz som spat aj s papanicou 😉 😉 😉 😉 .nie mimus vstavala som pred deviatou,nejaky dobrodruh tu zacal pilit stromy 😖 😖 😖 😖 😖
cauky krpcek 🙂 🙂 🙂 ,zachvilku budeme aj teba ocumovat ci uz rodis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uz vzdychame a pustili vodu tak za chvilu by to mohlo prist ale nepustili ma tam tak cakam doma ne telefon
Jeeeeeeeeeeeeeeeee..takze konecne sa uz rodi... 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
krasulka to bolo dobre 😀 😀 😀 😀 ze si ho vyhodila 😉 uz prichadzaju tie nervy z tej bolesti 😀 😀 😀 😀
ak bude v nemocke net, tak berem urcite book - teda andrej mi ho potom prinesie.
lebo vcera som volala s kamoskou, co rodila v piatok a hovorila, ze sa tam strasne nudi. 😀 😀

evit to je tajné posolstvo 😀
nely..joj tak nech tie tt len pribúdajú, a nech sa nestrachujem...aj ty budeš..určite 😵