Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
Som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny :-N ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😃 😃 😃 😃
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😃 😃 😃 😃
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
niki tak ja som v CR a tu staci pokial mas ako cudzinec odpracovanych za posledne 2roky aspon 12mesiacov, co ja som mala vpohode..takze aspon nieco mi vyatali..
co je pohoda, len to mam len na 5mesiacov a potom nemam narok ani na socialne a zdravotne poistenie takze marobota tlaci tak ci tak..
tak uvidime, snad nieco poriesime... 😃
co je pohoda, len to mam len na 5mesiacov a potom nemam narok ani na socialne a zdravotne poistenie takze marobota tlaci tak ci tak..
tak uvidime, snad nieco poriesime... 😃
Ahojte zienky,
mirip, ake mas nadherne brusenko, pohladkaj za mna drobceka, dufam ze ide vsetko tak ako ma a krasne rastiete a aj ty sa citis dobre. Nadherne ti rastie, pupenko majinkate x-) x-) x-)
baby ja som dnes bolal kuknut u nas v skolke zlateho slavika, a super ma to naladilo, deticky boli krasne,super atmosfera, strasne mileeeee x-)
mirip, ake mas nadherne brusenko, pohladkaj za mna drobceka, dufam ze ide vsetko tak ako ma a krasne rastiete a aj ty sa citis dobre. Nadherne ti rastie, pupenko majinkate x-) x-) x-)
baby ja som dnes bolal kuknut u nas v skolke zlateho slavika, a super ma to naladilo, deticky boli krasne,super atmosfera, strasne mileeeee x-)
cukrik jasne, ale pokial mavas mrchu normalne tak mas aj ovulaciu, len sa stane raz za cas ze mas ozaj dlhsi cyklus..vydrz, skus zase za dva dni a uvidis...ja myslim ze to budes len mat posunute..
keby si nemala pravidelne mrchu je velka pravdepodobnost ze ovulaciu nemas, a tym padom by si musela chodit na vyvolavacky..
keby si nemala pravidelne mrchu je velka pravdepodobnost ze ovulaciu nemas, a tym padom by si musela chodit na vyvolavacky..
cukrik..hej z nitry... :-N tehu niesom ale snazime sa...
nely... aaale je to uplne v riti... od potratu mam totalne blbe cykly..kramy mi trvaju 2 dni a su totalne slabe...tak mam pocit ze aj to je dovod preco neviem teraz otehotniet... ale 12.5 idem prvykrat k novemu doktorovi tak dufam ze nieco poriesi a ze mi pomoze...lebo uz som zrela na cvokaren... aspon ze som uz upustila od sledovania sa a od merania BT
nely... aaale je to uplne v riti... od potratu mam totalne blbe cykly..kramy mi trvaju 2 dni a su totalne slabe...tak mam pocit ze aj to je dovod preco neviem teraz otehotniet... ale 12.5 idem prvykrat k novemu doktorovi tak dufam ze nieco poriesi a ze mi pomoze...lebo uz som zrela na cvokaren... aspon ze som uz upustila od sledovania sa a od merania BT
Začni písať odpoveď...

Odošli
to bolo u nas 😃 😃 😃 😃 este ze som nebol v obchode 😃 😃