icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

berni
11. máj 2009

kukuk tu som 😎 😎 😎 😎 😎 😎 sledujem ako cipsi hovorieva 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅

mimusa4
11. máj 2009

cipsi si užíva 😀

krasulka
12. máj 2009

Ahojte zeny, ako sa mate? uzivate slnence dni? veru aj sipcinke krasne vyslo pocasie 😎 😎 😎

mimus vidim ze polovica tehu uz je za tebou, to je parada, len tak dalej 🙂

mimusa4
12. máj 2009

čaw krasulka čas beží chcem nechcem..
a konečne že ťa aj vidno, idem pokukať aj tvoju krásku, dúfam, že tam máš niečo nové 😉

mimusa4
12. máj 2009

jéj ako narástla aj je fešanda, mení sa aj tvárička..jáj ale tie vaše bambulky sú krásne 😵

berni
12. máj 2009

ja len aby sme naboli na tretej strane 🙂

a inak to je fakt Ami rastie ako z vody ... je stale krajsia a krajsia no nadherna, strasne sa podoba na maminku, rastie do krasy 😵 😵 😵 😵 😵

mimus ako to rychlo bezi len davajte na seba pozor !! ty na babo a babo na teba!!! 😎

berni
13. máj 2009

pisem pisem babke list... 😀 😀 😀 😀 ale nie nechcem aby sme boli na tretej strane 😎

cukrik580
14. máj 2009

fiiiiiiha...VY STE toho ale popisali....

lovacka
14. máj 2009

😕

krasulka
15. máj 2009

co co co to snazilky 😕 😕 😕 co vsetky snazilkujete? 😀 😀 sup vas posuvam na prvu stranu aby cipsi nemala vela hladania ked pride 😵

evitkamalicka
15. máj 2009

ahojky kocky...co noveho?

krasul ako sa mate?

krasulka
15. máj 2009

ahoj evit, my sa mame dobre len nas trochu trapia sopliky,ale mala to zvlada dobre. A na zaciatku juna nas caka ockovanie tak z toho mam trochu obavu. A co vy? ako pozeram maly ti uz aj lezie? no to je neuveritelne, a ten zubok ako sa mu tam trbliece ako taka perlicka 😵 😵 😵 a co uz mu davas vsetko papat?

evitkamalicka
15. máj 2009

krasulik maly uz ma zubky 4 a dalsie dva sa mu prerezavaju, takze uz bude mat 6 zubkov 😅...papame uz skoro vsetko, uz sme zaviedli aj chlebik, rozok a smotanovy jogurt

https://www.youtube.com/watch?v=Ub3Agy638D8
cukrik580
16. máj 2009

ale baby...to sa tu nic nedeje??

lovacka
16. máj 2009

ahojte babule
tak nas Filipko uz ma tri kila 🙂 takze rastieme jedna radost len dufam ze nebudeme mat viac pri narodeni ako 3500g lebo neviem neviem ako takeho valibuka vytlacim 😅

krasulka
16. máj 2009

Ahpjte, evitka teda ja len ziiram, to uz takto lozi? no to je paraada, aky je sikovny 😵 😵 😵 fakt! 🙂

lov, krasna vaha, leste kusok vydrzat a sup von 🙂

cukruska1920
16. máj 2009

Ahojte 😉

krasulka
16. máj 2009

Ahoj cukrusiatko 😵 😵 😵 mas sa?

mona12071
16. máj 2009

ahojte holky chcem sa vas spytat ake ste mali prve priznaky a zaay cas sa mozu objavit viem ze kazda sme ina .my sa s priatelom snazime druhy mesiac a uz druhy den mna bolia prsia ale menzes mam dostat az za 6 dni tak neviem

cukruska1920
16. máj 2009

ajooooj krasul.... mam sa super..som bola u noveho gynekologa a normalne som rozcarovana aky ma perfektny pristup.... urobil mi sono a ma vysetril... vsetko mam krasne zahojene a vraj nevidi problem aby som nemohla znova otehotniet..... a povedal mi ze ma hned vypise na PN...uz aby to bolo lebo sa mi nechce robit 😀

krasulka
16. máj 2009

cukrus 😀 😀 😀 😀 tak to je paraaaada 😀 😀 😀 tak terazu vas caka najlepsia robota 😀 😀 😀

mona, veru kazda sme ina, bolestive prsia mozu byt priznakom tehu 😕 🙂

cukruska1920
16. máj 2009

krasul...no len keby sa nam chcela 😝 niekedy si uz pripadam ako dochodci... aj ti hadam trtkaju viac 😀 a hlavne sme sa tutkali dva dni pred ovu a potom uz nie...takze tento mesiac zas nist 🙄

mona12071
16. máj 2009

krasulka-uz treti den mna boli v podbrusku 😨

krasulka
16. máj 2009

cukrus 😀 😀 😀 😀

a ved to je pohoda ze dva dni pred ovu, ved zdrave spermie aj 72 hodin v tele preziju 😉

mona tak mozes byt tehu 🙂 ja ked osm ostaal tehu spm citila v podbrusku take akoby bublinkovanie alebo co to bolo 😵 😵

mona12071
16. máj 2009

ja to citim ako ked mam menzes ale nikdy predtym som to nemala no mozno niekolko hodin pred menzesom ale nie try dni a 2 dni mna bolia prsia hm mohlo by byt ako by som bola stastna

cukruska1920
16. máj 2009

krasul... mmh..uz to neriesim... uz mi zacinalo s tolkeho sledovania vysivat....teraz ani neviem kedy cakam mrchu alebo necakam... jednoducho sa necham prekvapit...ale tento cyklus je cely nejaky cudny... najpr mi doktor zahlasi ze ovulacia este len bude a to som si myslela ze uz bola a teraz po ovu ma vobec nebolia prsia ako minuly mesiac a predtym... no co...som nejaka vadna asi 😅

krasulka
17. máj 2009

halooooooo baby kde ste? sak stranka klesa

dicinka1
17. máj 2009

no baby..posuvam vyssie...

haloooo kde ste?napiste co mate nove? 😕

mimusa4
18. máj 2009

u nás nové nič až v stredu..lebo ideme na veľký utz.

cukrik580
18. máj 2009

ahoj baby...my sme sa tulkali preventivne vcčera...aj ked ovu tento mesiac nikde...a to som dnes 32DC...