Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
krpceeeeeeeek 😵 😵 😵 😵 😵 😵 krasna spravicka,bude malej v pusinke svietit jeden zubok 😵 😵 😵 😵 😵
este len bude selma zubata,to je tak rozkosne ked deticky maju spodne dva zubky a usmeju sa 😵 😵 😵 😵 😵 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
no cawte, ja som na zahradke, sedim si na hojdacke a surfujem si co ine by som mala..xi..
jeeeej krpcek tak mala selmicka bude, pockaj ako ta pokuse..hehe..
berni kedy prides..hmmm....
no caute bambini,
dnes sme mali kraaaasne pocasicko,ja akurat varim segedin,vlastne uz je dovareni len knedlicku spravit,pockam na draheho a mozme mlsat 😵 😵 😵 😵
hej aj snažilky 22 sú až na tretej alebo štvrtej strane.......už sem nikto zo starej partie čo sme tu strašili nechodí, bud sú zaneprázdnené bábatkami alebo kašlú na koníka
mirip mna snazilky 22 nezaujimaju nejako, zaujimaju ma na koni len dve temy a ano mas pravdu, bud su zaneprazdnene drobcami alebo na to proste seru a ani sa nedivim, ani mna to tu uz moc nebavi a uz vobec nie ako dakedy vysedavat tu cele dni...
krasny pekny den Vam prajem... Hlásim príchod z dovky... Bolo fajn....tolko zmrzlin som este nikdy nejedla ako tam... Vcera sme prisli o 00.30hod. tak som este taká unavena a este k tomu prsi, ale som rada ze som doma, uz mi to tu chybalo... 🙂
a vy sa mate ako? co nove?
hmmm tak to neviem ci dobre alebo zle... ale hadam dobre...🙂
dobre idem ja som sa len chcela pozdravit a zazelat pekny den, ale urcite sa este pridem ukazat 🙂 dufam ze tu budete...
ahooooj berni,no konecneeeeeee a daj si fotoooooooo 😅 😅 😅 😅 😅 takto je to cudne 😅 😅 😅 😅
Pjeknyyy aspon budes hviezda v Leviciach aspon ta spoznam ked budete vonku a potlapkam Ta po pleci 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅

halooooo mame zubok. 😵 😵 😵