Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
krasulik idem ich hodit do albumu.
nie nemam take - nakoniec mi boli dobre aj 38 - a nemuseli sme ist o moc cisiel vacsie saty. 😀 😀
ahojte nebrali ste niektora calibrum mami 2.-3.trimester. maju sa jest 1tbl. 2x denne alebo 2 tbl. 1x denne ? neveiete poradit?
no len neviem ci 2 naraz alebo rano, vecer lebo to tam nespecifikuju. takze je to asi jedno?
jeeeeeeeeeej krpcek, tie su nadherne, budes ako princezna! FAkt super vyber, krasne ti sadnu 🙂 🙂 🙂 🙂
alex, naraz uzi 2 tabletky. Ja som sice brala Pregnium, ale tiez tam bolo ze 2 tobolky denne tak som ich zapila naraz po sebe, obidve. teraz uz neber tehu vitaminy, uz iba zelezo mam nasade od doktora.
krpcek, ozaj krasna si v nich, juuuuj 🙂 🙂 🙂 sa tesim potom na fotecky.
mimus cauky, co dnes varite? Ja by som si dala nejaky zemiakovy cibulkovy salatik a kuriatko, asi si spravim. A asi pojdem piect tie medovniky, ked tu prsi...radsej keby snezilo.
dnes ideme nakupovat chlast na svadbu - takze zase budem cely den behat po obchodakoch. 😝
ahoj krasul.. ta ty si šikovnica..neviem čo sa bude variť, možo nič..uvidíme, asi si pôjdem ešte ľahnúť spať, včera som makala a ešte treba aj v so, ne..
aj u nás prší, v noci fest mrzlo..
ja by som už chcela teraz vidieť svad.foto krpcekove xi ale ešte si musím počkať
Krpcek a z kadial berete chlast.my sme mali super ze sme brali z takeho velkoskladu kde sme mohli potom vratii to co ostalo neotvorene. A ti poviem, ze u nas sa najviac pil Fernet Citrus, Vino, biele, cervene. Vodka vobec, ani konaky skoro vobec,neviem ci len 2 flase padli, a to sme mali 100 ludi.A este palene ale to sme mali z domu.sa . Vsetci chlastali len Bavoraky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
krasulka mi ideme nakupit do Metra. u nas sa nestrati to co neminieme na svadbe. 😀 😀 tu je dost pijanov.
ahojte, krasuliiik si mi uribila teraz radost, pekne meno ste vybrali 😵 😵
a ja by si mojej dala meno nelinka, len nemozem, blbo by to vyzeralo ked mam doma priska Nelynku 😀
krasul a som pozerala v tej vasej temicke co mate tabulku tak tam mas meno Klarka, preto soms a pytala 😕
nely, no musim tej babe napisat co to aktualizuje 🙂
krpcek no tak to hej, ked sa nestrati 😀 😀 😀 😀 Inak aj ja niekedy dostanem chut na takeho bavoraka ty kokso... 😀 😀 😀 Inak nam povedala na predporodnej ze muz moze doniest sampanske a ked dve hodky budeme este musiet byt na sale, ze si mozme otvorit. Ze to aj podporuje mlieko.Aj Vineu ze mame pit posledny mesiac pred porodom a pocas kojenia a sem tam pohar vinka, alebo strik.Ze to podporuje tvorbu mlieka. 😉
mimus, to teda nezavidim taky pracovny vikend, bozinku, chud uz na matersku 😀 😀
inak berni mi robi starosti, uz som ju asi 3 dni nevidela ani na skype 😕 😕 😕 😕 idem jej zavolat ci zije 🙂
krasulka no co dovolala si sa berni?
inak ona urcite zije vcera som ju zazrela na pokeci
poslala som jej sms,lebo je v skole tusim dnes.
krpcek, no sak ked si to zriedime 😀 😀 😀
ahojte kocenky...prisla som vas trosku kuk...lebo neviem kde mi hlava stoji....ach ta skola...uz nech som aspon Bc. 🙂 ako sa mi mate? co nove? tesim sa z nely...dufam ze jej to pojde stale vysie a vysie... ja sa akurat napajam studenym mlieckom lebo ma pali zaha... a moj drahy chrape na posteli nejak sa neda zobudit 🙂

krpcek, no to je super, ze uz mas saty 🙂 🙂 🙂 🙂 a ake tie co sa ti lubili na to brusko?
didus, ahoj, mala kopka o 106. V noci mi trochu tvrdlo brucho, ale uz je to OK.