Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ahoj kocky... ja len kuk,., dal som do albumu novu foto seba s bruskom...mam novy strih 😀
misha dakujem ti..vam bezia rychlejsie ako mne..ako vam zavidim,ze uz mate po 20 tt... 😵 😵 😵 😵
lilix..aaaaaaaaaaaaaale..nemusis..sak aj ty budes mat onedlho take tt..nebojaj.. 😀
hmm, dicinka moja, ale kedy? dostala som kramose. ale tantokrat som ich aj chcela. fakt sme sa nesnazili.
ty aj porodis, kym ja budem tehula. 🙂 😔
čawte žienky 🙂
dici chcela som sa ťa opýtať či si mala teraz PK?? a nevieš náhodou ako dlho sa pichá puregon? ešte nepichám, lebo musím počkať kedy príde ms po inj.
avoj mimus..pk som teraz mala..ano...vkladali mi mimco na 6 den po odbere.. a neviem ako to je s ruregonom..ja som mala gonal...ale asi podobne,lebo je to tiez pero,ako gonal..ja som pichala..cca 10 dni..picha sa tak vycsinou 14 dni...mne kramy prisli na 5 den po tej debilnej injekcii..myslim,ze je to dekas,alebo diphereline.. 😅

nelynka dakujem ako sa mas?
a kde su ostatne baby?