Mobilné telefóny a nakupovanie v potravinách. Nie je to divné?
Chcem sa opýtať žien, ktoré chodíte do obchodu a v jednom kuse máte mobil pri uchu. Nie je vám to debilné? Postavíte sa pri pult a keď vás chce človek obslúžiť, zdvihnete ukazovák že nemáme otravovať, lebo milostivé telefonujete. Načo tam potom stojíte? To isté pri pokladni... To takto telefonujete aj v banke, na pošte či u lekára? Fakt vám to nepríde blbé?
@3katka151 Mne pride blbe sa nadtym pozastavovat. Ja osobne to nerobim,ale raz sa mi stalo,ze som zistovala stav chladnicky doma a mojmu to strasne dlho trvalo,kym sa presunul k chladnicke a v tom som bola na rade pri masovom pulte a hanbila som sa,ze telefonujem a neviem,co vlastne idem kupit. Odvtedy si vzdy dopredu overim,co treba,lebo tiez si myslim,ze je to netaktne. Ale neirituju ma ludia,ktori to robia. Ja to nerobim,lebo sa pritom citim hlupo. A pri pokladni uz teda vobec nedviham mobil,nechcem predsa zdrziavat.
V lidli predavačky na ušiach slúchadla a veselo medzi sebou debatujú a smejú sa a vôbec nevnímajú zákazníkov čo prichádzajú k pokladni, toto im nieje trápne ???
@3katka151 zdvihnem telefón keď mi zvoní, dnes bežná viac, pokiaľ som v obchode, ten na druhom konci to predsa nevie. Síce ja osobne si to rozmyslim, keď je to kamoška čo viem, že chce drkotat pol hodinu o ničom, tak nezdvihnem. Presne preto, lebo mi je to blbé keď prídem k pokladni a som na telefóne. Ale keď vidím, že mi volá napr. mama a tá mi nevola nikdy len tak, tu zdvihnem aj keď sa to možno práve nehodí. Je taká doba, nosíme telefóny vo vreckách aby nam slúžili...
@cocolino234 ja zas vypínam hovor,keď mi niekto volá nevhod..či už na pultoch,alebo pri platení
@kakakina ináč toto máš pravdu,človeka sa až zľakne,keď sa zrehoce za chrbtom,alebo hovorí a pozerám,či hovorí na mňa😆
... A "pri pult" tu nepríde debilné? 🤷♀️
Ano, ten Lidl.. je to ok? Nevnima ma, v kuse hovori s kolegynou, ja v schizofrenii, ci hovori mne, ci komu..
@miskakyska Tiež nemám rada také tety predavačky. Ale nie sú všetky rovnaké. Nabudúce si proste trvaj na gramáži akú potrebuješ.
@3katka151 je to obraz každého. Ja by som si toto nedovolila a ak by som mala hovor tak by som zavolala neskôr.
Mne zase vadí ako si idem k pultu niečo kúpiť a bavia sa tam medzi sebou akoby som tam ani nestála...aká nanič robota to je ako tam neradi chodia, znegované, ako by chceli končiť už o 14tej ako ich vedúca ale brať už na seba zodpovednosť to nie. Ako sa tam navzájom ohovárajú a toto prosím pekne sa mi stáva veľmi často. Ale musím povedať, že našťastie viem nartrafiť aj na úžasných ľudí, ktorí robia akúkoľvek robotu a robia ju radi a sú slušní. 👍🏻
@3katka151 u nas v obchode manazerka odmietne obsluzit zakaznika ktory si vybavuje sukromne veci po telefone. 🙂
@kakakina Toto presne, idem ku pokladni predavačka niečo rozpráva a neviem či sa rozpráva so mnou alebo s kolegyňou
@janulik2008 presne pár krát som jej uz odpovedala a až tak som zistila že nerozpráva so mnou 🤦🏻♀️
je to absolútne nevhodné , ja zasa mávam skúsenosť v nemocnici, vybavujem si pacientka, pýtam sa ho potrebné veci, potrebujem si ho pichnúť a on začne telefonovať čo mu treba doniesť , ja tomu rozumiem že je to dôležité ale v strede nášho rozhovoru zdvihne telefon a volá 10 minút, môžem ho prosiť aby si to vybavil kolko chcem, absolútne nie je schopný zložiť telefon
minule idem busom a slečna telefonuje, cesta 30-40 minút, zaspala som a slečna stále telefonovala, neviem či znova alebo stále 😀 ked to jej nebolo blbé, že všetky problémy sme počuli aj my, čo sme vôbec nič nechceli vedieť, tak mne teda nie
@kakakina ja chápem že tak im je to lepšie napr keď nevie niekto aký kód majú donuty ale niekedy riešia veci ktoré sa tam nehodia
@kakakina toto mne v Lidli velmi vadi. Akoby som bola vzduch.
@simsalabim
@kakakina
V Lidli ,tak tam je to riadna elita predavaciek ( česť výnimkám). To co som zažila tam som ešte v inom obchode nezažila.
Presne ako píšete,sluchátko na uchu a rozoberajú buď súkromné veci,pripadne ohovaraju iné kolegyne a,čo sa mi stalo komentujú ľudí....
Slovník predavaciek co tam vykladaju tovar,radšej nekomentujem,horší ako nejaký dlaždič.
@jaroe okres Prievidza, Partizánske, tam sa používa pri pult, pri kôš...
@miskakyska jednota je vidím povestná všade svojimi top predavačkami. Ja už tam nechodím nakupovať len z princípu. To majú asi nakazane prihadzovat deka...🤦
Vsak ked vola odid a vrat sa ked dotrlefonuje, ze si nechcela rusit. Vazne by si si usetrila tolko nervov keby si mala taketo veci "" pri" salame" 🤣
Ja bežné telefonujem počas celého nákupu. V živote by som si nedovolila zdvihnúť prst na predavačku.
Je to môj problém, že telefonujem. A pre prípadné zlostiace sa mamičky, telefonujem prevažne s mamou a celý čas riešime čo mám kúpiť. Pri pulte ju informujem, čo tam majú za mäso a hneď objednávam. Zatiaľ s tým predávajuce nemali problém. 🤷♀️

To by som si nikdy nedovolila...zato dnes mi znechutila celý deň "milá"pani za pultom v jednote...to mám za to,že vždy im dovolím dokrájať 15 - 20dg navyše,aby im neostávalo konce..čím je človek milší,tým sú protivnejšie...dnes má dorazila úplne ..detaily si nechám pre seba a nikdy už nevezmem ani deko navyše..