icon

Modlitby pre Dorotku

5. aug 2025

Ja sa tak velmi o Dorotku bojim. Stale pozeram, ci jej mamka pridala novu info. Stale nad Dorotkou rozmyslam. Pomodlime sa za toto statocne dievcatko, aby uz vyzdravelo. Prosim o zdravie pre Dorotku.

anonym_f23614
5. aug 2025

@anonym_autor kto to vobec je

parvinka0001
5. aug 2025
@anonym_f23614

@anonym_autor kto to vobec je

@anonym_f23614 jedna sa o mamičku @betkoviny

taktotedanie
5. aug 2025
@parvinka0001

@anonym_f23614 jedna sa o mamičku @betkoviny

@parvinka0001 brutal
Ja by som toto ani nezdielala ale ani nezvladla asi
Mamka ma moj obdiv, viem ze k tomu existovala nejaka tema ktoru zalozila nejaka rodinna prislusnicka a veeelmi sa to tam burlivo riesilo ale nesledovala som to takze ani ja som nevedela co sa jedna

anonym_42a8cf
5. aug 2025

@anonym_autor
a čo ich tak konečne už nechať na pokoji? tieto veci by sme mali riešiť v súkromí a nie verejne....

alchemilkazltozelena
5. aug 2025
@anonym_42a8cf

@anonym_autor
a čo ich tak konečne už nechať na pokoji? tieto veci by sme mali riešiť v súkromí a nie verejne....

@anonym_42a8cf presne.. konečne sa niekto ozval... Už naozaj je choré čo sa tu deje aby každý deň tisíckrát toto iste sa omielalo, dieťa má vazny zdravotný stav, veľmi veľa diagnóz a liekov, a stále dokola toto iste píšete tam tie isté nicky už vyše pol roka... A kľudne sa tu do mňa pustite, mám pravdu... Načo je toto dobre? Ja tiež prajem malej aby sa stal zázrak ale preboha nebudem toto ak písať 100x denne! Vôbec ani nepatrí na internet rozoberať zdravotný stav do detailov, internet je verejná sieť kde každý vidí všetko, píšem to na zamyslenie pre tie čo dokola omielaju tam tie isté vety dennodenne

beata_k
5. aug 2025

@anonym_autor Tiez som za aby ste tomu dietatu uz dali pokoj a nedozadovali sa fotiek. Kto sa chcel pomodlit, ten sa pomodlil. A kto sa nechce, tomu nemusis pripominat.

poleva
5. aug 2025

Niektore zeby cely den ste tu vypisovali? Este aj v noci?? Nemate doma roboty? Nepoviem opytat sa raz za tyzden ale niktore tu pisete na den aj 3krat?? Tak sa pomodlite doma v tichosti ale dajte uz rodinke pokoj a vyžadovanim fotiek dennodenne..

parvinka0001
5. aug 2025
@anonym_42a8cf

@anonym_autor

@anonym_42a8cf tak v prvom rade je to hádam na mamičke keď to už tu zdieľa .ja jej veci nekomentujem .tiež si myslím že niektoré fotky a veci by už fakt písať nemusela ale keď jej to nevadí .tak čo sa rozčuľovať zbytočne

martinmmartin
5. aug 2025

@anonym_autor prestan sa modlikat teda a skus nieco konkretne pre nich urobit.
Motlitba je iba sposob aby sa neschopny ludia mohli hrdo tlemit a sa po pleciach potlapkavat ze ako strasne pomahaju ked sa im nechce prstom pohnut

laryssa
6. aug 2025
@martinmmartin

@anonym_autor prestan sa modlikat teda a skus nieco konkretne pre nich urobit.
Motlitba je iba sposob aby sa neschopny ludia mohli hrdo tlemit a sa po pleciach potlapkavat ze ako strasne pomahaju ked sa im nechce prstom pohnut

@martinmmartin uplny suhlas..A budu vypisovať a striehnuť , ved kazdemu je ľúto, ale treba mať nejake hranice

hylary
6. aug 2025

Áno budú písať očividne ďalej..

karolinakr
6. aug 2025

zlatunka je, chuďa, keby mala byt chora cely život, nech sa deje božia vôĺa..

tenerifka
6. aug 2025

Moj nazor je, ze to absolutne nepatri na net/na koña, nic z toho, co sa deje, je to zalezitost rodiny a je to velmi citlive. Ak sa Dorotkina maminka rozhodla zdielat to tymto sposobom, asi to treba len a len respektovat, mozno je to jej forma ventilu, ktoru vacsina z nas nechape, ale jej to asi pomaha dostat to takto zo seba. Kazdopadne jej aj Dorotke vsetky zelame co najmenej bolesti (fyzickej aj dusevnej)❤

poleva
6. aug 2025
@tenerifka

Moj nazor je, ze to absolutne nepatri na net/na koña, nic z toho, co sa deje, je to zalezitost rodiny a je to velmi citlive. Ak sa Dorotkina maminka rozhodla zdielat to tymto sposobom, asi to treba len a len respektovat, mozno je to jej forma ventilu, ktoru vacsina z nas nechape, ale jej to asi pomaha dostat to takto zo seba. Kazdopadne jej aj Dorotke vsetky zelame co najmenej bolesti (fyzickej aj dusevnej)❤

@tenerifka dobre pises..Ale su tam nicky co pisu aj 3 krat denne...toto iste dookola..a vkuse sa pytaju ..vyzaduju si odpovede... Jedna vec je sa opytať a druha dennodenne stolkovať...naco je to dobre... a ako píšu vyššie, kto chce sa pomodlí , nemusí informovat cely konik...